Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 5. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray | 24 Eylül Cumartesi - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Galatasaray'ın 19 yaşındaki oyuncusu o. Birhan Vatansever.

Hazırlık maçları dahil edildiği için şu anda takımımızın en verimli oyuncusu o görünüyor.
Mesaj tarihi:
inStat index neye gore belirleniyor merak ettim simdi. Bir de key passes vs, bunlar hep kisilerin subjektif yorumlarina mi bagli. Futbolda istatistik bircok spora gore zor cunku, cogu zaman da birebir anlam ifade etmeyebiliyor belli seyler haric. Dark elaborate please.
Mesaj tarihi:
instat index o sitenin belli statlere verdiği puanlarla belirlenmiş işte
kilit pasda subjektif değil hucuma yönelik asiste yapılan ya da atagı gole yönlendiren pas oluyor
key passing yaz arat videolardan anlarsın
subjektiflik bişeyi yok gayet net
Mesaj tarihi:
1 üçlük deneyip onu atan oyuncuların %100 isabet oranında olması gibi işte. o yüzden min şu kadar şut atan oyuncular arasında diye hesaplamaya başladılar sonradan

xxx /maç diyince yüksek çıkmıştır adam.
Mesaj tarihi:
aldığı süreye oranla, öyle çıkması normal. bjk de fabri lider adriano ikinci mesela :D

yarın 14'te güncellerini alırım.

bu arada evet instat dünyadaki 3 scout programından biri. orada oyuncuların maçlarının tamamı var ve yaptıkları hareketlerin, maç içindeki aktiviteleri tamamen kayıtlı oluyor. orada işte istatistiksel olarak başarı oranları, giriştiği mücadeleleri kazanma oranları vs. hepsi girili oluyor. indexlerde istatiksel olarak hesaplanıyor vs...

şu mesela şuan üstünde çalıştığım elemanın sayfası, örnek olsun diye koyayım işte kafanızda sorun kalmaz olayla ilgili;

http://i.hizliresim.com/J3VDQQ.png

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

1 üçlük deneyip onu atan oyuncuların %100 isabet oranında olması gibi işte. o yüzden min şu kadar şut atan oyuncular arasında diye hesaplamaya başladılar sonradan

xxx /maç diyince yüksek çıkmıştır adam.

aynen, bu zaten benim çektiğim takım ana sayfasındaki kısa özet bölümüydü. detaylandırılan bölümler var, filtreleme sistemi vs. de bayağı gelişmiş ama daha o kadar kurcalamadım programı sdffsad

haftada 4 saat kullanma yetkim var. o sürede de oyuncu bakınıyorum sürekli :(
Mesaj tarihi:
inStat index sure bazliysa mantikli da, diger veriler mac basina gore degil mi.

Eger herhangi bir stat de xxx/mac oraninda iyi olsaydi diger verilerde cikardi, cikmadigina gore adam xxx/dakika bazli iyi, ama listeler mac basi gibi. O yuzden tam cozemedim.

Ha tabi baska ne veriler giriyor ona bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
merhaba sevgili arkadaşlar,

uzun zaman sonra ligimizde deplasman yasağının kalkması ile birlikte sevgili moderatör arkadaşlar da benim prangalarıma el attı sağolsunlar, bu sayede bundan böyle tarafsız, objektif, farklı , derin ve dop dolu analizlerim ile tekrar karşınızda olacağım

şansımıza ilk maç olarak bir Beşiktaş derbisi geldi

Bir Galatasaray 'lı olarak Şenol hocandan beklentilerim ;

kalede Tolga , defansta Tosic ve ileride Olcay'a mutlaka forma vermesi

bunları yapar ise 2 handikaplı bir Galatasaray galibiyetinin çok muhtemel olduğunu düşünüyorum

asıl işimize dönersek ( bizim mevzumuz her zaman Galatasaray ) ;

Rize maçını da gol yemeden kapatmış olmamız ( ki bu evimizde son 2 maçtır gol yemediğimiz anlamına geliyor ) geride oynayan futbolcularımız ve Muslera için özgüven aşılaması olduğu kanaatindeyim, yavaş yavaş yer ve adam tutmayı, pozisyon almayı, orta alandan gelecek destek ile nasıl savunma yapılacağını öğrenme yolundalar,

lakin burada sabırlarımızı fazlasıyla zorlayan bir Sarbi halen takım içerisinde sızma faaliyetine devam etmekte, yönetimin bu konuda kabahati büyük , geçen sezon ortasında yazlıkta torun sevmeyi beklerken birden apar topar takımın başına getirdiği Denizli yüzünden orta seviyenin bile altında sayılabilecek Linnes 'i transfer etti, sezon başında Tarık Çamdal 'ı bedelsiz ve gereksiz yere takımdan uzaklaştırdı, bütün bunları yaparken de Sarbi 'ye tek alternatif olarak Cavanda 'yı aldı. Senelerdir söylerim fakat kimse dinlemez, Hamit Altıntop bu takımda çatır çutur patır kütür sağ bek oynar, oynamalı, eninde sonunda mecbur kalıp oynatacaklar

orta sahada Tolga Ciğerci gibi maç içerisinde maraton koşma hevesinde olan bir adamı seyrettikçe insanın donk 'a ve onu takıma getiren donkologlara bir kaç laf edesi geliyor, fakat cezam yeni kalktığı için şimdilik susacağım. Tolga 'nın takıma katılması ile birlikte uzun zamandır formsuz , isteksiz ve ruhsuz oynayan Selçuk 'un artık iyiden iyiye klüp ya da kendine yorumcu olarak çıkabileceği bir kanal araması gerekmektedir. Zira Galatasaray taraftarı kısa sürede orta sahadaki amelesini seçti, oraya eksik kalan maestroluk görevi için de Selçuk fazlasıyla yetersiz ve isteksiz.
Üstüne üstlük Rize maçında kaçırdığı penaltı da artık bize günden güne veda ediyor havası yarattı, keşke o penaltıyı gözleri çakır çakır umutla parlayan Bruma 'ya attırsalardı da çocuk taraftar, takım ve futbol ile kaynaşmasında bir adım daha atmış olsaydı

Kanatlardaki adamlar Bruma için söyleyenecek çok bir şey yok, zira topa vurmasını ve orta yapmasını da becerebilseydi bonservisi 3 basamaklı milyon Eurolar ile başlardı
Fakat diğer tarafa döndüğümüzde ne Yasin, ne teneke Sinan, ne de Podoşki Bruma kadar performans sergilemez maalesef

Bu oyuncuları ilerleyen zamanlarda teker teker mercek altına alıp her beceri, kabahat, kusur ve yeteneklerini ayrı ayrı ifade edeceğim

Şınayder bu sene kapasitesinin üzerinde efor ve iştahla oynamaya çalışıyor fakat onun da ciddi problemleri var, ilerleyen zamanlarda değineceğiz

Eren ise şimdiden fazlasıyla tatmin etmiş görünüyor taraftarı, golculüğü, hava hakimiyeti ve iştahına diyecek laf yok, fakat üzerine koyması gereken noktaları da çok

bütün bunlara karşı Beşiktaş cephesinde suni bir şişirme ve motivasyon olduğundan Galatasaray 'ın bu maçı çok rahat bir şekilde 1-3, 2-4 gibi skorlardan biri ile alır
Mesaj tarihi:
besiktasin tek avantaji hakemler bu sene.
ha bir de hibrit cim avantaji var.

onun disinda son haftalarda oynanan futbol, kadro kalitesi, takim tecrubesi, atani ve tutani daha iyi olan Galatasaray'in en son super kupa macinda yaptigimiz gibi bjkayi hallac pamuguna cevirecegimizi dusunuyorum
Mesaj tarihi:
valequenta said:

onun disinda son haftalarda oynanan futbol, kadro kalitesi, takim tecrubesi, atani ve tutani daha iyi olan Galatasaray'in en son super kupa macinda yaptigimiz gibi bjkayi hallac pamuguna cevirecegimizi dusunuyorum

bu saaten sonra fetö gelsin sizi kurtarsın
Mesaj tarihi:
Su an guce acil denge lazim. Harrykewell + valequenta fazla agir basiyor bizim tarafta.

Pzero'yu acil summonlayin. Adam yillarca bekledi BJK sampiyonken kayboldu.
Fener tarafinda da eskilerden catliketheelf filan tarzi isimlerle forumu dengede tutabiliriz.
Mesaj tarihi:
Vasfi said:

valequenta said:

bu saaten sonra fetö gelsin sizi kurtarsın

vale abd den yazıyor belki de penisilvanyada kim bilir ?
Mesaj tarihi:
harry ve vale direk ez mode, bjk ve fb'de bu seviye taraftar yok maalesef. bjk alsa da maçı biri banlansa bari sdfss
bu arada türkiye'de derbi favorisi olmaz 2016 yılında bunun bilinmesi gerekiyor artık. atarlı arkadaşları iddaa'ya alalım özellikle gs'nin çılgın oranı var, arabayı basın direkt.
Mesaj tarihi:
Hımm... Fener'de Yekeyeke, Fistan ve ailemizin biricik botu kizillelma var.

Harry'nin sahalara dönmesi Veleküenta'nın yalnız kalmamasını sağladı.

Beşiktaş'ta malum elma var. Gerçi kimileri tunch'u da bu gruba dahil ediyor ama ben henüz kesin emin değilim.
  • Yeni Oluştur...