Mrlee Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 geçen hafta işim düşünce farkettim sağlık sistemi çökmüş doktorun ruh haline bağlı doğru teşhis konması neyse ben bundan şüpheleniyorum, plase tiroid günde 6 litrenin üstünde su içme ve sürekli susuzluk hissi var dahiliye den teşhis koyabilirler mi Endokrinoji mi kasmalıyım beslenme ile tedavi mümkün mü doktora en doğru nasıl anlatılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Günde 6 litre su içmek anormal değil, hele sıcaklarda gayet normal. Endokrinolojiden randevu al alacaksan. Doktora anlatacak pek birşey yok, çıkar direk tahlillerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 doktorun teshislik pek bisiyi yok kan verceksin TSH ST3 ST4 ATA anti-TPO TSH-R vs baktircaksin yukardakileri ornek olarak verdim, belki bunlara ek, belki bunlardan bikacini eksik baktirabiliyorsundur, dahiliya doktoruna danisirsan hangi degerlere baktirman gerektigini soyleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Bright said: Günde 6 litre su içmek anormal değil, hele sıcaklarda gayet normal. Endokrinolojiden randevu al alacaksan. Doktora anlatacak pek birşey yok, çıkar direk tahlillerde. are you fucking kidding me... 6 litrenin ne demek olduğunun farkında diilsin galiba. normali 2-2.5 litre. hadi yazın 3.5 olsun. eğer dağa tırmanmıyorsa, tracking yapmıyorsa, inşaatta çalışmıyorsa falan 6 litre inanılmaz saçma. ha ama 6 litre de içmiyor olabilir biraz abartarak söylemiş olabilir ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Normal 6L, benim 7-8L'yi de buluyor gününe göre (vape baya kurutuyor). Herhangi bir zararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Sodyum-potasyum eksikliginden bobreklerini eline alma olm 6 litre su cok da normal bisi degil. Gece yatarken agiz kurulugu , sabah kalkinca sinir stres falan var mi op? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 vücudun elektrolit dengesinin ağzına sıçmak için biçilmiş kaftan yani hayvani miktarda su içmek. zaten kısa sürede aşırı su içersen. böle 3 saatte 5 litre falan gibi, su zehirlenmesinden ggnormk oluyorsun. günde 8 litre içiyorum diyenler yanlarına koysunlar 2 litrelik 4 tane şişeyi, sabah 9 akşam 12 arası ne kadarı bitiyor bi baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 3 saatte 5L değil o, 1-2 saatte 8-10L falan. Eskiden maraton koşanlara düz su veriyorlardı, onlarda falan görülüyordu su zehirlenmesi o yüzden de sonradan değiştirdiler işte, şekerli su gibi bir şey tutuyorlar artık. Günde 5-6L suyla elektrolit dengesini bozmazsın bu sıcakta, anca kaybettiğin suyu alırsın. Kışın/havalar serinleyince miktar 1-2L düşer zaten otomatik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Esh said: Sodyum-potasyum eksikliginden bobreklerini eline alma olm 6 litre su cok da normal bisi degil. Gece yatarken agiz kurulugu , sabah kalkinca sinir stres falan var mi op? gece yatarken var, sabah sadece yorgunluk işeyecem diye geç yatıyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Bright said: 3 saatte 5L değil o, 1-2 saatte 8-10L falan. Eskiden maraton koşanlara düz su veriyorlardı, onlarda falan görülüyordu su zehirlenmesi o yüzden de sonradan değiştirdiler işte, şekerli su gibi bir şey tutuyorlar artık. Günde 5-6L suyla elektrolit dengesini bozmazsın bu sıcakta, anca kaybettiğin suyu alırsın. Kışın/havalar serinleyince miktar 1-2L düşer zaten otomatik olarak. 1-2 saatte 8-10 litre diye bir şey yok. ya bu kadar bilmeden nasıl konuşuyorsun gerçekten inanılmaz. al direk: http://www.telegraph.co.uk/culture/theatre/drama/3600987/My-battle-with-the-bottle.html günde 8 litre içtiği için ölümden dönmüş adam. ha günde 8 litreyi kaldıracak hatta az bi ihtimal buna ihtiyacı olan bünyeler vardır ama çok büyük bir kesimin 8 litreye asla ve asla ihtiyacı yok. 3 litre herkese tepe tepe yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 günde bir damacana içiyorum ben, tavsiye ederim Günde 19 litre su içmek anormal değil, hele sıcaklarda gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 sabonis said: Bright said: 3 saatte 5L değil o, 1-2 saatte 8-10L falan. Eskiden maraton koşanlara düz su veriyorlardı, onlarda falan görülüyordu su zehirlenmesi o yüzden de sonradan değiştirdiler işte, şekerli su gibi bir şey tutuyorlar artık. Günde 5-6L suyla elektrolit dengesini bozmazsın bu sıcakta, anca kaybettiğin suyu alırsın. Kışın/havalar serinleyince miktar 1-2L düşer zaten otomatik olarak. 1-2 saatte 8-10 litre diye bir şey yok. ya bu kadar bilmeden nasıl konuşuyorsun gerçekten inanılmaz. al direk: http://www.telegraph.co.uk/culture/theatre/drama/3600987/My-battle-with-the-bottle.html günde 8 litre içtiği için ölümden dönmüş adam. ha günde 8 litreyi kaldıracak hatta az bi ihtimal buna ihtiyacı olan bünyeler vardır ama çok büyük bir kesimin 8 litreye asla ve asla ihtiyacı yok. 3 litre herkese tepe tepe yeter. Adam günde 8 litre içtiği için değil, 55 yaşında hergün 8 litre su içtiği için, bir yandan da kendini yorarak tuz kaybını arttırdığı için ölümden dönmüş, bunlar çok farklı şeyler. Bu forumdaki averaj yaş 30-32 civarıdır. said: In fact, he was building up a condition known as hyponatraemia, which is usually associated with ecstasy-takers and marathon runners and often mistaken for heat exhaustion. Over the weeks, the salt in his body had been so diluted that by the end of the performance on June 28, he was rapidly moving through a list of symptoms that are usually fatal - headaches, weakness, nausea, confusion, unsteadiness, agitation, delerium, unconsciousness. The sodium concentration in his body was so low it was almost unregisterable. Gene ilgili diğer keyword'ler de aynı paragrafta mevcut bahsettiğin hastalıkla ilgili. Averaj erkek bünyesine, normal hava koşullarında, 3L yeterli de hava 45 dereceyken çapın da ortalamanın 1.5 katıysa 6L'yi keyifle tüketirsin, bir zararı da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Deve misiniz abi gunde 8 litre suyu nasil iciyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Lopeth said: günde bir damacana içiyorum ben, tavsiye ederim Günde 19 litre su içmek anormal değil, hele sıcaklarda gayet normal. çok tavsiye ediyorsan ben de başlıyorum bu su dietine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Bright said: Normal 6L, benim 7-8L'yi de buluyor gününe göre (vape baya kurutuyor). https://www.youtube.com/watch?v=OXIBJQhGytQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Ben de çok su içiyorum sanıyodum kendimi günde 8L ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 arada maden suyu icersiniz 1 tane herhangi bir sorun olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Bu bu kadar şüphelenilecek bişey değil zaten git bi kan değerlerine bakılsın. Belki herkesin olduğundan olan Tip 2 DM olabilirsin ? ama çok mainstream diyosan ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 istemsizce güldüm ya Lopeth said: günde bir damacana içiyorum ben, tavsiye ederim Günde 19 litre su içmek anormal değil, hele sıcaklarda gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 sdeceokuyangenç said: Bu bu kadar şüphelenilecek bişey değil zaten git bi kan değerlerine bakılsın. Belki herkesin olduğundan olan Tip 2 DM olabilirsin ? ama çok mainstream diyosan ayrı tip2 kilo sorunu olmayanlarda var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 dün gece den beri tutuyorum hesap 2,5 litre oldu 5litre ye rahat ulaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 fresia said: sdeceokuyangenç said: Bu bu kadar şüphelenilecek bişey değil zaten git bi kan değerlerine bakılsın. Belki herkesin olduğundan olan Tip 2 DM olabilirsin ? ama çok mainstream diyosan ayrı tip2 kilo sorunu olmayanlarda var mı Evet görülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mrlee said: dün gece den beri tutuyorum hesap 2,5 litre oldu 5litre ye rahat ulaşırım Bunun için yalnız deneyi farklı bir şekilde yapman gerekiyor. Senin deneyin olduğundan dahi haberin olmadan o suyu içmen ve birinin bunu sana çaktırmadan not almasıyla ortaya çıkar ancak gerçekten ne kadar su içtin. Şu an hesabı kendin tuttuğun ve normalde içtiğin miktarı da bildiğin için o miktara ulaşmaya çalışacaksın istemsizce. Elde ettiğin sonuçlar da bu nedenle doğru olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 eevt onu ben de farkettim psiklojik baskı oluyor o yüzden bir çok içicem bir de az içmeye çalışcam ortalamasını alıcam senin dediğin daha mantklı ama zor şekerle ilgisi yokmş bu arada hormonal bir şey var mı ona bakıcak dansite 1007 çıktı doktor içtiğin su/işediğin su miktarını yaz gel dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Koysana butaya test sonuclarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar