Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Class Önerisi pls.


Anelor

Öne çıkan mesajlar

Selam,

MoP başında expansion'ı sevmeyip bırakmıştım Legion ile geri döndüm. ilvl 830 Havoc DH oynuyorum aslında zevkli ama bunun haricinde adam akıllı oynadığım tek class Hunter oldu. Hazır lvl100 boost da varken class önerisi lazım belki DH'den daha çok seveceğim bi class bulur muyum acaba diye.

Böyle bol proc'lu sürekli tuşlara basmalı zibilyon damage vermeli pata küte class'ı istiyorum. Class trail ile denedim sanki fury warrior istediğim gibi. Bi yandan da echantment shaman'da hoşuma gider gibi geliyor. Rogue oynamıştım bi ara o 5 tane combo point build up mekaniğini hiç sevmedim mesela. DH'de de energy build up olayını sevmiyorum açıkcası. Böyle mümkünse energy sıkıntısı çekmicek CD'dan geldiği gibi basıcam çok hasar vericem class'ı lazım.

TLDR: Bol proclu tuşa basmalı energy sıkıntısı çekmeyen DPS classı arıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikisini de oynadım, bence fury warrior. Bayağı bir proclu, rage biriktirme işi eskisine göre çok kolay FS'ın BS crit buff'ı sağolsun ve dw 2hander tam pata-küte hissi veriyor.
şamanı sevmedim bana çok spell'li geliyor, ama artifact weapon doom hammer çok iyi. şamanın olayı da eskisi kadar proc based değil, daha çok maelstrom biriktirip harcamak ama legion betada fury ve dh'ye göre daha kısa oynadım. Enhansın WoD hali daha çok hoşuma gitmişti yalan yok.

edit: her exp başı fury cacıktır ne yazık ki. Biraz dayanırsanız geçer :) (tam bir crit whore olması nedeniyle :p)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu salak sorun bende de var yahu. Bende her ergen gibi DH açtım tabiki onunla oynuyorum 1 tane 90 1 tane 100 hakkım var boost (2 sinden 1 ini mi kullanabiliyorum bilgim yok) ne açıyım ne oynıyım diye trail da gezip duruyorum.

uzun süre tank oynadım aslında o tip işleri daha çok seviyorum ; tank olayım healer olayım vs. bu patchde de healer oynama düşüncem var. acaba healer olarak hangi classı önerirsiniz?

bu arada end game filan oynayamam ben lfr raid filan yaparım en fazla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...