di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Black-ice said: ulan şalgamda bile entel bi forumuz ya. doğanay içenler aşağılanmış falan. ben galba hayatımda markasına bakmadım içtiğim şalgamın, morsa şalgammış bu diyip içiyorum. yalnız taneliyi de merak etmedim değil şimdi. Kotuye kotu demek ne zaman entellik oldu anlamadim valla ama doganay falan kotu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Adania diye bir marka var onu içeceğinize çeşme suyu için.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 kötüye kötü demek entellik değil her konuda çok seçici olmak entellik. ben işin geyiğindeyim her konuda başka biri seçici olunca bile dışardan bakınca genel bir entellik havası oluyor. ona dem vurdum. daha da bodoz cevap vereyim şalgam ya of için gitsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Yanımda olsa içerim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Salgama buz atilmaz yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 sebep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 şu an şalgam içiyorum ama acısızmış very sadness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 yatmaya yakin mideyi mahveder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Esh said: Salgama buz atilmaz yalniz buz sulandirir. bunlari atacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 dana22 said: yatmaya yakin mideyi mahveder.. erkek adamin midesine dokunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 sindirim sisteminin sonlandigi dokularda yuksek oranda tahribat ve cesitli derecelerde yangisal durumlar olmasina sebebiyet verebilir ..evet..yalar yutar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 delikanli adam gay goy olamaz. dubur yalatma falan. ne bu ya. ne saygisiz bir adam ciktin sen! cok ayip, yakistiramadim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 taneli mi seninki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 İçinde şalgamın kendisi de olan bir marka var mı bildiğiniz. Mersinde yaşarken çok içerdim sonra unuttum gittiydi bunu görünce aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 salgami salataya da gezdirin az biraz, salatanin kendi suyuyla karisip enfes bi ozut cikiyo ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 nar eksisiyle de oluyor o dedigin..dipteki limonlu eksili salata suyu..mm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Koylu milletin efendisi olmus lan cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Off fakir dolmuş topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 abi bari tuz yerine de kullanın şalgamı lan! naptınız olum kutsal içeceği asdjhfjhasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 o degilde KIMIZ icen var mi lan, salgam ile versusa girebilir mi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Kımızı tercih etmiyorum. Şalgam votka yapıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 hiçbir şeyle iyi gitmiyor bence sek içim güzel sadece. Acılı olacak tabi acısız şalgama şalgam demem amatörü eğlendirir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 o değilde iyi şıra markaları bilen var mı, bursa da içtiğimi istanbul da bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 reyou said: o degilde KIMIZ icen var mi lan, salgam ile versusa girebilir mi sdfsdf tadı kefire benziyor ama asitli gibi tadı var. 9 voltluk pil yalamanın verdiği gibi his veriyor bırakıyor dilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 ben şalgam ve ayran içiyorum. en son ne zaman coca cola veya türevi bir şey içtim hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar