Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Sonbahar

Xenus

Öne çıkan mesajlar

başlık maşlık aramaya çok üşendim, buraya yazıyorum, yeni bitti sonuçta.

days güzelmiş agalar. hafta hafta izledim nefis oldu. güzel bitti. tsukamoto hiç itici değil. bir kaç duygusal ergen sahnesi de var. hikaye de seri ilerliyor.

hani spor animeleri sonrası ufak boşluk açılıyor ya, arkasından aptal saptal rekabet olan major a bile sarıp beyzbol animesi 5 sezon izleyen adamım aga ben. days de nefis geldi haftalık izleyince.

yalnız bi iki negatif de söyleyelim, animasyon bi haikyuu değil tabi ki. müzikler desen "ah be kardeşim" kıvamında.

fakat izlenir :ddd.
Sosyal ağlarda paylaş

keijo final dövüşü

kenshin vs shishio kapışmasındaki son hamleyi uyarlamış resmen mangaka lol, adam 3-4 bölüme kaç tane jutsu sığdırdı ya.
http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--pagCFMhS--/c_scale,f_auto,fl_progressive,q_80,w_800/klz2rbf0a6gccl7zcpgm.png
mai besto girl

Sosyal ağlarda paylaş

Sezonun en iyisi Mahou Shoujo Ikusei Keikaku'ydu bence. Action, drama, suffering herbişeye doyurdu, beklentilerimi sonuna kadar karşıladı. Devamı gelir umarım.

Keijo! da bitti, her ne kadar sonlara doğru bütçeyi baltalasalar da çok güzeldi.

Drifters S2 gelicek diye duyuru yaptılar, sevindim ama 20XX diye tarih mi verilir lan? En azından bi 201X filan deseydiniz.

JoJo çok güzeldi, finali de çok güzeldi, bitince eksikliği hissediliyor. Sonraki sezon hemen gelsin pls.
Sosyal ağlarda paylaş

cidden çok güzel bitti ama bitiş şeklinden devamı olmayacak hissi verdi bana.

euphonium final

keşke asuka ile altını alsalardı, o kadronun yerine yenisini zor koyarlar.
http://danbooru.donmai.us/data/__souryuu_asuka_langley_and_tanaka_asuka_hibike_euphonium_and_neon_genesis_evangelion_drawn_by_ueyama_michirou__b2b5b347de46ceac5a96b7c81086c73f.jpg
best senpai. best asuka.

Sosyal ağlarda paylaş

Bana da öyle geldi ama emin olamadım işte.

Bir yandan bitiş şekli, title drop kısmı filan tamamen bitti devamı gelmeyecek gibi bitirdiler. Tam ifade edemedim ama nokta koyar gibi bir havası vardı işte.
Diğer yandan yandan bronze aldılar, gold almadan biter mi lan bu? Main karakterler daha 1. sınıf, 3. sınıflar mezun oldu diye bitmez filan.
Devamı gelsin pls.

Bir de Kumiko cidden lezbiyen mi ya? Reina yuri route filan diye geyik yapıyorduk ta baktı Reinanın gözü sensei den başkasını görmüyor, o da gidip Asuka'ya yazmaya başladı :p

Sosyal ağlarda paylaş

shadowfury

evet o dediğin şekilde nokta koydular hem, hem de bütün alt konusu olan karakterlerin işlerini yoluna koydular, açıkta birşey kalmadı. bronz ve kumiko'nun devam etmesi nedeniyle istenirse devamı da getirilebilir gibi. gerçi romandan uyarlamaymış, hepsini uyarladılar mı bilmiyorum. en son roman serisinden rikka high school marching band için çıkmış iki tane, sonra kitauji'ye tekrar dönmüş galiba. devamı gelse bile yıllar alır hikayenin birikmesi herhalde.
http://danbooru.donmai.us/data/sample/__tanaka_asuka_hibike_euphonium__sample-4372e85b6b593f7dda3fb414ac3d781a.jpg
ama madarame'siz genshiken'in itici gücünü yitirmesi gibi asuka'sız euphonium.. :(

kumiko'da başarıya karşı bir çekim var gibi ehu. shuuichi'ye yazık. :P

Sosyal ağlarda paylaş

Fate/Grand Order:First Order diye bişey çıkmış, special diye koymuşlar 1 küsür saatlik bişey, movie mi, OVA mi, episode 0 mı bir şey yazmıyor. Neyin nesi şimdi bu?

Bu arada Fairy Tail OVA çıkmış, tırt ama yine de bayağı eğlenceliydi, sonuna çok güldüm. Özellikle hem sezon bitti diye, hem christmas yüzünden anime yoktu ortalıkta iyi oldu anime eksikliği çekiyordum, haftalık anime dozajımı kapatmam açısından faydası oldu. Erza dozajımı da almış oldum ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...