Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 LFR dışında raid yapmıyorum o yüzden tamamen mythic+lara yönelik bir stat seçimi yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 +8-10 arası gruplara girsen raidden daha iyi itemlenirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Key depleted oldu bende atar yaptım kendime sildim keyi hehe keysiz kaldık bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Caédis ilvl 874 affliction warlock quixef#2330 (Horde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 mythic + da Necrotic varmış. healer ve tanklara ölüm resmen. Heimnos ilvl 877 prot paladin. Kvncozsy#2975 Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Enhanc shaman ilvl 917, casual takılıyorum. Casual mytich heroic varsa grup veya guild gelebilirim. Raid haric :). Horde meccem #2522 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 940 horde bm hunter fin#2676 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 normal raid bile girmedim ben, 914 oldu ilvl Rogue, max kaç Mythic'de iş yapabilirim? Ona göre bakayım diyorum... Başka konu açmıyım dedim, off topic sorusu oldu ama kusura bakmayın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 914 e anca üj beş plus girersin. +10 için guild veya kanka grubu şart senin için. Zira taşıyacaklar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 yekeyeke said: normal raid bile girmedim ben, 914 oldu ilvl Rogue, max kaç Mythic'de iş yapabilirim? Ona göre bakayım diyorum... Başka konu açmıyım dedim, off topic sorusu oldu ama kusura bakmayın :/ 914ilvl de hiç M+ kasma. Argus questlerini bitir. Greater invasion yap. Bol bol Veiled argunite kas. Relinquished İtemlerden warforged ve titanforged yakalarsan kısa sürede 925+ olursun ki. Kolay m+10 lar 925 falan yetiyor. ha bunların yanında ilvl yükseldikçe yaptıgın m+ ların seviyede yükselir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Tinu#2257 Twisting Nether Horde Retri Pala ilvl 925 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Lan bana 100 lira verdirip black desert aldırdılar afedersiniz ama bok gibi bi oyun, hayatımda knightonline, metin2 oynamadım sanki onları oynuyomuşum gibi iğrenç hissediyordum. WoW tadı hiç bişeyde yok abi dünde 200 lira verip hesabı açtım tekrar (durduk yere 300 lira kaçtı piton gibi, leylek arıyom şu anda) tek tabanca 90 lvl üstü görevleri yapıyorum 2 gündür. 465lvl itemler var üstümde bi el atın beyler twisting netherde undead rogue mainim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar