Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 vivavale said: Kavurmaci var bi tane isyerine yakin. Yarim ekmek kavurma 2.5 TL neyse kavurmaci kendisi yapiyo bi de acili istiyorum bol salgamli uber Ama fazlasi cir cir yapiyo ben de şalgam değil kavurma cırcır yapıyor abi seni. hayvanın götü mü artık neresiyse 2.5 lira ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Ramazan pidesi 3TL arkadas bait atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 3 den fazla iciceksem arada bi dubleyi salgamla gomuyorum iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 götür götür, ben de öyle yapıyorum arada, sabah da DEHİDRASYON diye uyanıyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 2.5tl ye kedi bokunu kavurup veriyodur kedi eti bile daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 o kavurmalar bana hiç iç açıcı gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 yarım ekmek marti doner 3 lira 2.5a toynak fln yiyosundur qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Yıllar önce Adanalı bir ev arkadaşım üstü küflü halde bidonda doğalını getirene kadar yüzüne bakmazdım. Şimdi o içtiğimin hatırasına arada götürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 geçenlerde inanılmaz bi rüya gördüm tam hatırlamıorm ama ab-ı hayat gibi bişiyi ararken şalgam+vodka yı buluyordum. bi ara kesin yapçam ama hala denemeye cesaret edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 ruslar deli gibi tuzlu balikla gomdugune gore votkayı fena olmayabilir aslinda salgamla da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 http://www.ru.all.biz/img/ru/catalog/1292081.jpeg şöle bişi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 doğanay fena değil de diğerlerini çok sevemedim. rakı masası dışında pek bulaşmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 di said: reyou said: kilikya ve burcu markalarini denedim. ikiside ne kotu salgamdir arkadas. hele burcu marka tam le$. doganay yine en iyisi piyasada bulunan heralde. yalniz acilisinin dozunu artirmalari gerekiyo, bazen acisiz olani almak zorunda kaliyorum icilebilcek gibi degil oda : http://alisveris.turnib.com.tr şurdan verdim ben sipariş geçen hafta bu konu uplanınca. baya güzel marketten alınanlara kıyasla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Marka olarak Turnip ustune salgam yok abi. Baska bisey seviyosaniz bile agiz tadinizla alakalidir abi, digerlerinin tadi salgama benzediginden degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 2,5 tl kavurma, son ayakta yatan kupondan sonra iyi gelebilir, bir hırsla dişlersin ekmeği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 KillJoy said: http://www.ru.all.biz/img/ru/catalog/1292081.jpeg şöle bişi de var İlk başta tadı eritilmiş plastiğimsi gibi geliyor, sonradan güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 KillJoy said: http://www.ru.all.biz/img/ru/catalog/1292081.jpeg şöle bişi de var bu sipastik alkolü denemek için almıştım. kızla gece çıktık ormanda bunu içicez falan, içemedik mk. bildiğin attım yani. denemeyin bile edit: fdss masakari beğenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Belki bilmeyen vardir,salgam ayran karisimi guzel oluyor,adanada birkac kebapcida veriyorlar istenirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Killer said: KillJoy said: http://www.ru.all.biz/img/ru/catalog/1292081.jpeg şöle bişi de var bu sipastik alkolü denemek için almıştım. kızla gece çıktık ormanda bunu içicez falan, içemedik mk. bildiğin attım yani. denemeyin bile edit: fdss masakari beğenmiş içtim ben bundan, sert geliyo shot yapıcan.Fena değil bence, adam içkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 shot yaptım ben de, fakat direk içmeye bunla başlamıştık o yüzden gitmedi herhalde. öncesinde daha içimlik bişeylerle vücuda alkolü salmak lazımdı, o zaman olurdu belki. bide sanırım bardak yoktu ya dsgks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 hattok said: ovchinnikov said: serafresh. en güzel seri üretim. abi evet bu da iyi şuanda evde bu var : D @Di valla denenir abi ben de arıyorum güzel bi şalgam suyu ya. Adanadan getirtcem en son artık arkadaş var adanalı bakalım Ankaraya bi geçimde :D Şalgam zaten ayran gibi abi karıştırsan da bir şey olamz yani asdf kıvamı artar :D kıbrıstayım. canım şalgam çekti diye girdim daha demin dürümcüye. dedim şalgam ne var, serafresh. sonra lan dedim hangi marka boktandı topiği hatırlamaya çalıştım. aklımda nedense serafresh kalmış. içtim yarısı, sonra psikolojik olarak kötü lan bu galiba dedim. ayrıca harbi tadı çok ekstrem değildi daha iyisini içtiğimi biliyorum yan masada da rakı şalgam yaptı 6 kişi. rengi falan da iyi duruyo fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 içmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar