Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnce hafif laptop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sıralar baya konu var gerçi ama
Ben okul için arıyorum, coding ve günlük kullanım işleri yapılcak.
Çantaya atıp gitmelik hafif 13" 14" bişey, şarjının iyi gitmesi ve 4-5 sene götürmesi lazım beni.
Aklımda macbook air 13" var.Ama linux şartmış, osx unix tabanlı bişey olmaz ki diye düşünüyorum onu bi sormam lazım.
Neyse bu durumda seçeneklerim neler olabilir osx olmazsa falan başka ne var böyle 4-5 sene boyunca üzmeyecek beni bataryasıyla vs.
Mesaj tarihi:
mortheria said:

Bu sıralar baya konu var gerçi ama
Ben okul için arıyorum, coding ve günlük kullanım işleri yapılcak.
Çantaya atıp gitmelik hafif 13" 14" bişey, şarjının iyi gitmesi ve 4-5 sene götürmesi lazım beni.
Aklımda macbook air 13" var.Ama linux şartmış, osx unix tabanlı bişey olmaz ki diye düşünüyorum onu bi sormam lazım.
Neyse bu durumda seçeneklerim neler olabilir osx olmazsa falan başka ne var böyle 4-5 sene boyunca üzmeyecek beni bataryasıyla vs.

aranan kan tam olarak dell xps 13
Mesaj tarihi:
Lancelion said:

aranan kan tam olarak dell xps 13

yoga 900, xps 13, sp 4 lere bakıyorum şu anda gerçi bunlara MBA olmazsa olsunlar gözüyle mi baksam yoksa direk bunlar mı olsa bilemedim

GERGE said:

Macbook uzerinde Linux calisir guzelce: https://wiki.archlinux.org/index.php/MacBook

osX olmadan da bi anlamsız seçenek gibi duruyor mba
Mesaj tarihi:
en azindan xps hakkinda yorum yapabilirim, her seyiyle macbook killer olsun diye tasarlanmis alet, tek eksigi daha az kiz dusuruyor ama daha cok is yapiyor =<

bir de paran apple gibi marketing cakali firmaya gitmiyor iste, tercih meselesi sdf
Mesaj tarihi:
Auril said:

14" mpb verelim abime uygun fiyata

Yıl ve rami nedir?

Lancelion said:

en azindan xps hakkinda yorum yapabilirim, her seyiyle macbook killer olsun diye tasarlanmis alet, tek eksigi daha az kiz dusuruyor ama daha cok is yapiyor =<

bir de paran apple gibi marketing cakali firmaya gitmiyor iste, tercih meselesi sdf

Bunun da farklı versiyonları var hep 9350 8 gb, 5k bi çok yerde o da fazla bi iki garip yerde 4.2 k ya var ama niye böyle anlayamadım.

Bide bana en az 8 gb ram lazımmış gibi davranıyorum hata mı ediyorum linux/osx sayeside 4 gb da işimi görür mü ki ?
Mesaj tarihi:
Okulda malum her bişeyden yaparız biraz.

xps aralarında en seçilebilir gibi duruyor.Yoga nın linux kurmasıyla sorunlar da varmış zaten.Surface 8 cigolaytı pahalı.
Mesaj tarihi:
Şimdi incehesap diye bi siteden aldım fakat 2 gündür sadece ödeme onaylandı yazıyor, tedarik sürecinde vs. yok.Diğer sitelerde stoğu bittiğinden falan bi arayım soruyum dedim 2 gündür müşteri hizmetleri açmıyor telefonu.Ticket atma formları da çalışmıyor.
Fiyatı da artmış sitede ürünün ne iş?
Bu firmayla irtibata geçmeden çünkü geçemiyorum iptal etmenin yolu var mı bkm express ile ödendi.1 2 gün daha beklicem ama ne saçma yermiş.
Mesaj tarihi:
mortheria said:

Şimdi incehesap diye bi siteden aldım fakat 2 gündür sadece ödeme onaylandı yazıyor, tedarik sürecinde vs. yok.Diğer sitelerde stoğu bittiğinden falan bi arayım soruyum dedim 2 gündür müşteri hizmetleri açmıyor telefonu.Ticket atma formları da çalışmıyor.
Bu firmayla irtibata geçmeden çünkü geçemiyorum iptal etmenin yolu var mı bkm express ile ödendi.1 2 gün daha beklicem ama ne saçma yermiş.

bende geçen hafta laptop almıştım bu siteden. dün merak edip aradım, laptop ellerinde yokmuş iptal ettiler siparişimi.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

mortheria said:

bende geçen hafta laptop almıştım bu siteden. dün merak edip aradım, laptop ellerinde yokmuş iptal ettiler siparişimi.

Abi hangi numarayı aradın acaba sitelerinde yazanı açan yok.
  • Yeni Oluştur...