roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Anadolu yakasında site içi ev arıyorum. Dumankaya İkon'u gördüm, kiralar da baya uygun duruyor. Şekilli de bi yer, muhit de çok şehre uzak sayılmaz, işyerime de uygun (Ümraniye oto sanayideyim), neden uygun fiyatlı anlayamadım. Var mı bi bit yeniği, var mı oralarda kalan, aidat falan mı yüksek tam nedir durum? Alternatif tavsiyesi olan varsa alabilirim, 1+1 1500'e kadar çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Bina yamuk. Ondan ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Bende dedim olay var Dumankaya ikon da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 adamin kendi gundemi diye gundeme acmis konuyu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 http://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1287045-dumankaya-insaatin-sahibinin-mal-varliklarina-el-konuldu almasınlar içeri sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 e-5 yani gibi duruyor ama aslında e-5 çıkmak için bir ton yol yürüyormuşsun bir arkadaş epey şikayet ediyordu metroya gitmek işkence falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Metroya uzak Arabasız olmaz orda Gece çıksan götünü keser kese kağıdında eline verirler 1+1 demişsin, brüt 31mkare, bilmem kaçıncı kattan sonra pencere açılmıyordu aralanıyor sadece Bi de ramazanda binanın önüne devasa kurban pazarı koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 şirket beleş benzin ve araba veriyor bakkala bile arabayla gidiyorum o sorun diil djjsjsjsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 şey gibi geldi bana baya bi günlük kiralık ilanı var kaçak et kesim yeri gibi duruyor koca site. ondan dolayı mı acaba. beylikdüzü innovia da mesela süper siteydi ama bu yüzden ucuzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 en az 200 - 300 TL aidat çakıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 brut 31 mt2 ne ya..5 mt ye 6 metre gibi en boy..yazik ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 "roket adam" said: şirket beleş benzin ve araba veriyor bakkala bile arabayla gidiyorum o sorun diil djjsjsjsj olaya sirket araba veriyor diye bakma istanbul da mi yasiyorsun bilmiyorum ama istanbulda araba ile ulasim basli basina stress nedeni istanbulda arabayla bakkala gidersen cok erken yaslanirsin :) hele yenisahra gibi park yerinin mucizelerle bulundugu bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 31m2 1500tl mi kira? Hem de gece kese kağıdında göt paketlemeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 bu da olay mahalli...sekli zaten bircok seye anlam kazandiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 bina full eskort yaşanmaz garsoniyer orası sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 yeri baya iyi kimse götünü kesmez bir üst sokağa çıkmadığın sürece. ztn altta carfur falan var. arabayla gidersin gidiceğin yerede. yalnız akşamları acayip trafik oluyo o sokağa giren ana caddede. ana cadde dediğimde bi git bi gel yol ama otobus motobus dolu bi yer. metroya gidiş işkence olabilir cidden çünkü tam iki durak ortasında. ama araba var demişsin. bu arada eğer site falan arıyorsan biraz daha geride şerifali'ye bakabilirsin. site falan baya var. 3+1 de oturuyoruz biz 1400 kira + 200 aidat veriyoruz 3 bloklu sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 abi yeri kötü falan deyip durmayın gaziosmanpaşa küçükköy'de oturuyorum zaten. daha kötü olma şansı yok rahat olun ya. nişantaşı çocuğu değiliz yani doğma büyüme eyüp alibeyköy küçükköy falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Sen biliin Ben olsam az daha fiyat arttırır göztepe erenköy tarafına bakardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Hangisi gundem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 30 yıllık apartmanda oturduğum için tam bilmiyorum ama kiradan ayrı aidat da alıyorlar sanırım. Bu aidatlar da baya pahalı oluyor, dumankaya bilmiyorum ne ayarda ama 500 lira falan aidat ödüyor bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 3+1 ise oder 450 fln 1+1 in 350 civarindadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 aylık mı bu fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 ee trilyon verdiysen daireye odeyeceksin diyorlar.. bizim capkin aga nin mi vardi sitelerinden birinde -hos hepsinde vardir da..satarken apartman yonetimi su su sahislarindir degistirilemez diye mi ne satmis..elemalar da akraba es dost..gorevli olarak kendilerine iyi maas baglamislar..ustune isletme giderleri sunlari bunlari kosmusler aylik 1 000 mi ne belki de ustunde iyi para yapiyor..kavga dovus apartman yonetimi degistirmeyi deneyecek olmuslar senin aga bayagi bir agiz burun dagitmisti..ha opusup barismislardi sonra.. mesela.. a1 76 mt2 brut icin isletme gideri katilim payi 163 sosyal tesis isletme gid kat pay 90 yatirim giderine katilma yillik 690 aylik 60 300 kemiksiz en ufak dairenin 2015 de odedigi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 k1nJo said: adamin kendi gundemi diye gundeme acmis konuyu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Ağaoğlu aidatlarını ödemedi diye polisle basıp adam dövmüştü ya zaten. http://www.birgun.net/haber-detay/agaoglu-eskiyalik-a-s-toplanti-basti-kufurler-yagdirarak-site-sakinlerini-dovdu-77697.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar