Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 bliksem said: güzel bir kızın kaşıktaki yansıması gibi. aksjhdfgas lan sen naptın ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 suratına ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 kaşıktaki yansıma ters olur gözler ile ağız yer değiştirmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 baya kötü ya. Yağlı götüm daha iyi yani ayıptır söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 şair orda kaşığın dışbükey yüzüne sesleniyor fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 default kezban tipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Bir gariplik var hatunu türkiyede derecesi olduğu gözükmüyor madem model ne missmrmodelofturkeyde ne de best model turkey de gözükmüyor alla alla türkiye derecesi yoksa nasıl soktular bunu yarışmaya amcası dayısı kim bunun? siteye koyulan linkdede türkiye dereceleri yok bu nasıl iş ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Bugüne kadar hep süper güzeller gitti dünyadaki yarışmalara ve dereceye bile giremediler, bu sefer tam tersini yapıp belki bir şarj ederiz diye düşünmüş olabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Ergen liseli capsi diin lutfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Fake haber olm bu ya. Londrahaber ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 kızın ağız yapısını görünce aklıma direk şu herif geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 hiahwuabeuabeuw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Kız londra'da yaşıyormuş zaten. Torpil mi bilemem ama fiziğinin gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 fiziğinin giderinin olması zayıf olması sdfs. yani şişman olmamak. başka da bir ektrası yok yani. sokakta her 50 metrede bu kızdan daha güzel biri ile karşılaşmak mümkün. nerden bulmuşlar bunu anlamadım. hani ortalamanın baya altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 attığı twit'deki egosu zaten türk kızı özeti. en şişmanı en leşine bile o kadar çok talep varki sdfs. şu kızın normalde bana erkek bulun diye abaza gezmesi lazım. ama baş parmağımı öptürmeyeceğim adamlar diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Murray said: Kız londra'da yaşıyormuş zaten. Torpil mi bilemem ama fiziğinin gideri var. ahahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Peki Ecem'i Londra'da kim temsil edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Red said: attığı twit'deki egosu zaten türk kızı özeti. en şişmanı en leşine bile o kadar çok talep varki sdfs. şu kızın normalde bana erkek bulun diye abaza gezmesi lazım. ama baş parmağımı öptürmeyeceğim adamlar diyor. gercek hesabi var mi? search ettirdim baktim, fake varmis kapanmis vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Bu tavrını topicte yetersiz içerik olmasına bağlıyorum dasaa. O meşhur soruyla tekrar soruyorum; http://i.medyatrendleri.com/uploads/org_images/2016/9/636093807083185146-ecem-uzogor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 rahatlika cok daha iyisini bulabilirim dostum.. ben en yakin sehire 6saat mesafede calisiyorum. gerisini sen dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Kutsal soru adeta bu kadın için yaratılmış ya her şey tıkanıyor soru gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 insanları dış görünüşüne göre yargılamayın arkadaşla.. şaka lan bu ne mk dfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Abiyi hangi dohtor abla yapmis? Temiz iş cikaramamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 yazıldıgı gibi guzellik degil modellik yarışması ondan once artık dunyada olculerın degıl kariyer olarak neler yaptıgın, kisiligin, aldıgın egitim vs de ekleniyor olaya, kız muzısyenmis bunun olumlu katkısı vardır ondan ziyade bence kız genel olarak turk guzellık normlarına uymuyor buna katılıyorum fakat bu ve bunun gibi hatlara sahip turk kızlarının avrupa da daha once cok begenildigini cok gordum, onlara egzotik geliyor onun dısında bir turk olarak yorumum bence cirkin bi kız degil, patinin 9/10 u soyle bi kızın memesini ellememistir, bos ahkam kesmeyin dfsşlhkskdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar