dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 UYARI: işbu başlık kullanılmayan eşyanın 'yardım' amaçlı aktarılması amacıyla açılmıştır. -evet sevgili pati vücudumu sizin kullanmadığınız veya kurtulmak istediğiniz dağcı çantanız için arz ediyorum. bu uğurda dağcı çantanızı ve onun içine koyacağım bilimum şeyin ağırlığını vücudumla taşımayı teklif ediyorum. bunu yaparak bu sektördeki arz-talep dengesini yerle bir ettiğimin farkındayım ve arzıma karşılık size bu konuda talep etmeyi teklif ediyorum. çantalarınızı ekim ayından itibaren izmir'den elden alırım onun dışında kargo parasını ben veririm(vermek isteyene karşı değilim tabii). -patide görece yeniyim ve daha önce böyle bir olaya rastmaladım ama olduysa cahilliğimi affedin. bu şekilde ihtiyacımız olmayan eşyaları elden ele aktararak veya takas ederek daha yararlı hale getirmek için etkinlik tarzı bir şeyler bile yapabiliriz. not: çok vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 kullanılmayan eşya ve vücudumu diye devam edince dedim vucudunu satacak herhalde dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 bişi anlamadım dağcı çantası mı istion satılık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Vucud güzelse verebilirim.Koy bi resim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 satılık değil. ücretsiz devir. not:erkeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Edebiyat sevmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 başlık değerlenir arazi kapatalım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 beleşçilik dili ve edebiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 gay sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 you wot mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 anelor a dvd rom vermeye calismistim yillar once bedavaya almamisti 2 paket malbus vermisti oyle dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 anlamadım lan ben cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Taşıyacaksan Dünya'yı verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 önce boydan foto görmemiz lazım. tercihen mayolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 lan olm çocuk işte kullanmadığınız eşyaları istiyor beleş dönüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Adam gibi istesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 zeytinyağı sürülmüş pantolona el sokar gibi çanta mı istenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 ne var yani biraz süsleyerek yazdıysam. önemli olan niyet ona bakın siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 hayır bir kere arzıma karşılık talep etmeyi teklif etmek ne. arz eden sunandır. talep eden istekte bulunandır. talebime karşı arz edilmesini teklif ederim ya da arz edilmesini talep ederim yazamamışsın. bilumum yerine bilimum yazmışsın sonra vay efendim edebiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 süsleyememişssin hacı sıkıntı orda. yeni konu aç. param yok çanta istiyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 arkadaslar vucudumu yurtdisindan getirdiginiz protein tozlarini sizin evden benim eve tasimak icin kullanabilirim karsiliginda birsey istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 ya arkadaş haplı ya benim suyumu hap atmışlar hiç bişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 seninkidir kanka potasyum kafa yapmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 başlık sakat durumu olmuyanlar var vücidi arz etmek falan çok sakat..hallat pamuğu gibi hulk gibi yerden yere taştan taşa vururlar.örselerler seni küçüğüm. su arz etmek zorunda kalırsın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 bajazet said: hayır bir kere arzıma karşılık talep etmeyi teklif etmek ne. arz eden sunandır. talep eden istekte bulunandır. talebime karşı arz edilmesini teklif ederim ya da arz edilmesini talep ederim yazamamışsın. bilumum yerine bilimum yazmışsın sonra vay efendim edebiyat. bilimum diye biliyordum sağol sayende öğrendim doğrusunu ama arz ve talebin ne olduğunu biliyorum. bildiğimi bilerek oku bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar