Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Selam, MoP başında expansion'ı sevmeyip bırakmıştım Legion ile geri döndüm. ilvl 830 Havoc DH oynuyorum aslında zevkli ama bunun haricinde adam akıllı oynadığım tek class Hunter oldu. Hazır lvl100 boost da varken class önerisi lazım belki DH'den daha çok seveceğim bi class bulur muyum acaba diye. Böyle bol proc'lu sürekli tuşlara basmalı zibilyon damage vermeli pata küte class'ı istiyorum. Class trail ile denedim sanki fury warrior istediğim gibi. Bi yandan da echantment shaman'da hoşuma gider gibi geliyor. Rogue oynamıştım bi ara o 5 tane combo point build up mekaniğini hiç sevmedim mesela. DH'de de energy build up olayını sevmiyorum açıkcası. Böyle mümkünse energy sıkıntısı çekmicek CD'dan geldiği gibi basıcam çok hasar vericem class'ı lazım. TLDR: Bol proclu tuşa basmalı energy sıkıntısı çekmeyen DPS classı arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 nasıl bi heyecanla açtıysan artık başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 gündeme açacan abi yanlış açmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 a aa neden öyle olmuş. WoW bölümündeydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Shaman veya mage aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 benim bilgisayarımın markası toplama, iyi çalışıyor tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 ddr4 olsun 3 kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 kışın denizli plajlı tatile gitmeyi düşünüyorum. vizesiz nereleri önerirsiniz? avustralya falan demeyin, gittiğim yerde kış olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Dolar artar biraz daha bence ama alınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 50bin liraya arac tavsiyesi verin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Satılık TIE Fighter orjinal.. İlgilenen öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 asasin minorcombo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 amd çok ısınıyo, amd açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Trump kazanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 cevap verip simartmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTAyODY4Njc4MjBeQTJeQWpwZ15BbWU4MDI0NTIzMDAy._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg https://www.youtube.com/watch?v=AMUkfmUu44k güzele benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 basigi yanlis yere actim diye neden bu kadar gaza geldiniz yahu. enchantment shaman veya fury warrior arasinda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 enchanting iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 enhance öneririm. fury şuan cacık ama öyle kalmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 ikisini de oynadım, bence fury warrior. Bayağı bir proclu, rage biriktirme işi eskisine göre çok kolay FS'ın BS crit buff'ı sağolsun ve dw 2hander tam pata-küte hissi veriyor. şamanı sevmedim bana çok spell'li geliyor, ama artifact weapon doom hammer çok iyi. şamanın olayı da eskisi kadar proc based değil, daha çok maelstrom biriktirip harcamak ama legion betada fury ve dh'ye göre daha kısa oynadım. Enhansın WoD hali daha çok hoşuma gitmişti yalan yok. edit: her exp başı fury cacıktır ne yazık ki. Biraz dayanırsanız geçer :) (tam bir crit whore olması nedeniyle :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/3d/ca/6b/3dca6b86389ee2b23850c3e1b503af9d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 enchantment shaman da karar kildim. DH ile birlikte 2 karakterle her rolu oynayabilme imkanim olur diye dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bu salak sorun bende de var yahu. Bende her ergen gibi DH açtım tabiki onunla oynuyorum 1 tane 90 1 tane 100 hakkım var boost (2 sinden 1 ini mi kullanabiliyorum bilgim yok) ne açıyım ne oynıyım diye trail da gezip duruyorum. uzun süre tank oynadım aslında o tip işleri daha çok seviyorum ; tank olayım healer olayım vs. bu patchde de healer oynama düşüncem var. acaba healer olarak hangi classı önerirsiniz? bu arada end game filan oynayamam ben lfr raid filan yaparım en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 pala drood monk gibi her boku yiyen class seçin o zaman. warrior iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Enchantment değil enhancement shaman. Fury warrior armsın baya gerisinde şu anda, öyle çok procluk bi gameplay yok. Class trialda bi gör diyeceğim de artifact traitleri almadan özelikle arms çok kötü, furynin de traitler düz dps veren falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar