Remus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Voleybol profosyonel degil. En buyuk basarimizda Naim Suleymanoglu. Olimpiyat efsanesi kendisi.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ikisini birlestirince ozan tufan ve van persie bonservisleri oluyo abi.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 bi de ustune basketten voleyboldan falan para gelmiyo komple zarar yaziyo
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Basketten kazaniyorlar diye biliyorum. (Sponsorluklar dahil)
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 neyini kazanacaksin abi stad komple futbol takimi formali kazmalarla dolu. *pardon salondu di mi orasi
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 beyler zorlamayın kupa bizde. görmek isterseniz müzemize bekleriz. https://i.imgur.com/MmBtV4H.jpg
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 müze futbolla ortaksa nargilelerin yanında kendini belli eder zaten hemen görülür (tu) tebrikler bu arada tabi, büyük başarı.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 al işte yine boş ve anlamsız futbol göndermeleri :( tamam uefa kupanız var
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 sırf uefa kupası diyerek diğer kupaları gizlemeye çalışmanızı izlemek çok keyifli de saydırma şimdi bana hepsini uzun olur sdfsdf. tebrik ettim ya işte daha napim, laf da mı edemeyecez hiç dfsd.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 mokoko said: beyler zorlamayın kupa bizde. görmek isterseniz müzemize bekleriz. https://i.imgur.com/MmBtV4H.jpg abi allah basketbol kupasıyla futbol taraftarlığı yapacak hale düşürmesin ya
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 futbol taraftarlığı derken? kim yapmış onu?
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Vizyon sadece futbol olunca, voleybola da sevinsen "futbol taraftarı hede hödö" deniyor.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 şuradaki kitle futbol taraftarı. yılların ezilmişliği var; gs'nin avrupa kupalarından dolayı. avrupa'dan herhangi bir kupayı o kupayla eşdeğer tutuyorsunuz ona diyorum.
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 bi 20 sene de bu kupa geyiği gider. her sene kutlarsınız artık.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 yahu kutlasınlar kutlayacaklar tabii ki. ama basketbol başlığında.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 her yil 30m euro koymaya devam etsin fener, her sene final 4 oynar zaten. 10 senede kafadan 5 kupa dizersiniz
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Sanş işi biraz f4'da kazanmak. 2 sayfa önce yazdıydım, CSK 15 yılda 14 f4 oynadı 3 tane kupa kazandı. %20-25 felan şanş.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 escape said: şuradaki kitle futbol taraftarı. yılların ezilmişliği var; gs'nin avrupa kupalarından dolayı. avrupa'dan herhangi bir kupayı o kupayla eşdeğer tutuyorsunuz ona diyorum.E tutuyorsak da biz tutuyoruz eşdeğer, sanane? Yarın UEFA kupası alırsak onu da bundan üstün tutanlar çıkabilir belki de, bu seni niye bu kadar geriyor da gelip burda "BENİM KUPAM DAHA BÜYÜK EN BÜYÜK BAŞARI BU DİYEMEZSİNİZ!1!!! RİYKERİNK BEY DİYECEKSİNİZ!!!" diyorsun onu hiç anlamıyorum.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Remus said: Sanş işi biraz f4'da kazanmak. 2 sayfa önce yazdıydım, CSK 15 yılda 14 f4 oynadı 3 tane kupa kazandı. %20-25 felan şanş. lan teorik olarak %25 sans var zaten nasil daha dusuk olabilir sdfagdasgdfa
escape Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Holy said: escape said: şuradaki kitle futbol taraftarı. yılların ezilmişliği var; gs'nin avrupa kupalarından dolayı. avrupa'dan herhangi bir kupayı o kupayla eşdeğer tutuyorsunuz ona diyorum.E tutuyorsak da biz tutuyoruz eşdeğer, sanane? Yarın UEFA kupası alırsak onu da bundan üstün tutanlar çıkabilir belki de, bu seni niye bu kadar geriyor da gelip burda "BENİM KUPAM DAHA BÜYÜK EN BÜYÜK BAŞARI BU DİYEMEZSİNİZ!1!!! RİYKERİNK BEY DİYECEKSİNİZ!!!" diyorsun onu hiç anlamıyorum. tutamazsın abi kusura bakma. futbol başlığında avrupa başarıları muhabbeti döndüğünde bu kupayı görmek istemiyorum. bu arada fenerbahçe basketbol takımını tebrik ederim. umarım her sene alırlar o kupayı.
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 5 sene içerisinde 2. kupayı almak zorundalar bence. yoksa ''tesadüf'' olur.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 escape said: şuradaki kitle futbol taraftarı. yılların ezilmişliği var; gs'nin avrupa kupalarından dolayı. avrupa'dan herhangi bir kupayı o kupayla eşdeğer tutuyorsunuz ona diyorum. kitle dediğin kimdir nedir bilmem ama senin basketbolu futbolun arkasına koyuyor olman diğer insanların hangi başarıya nasıl sevineceğini belirleme hakkını sağlammıyor işte kafanızın almadığı şey bu. bu kupa bu spordaki tüm takımların almak isteyeceği en büyük kupa. bu kupadan daha büyüğü yok ve kupa bizim müzemizde. futbol, voleybol, kadın basket falan ilgilendirmiyor kimseyi. hiçbiri buradaki başarı ile karşılaştırılamaz çünkü farklı branşlar. çok zor değil ya anlamak. biraz kafa kullanmak lazım sadece.
Öne çıkan mesajlar