Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2016-2017

mascio

Öne çıkan mesajlar

Ya tabii istatistik olarak değil de Soriano başka bir adamdı. Yan sanayi Suarez gibi adamdı farklı forvet türlerinin birleşimi, hepsini iyi yapıyordu. Top indirir, sırtı dönük oynar, yıkılmaz, süratlı, bitiriciliği üst düzey, kabul edilebilir seviyede kaliteli pasör vs...

O Salzburg'dan Mane, Kampl falan deli iş yaptı. İki forveti de Çin'e gitti işte. Gulasci, Ilsanker falan zaten şuan yine RB Leipzig de çok iyi performans gösteriyorlar. Ilsanker hatta şuan ligin en iyi ön liberolarından biri açık ara. Avusturya ligi referans değil ama çıkan çıkıyor.

Soriano da tahminim mental problemler vs. vardı. Yoksa Salzburg'a Barça'dan geldi. Onlar 24 yaşındaki bir adamın artık olmayacağına inanıyorlarsa yani yetenekten ziyade başka bir sorunu vardır.

TSL de felaket iş yapardı ama işte :(
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.dailystar.co.uk/sport/football/592531/Chelsea-Antonio-Conte-Agrees-Inter-Milan-Deal-Gossip

Inter conteyi ayartmaya çalışıomuş. Hatta bazı kaynaklara göre yıllık 13m pounda ayartmışlar diyorlar. Alacağı yıllık paradan sonra interde transfer bütçesi kaldıysa interi eski görkemli günlerine taşıyabilir belki.
Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

http://www.dailystar.co.uk/sport/football/592531/Chelsea-Antonio-Conte-Agrees-Inter-Milan-Deal-Gossip

Inter conteyi ayartmaya çalışıomuş. Hatta bazı kaynaklara göre yıllık 13m pounda ayartmışlar diyorlar. Alacağı yıllık paradan sonra interde transfer bütçesi kaldıysa interi eski görkemli günlerine taşıyabilir belki.

Conte günümüzün Ancelotti'si, hangi lige hangi büyük takıma giderse gitsin alır sessiz sedasız şampiyon yapar takımı
Sosyal ağlarda paylaş

Bu dün biri mi verdi herkese Napoli iy1 'i ya

tekele gittim gece elemanın biri sevinçten kendini silkeleyecek gibiydi. dedi abi 3200TL vurdum iddaadan kuponu gösterdi napoli iy1 girmiş, bayern maçına 3.5 üst falan sdfsdfasd

dün para kazananlara bakıyorum herkeste napoli iy1 var resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...