bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 haha çizim için ipad pro komik olmuş. surface 2 de nasıldı bilmiyorum, 3 de arkadan geliyor gibi bir şey yok. delay her kalemde olduğu kadar var. milisaniyeler. https://youtu.be/-jGSOX2-G6M?t=2m23s işte kullanmak için ipad pro alıyorsanız direkt melis can'sınız yani net söyleyim. tablet işletim sisteminde iş yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ya apple TV dışında google cast ile falan ekran yansıtmanın yolu değil mi ipad ile televizyona? Şunu çözsem vazgeçicem değiştirmekten resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bingildak said: kaç kuruş 3500 gibi dusunuyorum kalemiyle klavyesiyle. Kalemle yazma cizme konusuna gelirsek bugune kadar oyle gecikme vs yasamadim. Ama not alma konusu bana da uzak bir fikir. Tablet modunu cizgiroman okurken falan kullandim zaten sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 KillJoy said: tablette kalemle not tutayım olayı zaten inanılmaz saçma bi fikir. not tutacaksan klavye takıp tutacaksın. 10 parmak hatasız klavye kullanan biri değilsen saşma değik gayet de işe yarıyo, kalemle klavyeye oranla çok daha rahat not tutuyorum üstelik yazdıklarımı sonrasında sayısal harflere rakamlara çevirebiliyorum, tabii ben bunu note serisi bir tablet ve telefonda snote uygulamasıyla yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Holy said: Ya apple TV dışında google cast ile falan ekran yansıtmanın yolu değil mi ipad ile televizyona? Şunu çözsem vazgeçicem değiştirmekten resmen. apple tv 629 tl diyor 32 gb, ikinci el daha uyguna bulursun, tabletin kendinden memnunsan tableti değiştirmeye kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Afterdeep said: Bakmaya değer; Fiyat / performans olarak iyi bir seçenek olabilir; Galaxy Tab Pro S Amazon da gönderiyor beyazını, almayı düşünüyorum açıkçası. Tek kafama takılan AMOLED'de burn-in olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Hazır konusu varken sorayım; sırf çizgiroman okumak için ucuz ne vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 iPad 3 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Sifir olsun diyorsan en ucuz bu var ama bilmiyorum: http://www.bimeks.com.tr/urun/149855/hometech-elite-retina-tab-9-7--tablet-pc.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar