Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2016-2017

mascio

Öne çıkan mesajlar

Belçika, Hollanda, İskoçya, Danimarka, Norveç ve İsveç'in top takımlarının başkanları ortak yeni bir lig organize etmek için görüşüyormuş. Görüşmeye önderliği de Kopenhag kulübü yapıyormuş.

Kuzey Avrupa Ligi adında yeni lig kurulmasını istiyorlarmış ŞL ve AL'ye alternatif sadece o ülkelerin üst sınıf takımlarının katılacağı, aynı formatta vs...

Güzel olur, oyuncu fabrikalığını üstlendi son dönemlerde bu kulüpler işte yerel liglerinin izlenmediklerini bildiklerinden vitrin olsun diye sürekli göz önünde olmalık yeni bir lig mantıken kulüplerin bayağı işine yarar. Satış gelirlerini de paralel olarak arttırabilir.

Bir yandan ŞL vs de olacak bir çoğuna zaten, iş yaparlar. Güzel fikir.

Edit:

Şimdi baktım.

Celtics ve Rangers'ta olur çekmişler. Anderlecth, Brugge, Rosenborg, Malmo falan da kulüp olarak destek olacaklarını söylemişler. Güzel şeyler olacak burada galiba harbi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Maçtan önce Morinyo çok laf yapmış zaten. Haftada 3 maç yapıyolarmış. Perşembe günü Fenerle oynayacaklarmış. Liverpool maçını pazar günü oynasalar ne olurmuş. Perşembeden sonra pazar tekrar sahaya çıkacaklarmış. Taktik idmanına çıkamayacaklarmış. Dünyada da sadece Türkiye'de eşi benzeri varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

taraftarlık değil ya ben Beşiktaş maçlarına öyle cok oynamam zaten 40 yılda 1 anca oynarım.

ama işte grubun favorisini yenme alışkanlığı, napoli'nin eksikleri, şenol hocanın muhtemelen atiba-inler orta sahası ile çıkacak olması, takımın son bilmem kaç resmi maçtır aralıksız gol atıyor olması. sanki 0/2 olur 0-1 maçı kazanırız gibi geldi.

en son böyle hissettiğimde gs maçında gol atamayız diyordum sdsafas
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...