NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 While a zombie-virus breaks out in South Korea, a couple of passengers struggle to survive on the train from Seoul to Busan. http://philtezen.com/wp-content/uploads/2016/09/m-traintobusan.jpg IMDB 8/10 http://www.imdb.com/title/tt5700672/combined Gelmis gecmis en iyi zombi filimleri listesinde benim icin ilk ucte. Kore yapimi, heyecan yaptiran, gerim gerim geren, aglamali uzulmeli sahane film. Uzun zamandir bu kadar izleyiciyi icine ceken bir film izlememistim. Izleyin, izletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 off böyle bir film mi varmış ya. Bir zombi kültürü hayranı olarak aşırı heyecanlandım direk torrentten çekicem, off hem de 28'deki zombilerden böyle deparlı deparlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 kore filmiyse güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Zombiler cok basarili, alayi ruh hastasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 trende zombiler.... ucakta zombilerlisi var mi? ya da daha iyisi zombinado. (zombi tornado) yapsinlar. zombie kopekbaliklari.. bak bu da tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Köpekbalığı zaten su zombisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 bi de zombie oldugunu ama hizli hareket eden zombie oldugunu dusun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 off ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 İlk üçteki diğer iki film hangileri? Ona göre kerteriz alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 28 days ve weekstir muhtemelen ilk 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 bende merak ediyorum ilk ikiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 İzledim filmi. Cidden olmuş bu film. 8/10. Görsel açıdan çok beğendim özellikle, masraftan kaçınmamışlar çok güzel olmuş. Tabi yine işi drama dökmek için sonunda gereksiz bir sahne. Mesela liseli kız saniyesinde dönüşürken o iş adamı o. çocuğunun 5 dakikada dönüşmesi. Yine de duygulandırdı ondan sonraki sahneler. Zombi temasının en vurucu kısmını kullanmışlar yine; çocuk. Ama bunda sırıtmamış. Devam filmi gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 off dedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Yok, sadece ıslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 başlıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 türkçe altyazısı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 28 days ve weeks hiç de başarılı birer zombi filmi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 seeder yok kuruduk kaldık edit: aha açıldı işler akıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Oturdum çevirdim iki dakikada (saatte tabi): http://www.turkcealtyazi.org/sub/647609/train-to-busan.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Teşekkur ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Murray said: İzledim filmi. Cidden olmuş bu film. 8/10. Görsel açıdan çok beğendim özellikle, masraftan kaçınmamışlar çok güzel olmuş. Tabi yine işi drama dökmek için sonunda gereksiz bir sahne. Mesela liseli kız saniyesinde dönüşürken o iş adamı o. çocuğunun 5 dakikada dönüşmesi. Yine de duygulandırdı ondan sonraki sahneler. Zombi temasının en vurucu kısmını kullanmışlar yine; çocuk. Ama bunda sırıtmamış. Devam filmi gelebilir. Danssiz hint filmi, dramsiz kore filmi olmaz dostum. Bu arada: Donusme muhabbeti bunye meselesi, cocuklar ve yaslilar cabuk olup cabuk donusuyor. Semirmis yetiskinler daha gec donusuyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 konuyu görüp az önce internetten izledim de, baya iyi filmmiş eyvallah. spo ulan zombili film dedik ama ağlattı resmen. hamile kadının kocası efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 çok iyi de değildi, fena da değildi. gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 beğendim güzel film. zombi filmi yokluğunda ilaç gibi geldi sdfs bu arada evet koca çok iyiydi. hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 10 numeroymuş teşekkürler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar