Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euroleague Final Four 2017 @Istanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sırf uefa kupası diyerek diğer kupaları gizlemeye çalışmanızı izlemek çok keyifli de saydırma şimdi bana hepsini uzun olur sdfsdf.

tebrik ettim ya işte daha napim, laf da mı edemeyecez hiç dfsd.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

beyler zorlamayın

kupa bizde. görmek isterseniz müzemize bekleriz.

https://i.imgur.com/MmBtV4H.jpg

abi allah basketbol kupasıyla futbol taraftarlığı yapacak hale düşürmesin ya
Mesaj tarihi:
şuradaki kitle futbol taraftarı. yılların ezilmişliği var; gs'nin avrupa kupalarından dolayı.

avrupa'dan herhangi bir kupayı o kupayla eşdeğer tutuyorsunuz ona diyorum.
Mesaj tarihi:
escape said:

şuradaki kitle futbol taraftarı. yılların ezilmişliği var; gs'nin avrupa kupalarından dolayı.

E tutuyorsak da biz tutuyoruz eşdeğer, sanane?

Yarın UEFA kupası alırsak onu da bundan üstün tutanlar çıkabilir belki de, bu seni niye bu kadar geriyor da gelip burda "BENİM KUPAM DAHA BÜYÜK EN BÜYÜK BAŞARI BU DİYEMEZSİNİZ!1!!! RİYKERİNK BEY DİYECEKSİNİZ!!!" diyorsun onu hiç anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Remus said:

Sanş işi biraz f4'da kazanmak. 2 sayfa önce yazdıydım, CSK 15 yılda 14 f4 oynadı 3 tane kupa kazandı. %20-25 felan şanş.

lan teorik olarak %25 sans var zaten nasil daha dusuk olabilir sdfagdasgdfa
Mesaj tarihi:
Holy said:

escape said:

E tutuyorsak da biz tutuyoruz eşdeğer, sanane?

Yarın UEFA kupası alırsak onu da bundan üstün tutanlar çıkabilir belki de, bu seni niye bu kadar geriyor da gelip burda "BENİM KUPAM DAHA BÜYÜK EN BÜYÜK BAŞARI BU DİYEMEZSİNİZ!1!!! RİYKERİNK BEY DİYECEKSİNİZ!!!" diyorsun onu hiç anlamıyorum.

tutamazsın abi kusura bakma. futbol başlığında avrupa başarıları muhabbeti döndüğünde bu kupayı görmek istemiyorum.

bu arada fenerbahçe basketbol takımını tebrik ederim. umarım her sene alırlar o kupayı.
Mesaj tarihi:
escape said:

kitle dediğin kimdir nedir bilmem ama senin basketbolu futbolun arkasına koyuyor olman diğer insanların hangi başarıya nasıl sevineceğini belirleme hakkını sağlammıyor işte kafanızın almadığı şey bu. bu kupa bu spordaki tüm takımların almak isteyeceği en büyük kupa. bu kupadan daha büyüğü yok ve kupa bizim müzemizde. futbol, voleybol, kadın basket falan ilgilendirmiyor kimseyi. hiçbiri buradaki başarı ile karşılaştırılamaz çünkü farklı branşlar.

çok zor değil ya anlamak. biraz kafa kullanmak lazım sadece.
  • Yeni Oluştur...