totemic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bizde darkrider ve elma yeterli olur ya. ama olası bir banhammerda ne yaparız bilemiyorum.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 beni bunlarla niye aynı kefeye koyuyorsunuz oğlum dfddsa
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 heri en son güzel yazıyordu diye hatırlıyorum ben. başlarda old boyz gibiydi de sonra gayet iyi yazıyordu ama adı çıktı bir kere sdfs. son mesajı da gayet doğru. handikap yaparız falan biraz gaza gelmiş aama onu herkes yapıyor dfs.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 df said: @lama o sanırım darbecilerin bizim stada inmesinde çekilmiş görüntüler. 15 temmuzda. gs-fetö ilişkisine laf sokmuşlar sanırsam. haa anladım
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Beyler cimbomlulara tamam diyin iyi takımsınız diyin,nasıl olsa fikstür zorlaştıkça ara açılınca kendilerine gelirler. Hele seneye uefa tepelerine bindiğinde ne yapacaklar onu merak ediyorum. En fazla 10m zarar diyor adamlar. Stadı fenere satarlar artık. Çilek reçeli sezonu açıldı. bb
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Gerçi tt arena gençlik spor genel müdürlüğünün onu da yapamazlar.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Takımında Selçuk oynayan adamların "hakemi aldatmak va faul almaktan" bahsetmesi dünyanın en büyük ironisi daha mac 0-0 sol kanattan ceza sahasina girerken quaresmayi kaçırınca kendini yere atip aldığı faulle başladı mac ama sizin gözleriniz tek tarafli görüyor iste. Cenkin kendini atıyor dediği pozisyonların hepsinde temas var. Kendini kolay yere birakmak ayri sey temas yokken burak yilmazlik yapmk ayri. Temas olan pozisyonda kolay düştü diye sari kart cikmaz faul calmaz devam edersin yeter. Olcaya sari istenen pozisyonda carole'un kendinj yere birakisini Abu'ya sari istenen pozisyonda ceju'nun arkadan yatarak hreketini gormez ama kimse.. Daha ilk dk da topu vermeyip oyunu geren serbest vuruslarda uzun uzun bekleyip sonra baskasina kullandıran dudukten sonra topa vuranlari gormez kimse. Ama kendilerine yapılınca takip les anadolu topçusu olur. Kendi yapinca 3 maymun. Samimiyetsizsiniz türkiye
madcow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Bir samimiyetsiz varsa o da besiktas tarafı. Senelerce burak yılmaz diye agla agla. Kendi futbolcuların yerden kalkamayınca 'ama hafif mudahaleler var basit dustu valla var bak' diye kendini avut. Yemezler.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 kendini avutan yok ki. gözü olan, beyni de gördüklerini işleyebilen insanlar herşeyin farkında zaten. siz yılların pisliğini 1 maçta temizlemeye çalışma çabası içerisindesiniz sadece o çok komik geliyor bana. 1241561613412 maçta kendini atan burak yılmaz ile sana göre 4 kere kendini atan bana göre en az 3'ünde temastan dolayı kendini kolay bırakan -ama faul olmayan- cenki kıyaslayan sizsiniz. bir durun hele burak yılmaz olmak için 40 fırın ekmek yemek gerek, ceza sahası dışında kendini atıp penaltı alabilmek falan gerek, burak yılmaz olunmaz doğulur.
madcow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Aha o agladıgın burak yılmazın neredeyse tum pozisyonlarına da hafif mudahaleler buluruz rakip defans oyuncusunun kolu degmistir ne bileyim biri kulagına uflemistir. Hafif mudahale sonucta hafif in tanımı yok ya. Ama burak yılmaz emek hırsızı cenk degil. Tabi canııım.
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 ah ulan bee kotu kacirdik gassarayı neyse TT arenada duduklicez artik
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 valla cenk bir kere kendini attı kanımca o hakan balta posisyonunda geri kalanı ben cenke inanırım arif ve burak gibi değil
madcow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mac ile ilgili en iyi sey, ne mac sırasında ne de mactan sonra taraftarlar arasında basına yansıyacak seviyede bir olay cıkmaması. Umarım bundan sonra da boyle devam eder.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 ilk seyircili derbi diye hayvan gibi önlem almışlar zaten ya. gezi parkının orda pasolig ve bilet kontrolü yapıp polis eşliğinde stada götürdüler falan. her maçta bu özeni göstercekler mi, yoksa alınan kararın yanlış olmadığı için böyle özenli olup sonraki maçlarda salacaklar mı bilmiyorum, türkiye burası her şey mümkün çünkü.
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 jor reise laf etmicem. canı sağolsun. eminimki sabri ve selcuk'u oynatmak için üstünde baskı var. de jong zaten hazır değil. ama cavanda veya linnes'i monte etsin artık. maçın berabere bitmesinin tek sebebi geciken değişikliklerdi. dakika 60'a kadar beşiktaş kötüydü. 2. yarıya da çok kötü başladılar paniklerdi. sonra bizim takım iyice düşünce son 25 dakka falan oyunun hakimiyetini aldılar. ilk gol geldikten sonra 2-2 olacağına hatta 3-2 olacağına emindim. geriden gelenin motivasyonu başka oluyor. josue cavanda ve sinan değişiklikleri ile oyunu dengeledik ama maç bitti zaten. kaldı ki son saniyede bile maç dönüyordu tekrardan. genel olarak güzel maçtı ama. ben keyif aldım. berbaerlik güzel sonuç. 5 atarız 8 atarız eren'i kitleriz şunu takarız bruma balon diyen beşiktaşlılara iyi oldu. ayrıca hakem çok kötüydü ve beşiktaşlı futbolcular çok attılar kendilerini. bizimkiler de yersiz zaman gecirdiler ama olur o kadar. cheju yine yapacağını yaptı. tolga cigerci ,eren ,sneijder,bruma çok iyi oynadılar.
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Yalnız gomez, sosa oğuzhan şenol güneş, demba ba vs diğerleri de sağolsun öyle bir duygu verdiler ki ben 2-0dan sonra beraberliği yakalayabiliriz düşüncesine sahiptim. Sonra öyle bir baskı geldi ki gs nin defans amatör takım topçusu gibi direk topları şişirmeye başladılar geldiği gibi.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Muslera'nın yediği golü anadolu takımı yemiş olsaydı, kaleci satın alınmış elini uzatmadı bak diyenler çıkardı kesin.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 DoubleW said: Yalnız gomez, sosa oğuzhan şenol güneş, demba ba vs diğerleri de sağolsun öyle bir duygu verdiler ki ben 2-0dan sonra beraberliği yakalayabiliriz düşüncesine sahiptim. Sonra öyle bir baskı geldi ki gs nin defans amatör takım topçusu gibi direk topları şişirmeye başladılar geldiği gibi. ilk golu 60larda bulaydık.. kesin galiptik hep dedim yanımdakilere
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Ben herkese IY 1 gol daha yemezsek kesin alırız diyordum da 2-0 olunca zerre umudum kalmamıştı. Güzel döndük harbi. Çift ön liberodan vazgeçelim ya, Bilic'li kötü anılarım depreşti şerefsizim :(
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Atiba / İnler - Oğuzhan - Talisca şu ligin çok üstünde üçlü olur işte. Oğuzhan değer kaybediyor bir de bu sezon sonu aldığımız teklifleri bile tekrar alamayız geldiklerinde bu şekilde devam ederse... Yazın %90 satılacak çünkü öyle planlanıyor. Kendisi de gitmek istiyormuş bir şampiyonluk daha gelirse.
fizban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Cenk ve aboubakar kendilerini bi kac kez attilar. Hakemin cikarmadigi 5 6 sari var besiktasa. Ama mac cok eglenceliydi. Cok eglendik izlerken.
Öne çıkan mesajlar