KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 poe nin hikayesi berbat atmosferi karakterleri başarısız(köyün delisi cleric hariç) yarıda bırakırsın , baldur maldur oyna işte mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 senko said: poe'den başlamaya karar verdim. türü seversem sıra diğerlerine de gelir elbet :) gameplay dnd'ye göre biraz daha soft'muş sanırsam. başlangıç için iyi olabilir hem. Hardcore diye en zorda açma. Her odaya bir ton minion ekliyor. Zor dungeonlar eziyet olabiliyor öyle. edit: Bloodlines'ın falan kötü grafikli olmasına takacaksan Dragon Age: Origins falan hem izometrik hem türün güzel örneklerinden biri. Çok sararsa Inqusition'a da bakarsın. İzometrik olması zorunluluğun yoksa mass effectler hikaye bağlamında akıyor. Bir görevi birden fazla yöntemle bitirebilme falan gibi opsiyonlar seviyorsan son çıkan iki Deus Ex oyunu da çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Yok normal açarım, ilk defa oyniyacam zaten, gerwk yok anlamsız zorlaştırmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Senko hardcore derken god-tier demek istiyor sanırım zorluktan çok emayrayt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Ayrıca bana göre vampire oynamayan oyun falan seviyorum gamerım falan demesin türden bağımsız olarak.Zamanının ötesinde bir oyun o kadar sıkıştırılıp erken çıkartılmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Esh said: Ben de 1i oynamistim fena degildi. 2yi almistim yuklemedim bile steam sagolsun Ama kombolari yapmak tam konsol isi gelmisti Witcher 1 ile 2 ve 3'ün dövüş sistemi çok farklı bu arada. 3 en rafine olmuş hali. Öyle zamanlı kombo tuşu falan yok. Ben 1'i dövüş sisteminin kötülüğüne rağmen oynamıştım. 2 ve 3'de dövüşler hoşuma gitti. Sırf dövüş sistemi manasında 1 ile diğer oyunları kıyaslamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 poe ye büyük hevesle başlayıp yarıda bırakmıştım ben de, hikayesi, atmosferi ve oyun mekaniği çok bayık gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Aslinda bayik degil de cok fazla side questlere kaptirinca minion kesmekten sikildim ben sdfg , bi de oyle olunca lvl superiority geliyo tabi rollface seklinde geciyosun main questleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Benim bahsettigim patchsis v1.0 tabi, simdiye v88 gelmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 pillars'ı tanımlayacak tek kelime bayık gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Son donemlerin en iyisi divine divinity. İlk oyunuda oynamamışsındır, otur onu işte. Sonra türü seversen grafikleri bile dert etmeden fallout, baldurs gate, torment akarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 temple of elemental evil, arcanum falan oyna. poe zaten kotu bi oyun. nasil utanmadan tavsiye ediyosunuz anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 o kadar kötü bi oyun değil siz baya uyuzsunuz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 kötü bi oyun değil, iyi bir oyun da değil. Vasat diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Kötü diyen Baldurs gate ile falloutla tormentle büyüyen kitle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 poe ile vakit kaybetmene gerek yok en fazla ortalama üstü bir oyun. Arcanum: Updateleri yapmayı unutma yoksa oyunun güç dengesini bozan bir kaç bug vardı yanlış hatırlamıyorsam. Baldurs Gate 2: Aslında grafikleri BG ile aynı ama RP seviyesi çok daha yüksek. Başta bir BG deneyip beğenmezsen BG2ye geçebilirsin. Enhanced menhanced versiyonu çıkmıştı onu al. Divine Divinity: İlk oyunu sadece, grafikler yeterince iyi. Sonra çıkan oyunlar çöp. Planescape: gerekli grafik updatelerini yüklemen lazım yoksa beynin dönebilir küçücük ekranda. 6 saydığım oyundan en iyi hikayeye sahip oyun. Fallout I,II: bunların da grafik geliştiren modları olabilir emin değilim. Ama bence gerek yok grafik yeterince iyi. Gothic I: Grafikler biraz çöp ama sırf bence combat için oynanır. Kılıç kullanışın newbieden experete geçişi bu kadar güzel yapan başka bir oyun daha görmedim. Bir de bitirene madalya veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Titan quest anniversary edition çıkmış steamde 7tl olmaz mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 rpg diyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Titan Quest dedi ya. Alın bu arkadaşı al al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 fallout 4 oyna. jaw-dropping hikaye ve enhanced role-playing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 olsun onuda oynasın maksat oyun oynamak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 poe steamde indirimde 25tl ye düşmüş alcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 witcher 2-3 yardır ya ikisi de çok güzel. pek rpg'ci değilim o yüzden eskileri bilmem de pillars'ı oynadım yakın zamanda. gameplay iyiydi o yüzden oynattı ama vurucu bi hikaye bekleme. o konuda vasat biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Hikayenin vasatligindan ziyade codexi tanimiyoruz. D&d setting olsaydi mesela sacma sapan iyi olurdu o oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Arcanum'u, Planescape'i tanımamıza rağmen sevdirtebildi onlar ama. Illa settingin uzmanı olmaya gerek yok sevmek için. Hatta Planscape'in oyunudur bende Planescape settingine merak salmama neden olan. Bahane değil yani settingi bilmemek. kickstarterda acayip bi hypetrain yapıp sonra vasat oyun çıkaranlara yüz vermeyin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar