Masakari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Keijo'dan bir omae wa mou shindeiru bekliyorum ben, özellikle gatling kullananlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Pati'de Ecchi "Guilty pleasure". Şaşırmayın artık... Jojo bitiyor ya haftaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 başlık maşlık aramaya çok üşendim, buraya yazıyorum, yeni bitti sonuçta. days güzelmiş agalar. hafta hafta izledim nefis oldu. güzel bitti. tsukamoto hiç itici değil. bir kaç duygusal ergen sahnesi de var. hikaye de seri ilerliyor. hani spor animeleri sonrası ufak boşluk açılıyor ya, arkasından aptal saptal rekabet olan major a bile sarıp beyzbol animesi 5 sezon izleyen adamım aga ben. days de nefis geldi haftalık izleyince. yalnız bi iki negatif de söyleyelim, animasyon bi haikyuu değil tabi ki. müzikler desen "ah be kardeşim" kıvamında. fakat izlenir :ddd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 yaz animesi days :d pdsfg ayrıca çok güzel anime aynen. 2.sezonu da gelicek. manga şu an ana vatan japonyada ilk 25te popülerlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 hacı aynı mantıkla all out a atladım da, yürür mü ya, sarar mı anime, izliyorsan söyle gözünü seveyim. 5 bölüm izledim, gider gibi de, yordu gibi de. gel gör ki içimden bir ses de, spor animesi oğlm, ölüsü izlenir boş zamanda diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 daysi bende izliyorum da iyi değil abi ya. anismayonu falan da leş ama işte spor animesi diye yoklukta izleniyor. all out güzel ama. daysi 10'a katlar bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Sezonun spor animeleri için sıralama: Days < All Out < Shakunetsu no Takkyuu Musume < Haikyuu < Keijo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 sezonun en dark horseu keijonun giderek kötülesen cizimleri heleki bu son bölümde iyice diplere vurdu. biraz daha produskyondah en cok yararlanacak seri ama giderek batıyo.. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 all out olayı biliyorsunuz zaten özet geçicez, sizi çok yormadan sonuca ulaşacağız kafası var konuda rugby olunca sindiriliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 keijo bumpsey roll bekliyodum ama artık oda sonraki sezona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 keijo final dövüşü kenshin vs shishio kapışmasındaki son hamleyi uyarlamış resmen mangaka lol, adam 3-4 bölüme kaç tane jutsu sığdırdı ya. http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--pagCFMhS--/c_scale,f_auto,fl_progressive,q_80,w_800/klz2rbf0a6gccl7zcpgm.png mai besto girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Keijo bölüm sonu resmi https://uploads.disquscdn.com/images/0a127d92042911f7ab55bb006e33c8ffa6b4948e48ea426a30ae342a12ae7bb8.png Jojo da bitti. Umarım seriye devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 jojo'nun bitmesi üzdü ya. drifters da bitti. ne izliycez şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Drifters 2. sezon aldı en azından, bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 drifters fazla iyi yaaa. cok iyi oldu 2. sezonu duyurmalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Sezonun en iyisi Mahou Shoujo Ikusei Keikaku'ydu bence. Action, drama, suffering herbişeye doyurdu, beklentilerimi sonuna kadar karşıladı. Devamı gelir umarım. Keijo! da bitti, her ne kadar sonlara doğru bütçeyi baltalasalar da çok güzeldi. Drifters S2 gelicek diye duyuru yaptılar, sevindim ama 20XX diye tarih mi verilir lan? En azından bi 201X filan deseydiniz. JoJo çok güzeldi, finali de çok güzeldi, bitince eksikliği hissediliyor. Sonraki sezon hemen gelsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 şimdi siz burada keijo keijo diyorsunuz da oturup izlemeye değer mi yoksa bu sezon fazla yapım yok diye mi bu akdar muhabbeti döndü? ki bu sezon epey yapım takip ettim hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 30% sports & combat 30% boobs & butts 40% shounen battle parody Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 occultic nine'da steins gate ile yan yana durabilecek potansiyel vardi, vn/oyunun devralacagi noktaya tabakhaneye kosarcasina gelmeselerdi keske, yazik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Lostorage incited WIXOSS yine iyidi ama ilk 2 sezon çok daha iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Hibike!Euphonium çok güzel bitti. Devamı gelir mi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 cidden çok güzel bitti ama bitiş şeklinden devamı olmayacak hissi verdi bana. euphonium final keşke asuka ile altını alsalardı, o kadronun yerine yenisini zor koyarlar. http://danbooru.donmai.us/data/__souryuu_asuka_langley_and_tanaka_asuka_hibike_euphonium_and_neon_genesis_evangelion_drawn_by_ueyama_michirou__b2b5b347de46ceac5a96b7c81086c73f.jpg best senpai. best asuka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Bana da öyle geldi ama emin olamadım işte. Bir yandan bitiş şekli, title drop kısmı filan tamamen bitti devamı gelmeyecek gibi bitirdiler. Tam ifade edemedim ama nokta koyar gibi bir havası vardı işte. Diğer yandan yandan bronze aldılar, gold almadan biter mi lan bu? Main karakterler daha 1. sınıf, 3. sınıflar mezun oldu diye bitmez filan. Devamı gelsin pls. Bir de Kumiko cidden lezbiyen mi ya? Reina yuri route filan diye geyik yapıyorduk ta baktı Reinanın gözü sensei den başkasını görmüyor, o da gidip Asuka'ya yazmaya başladı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 shadowfury evet o dediğin şekilde nokta koydular hem, hem de bütün alt konusu olan karakterlerin işlerini yoluna koydular, açıkta birşey kalmadı. bronz ve kumiko'nun devam etmesi nedeniyle istenirse devamı da getirilebilir gibi. gerçi romandan uyarlamaymış, hepsini uyarladılar mı bilmiyorum. en son roman serisinden rikka high school marching band için çıkmış iki tane, sonra kitauji'ye tekrar dönmüş galiba. devamı gelse bile yıllar alır hikayenin birikmesi herhalde. http://danbooru.donmai.us/data/sample/__tanaka_asuka_hibike_euphonium__sample-4372e85b6b593f7dda3fb414ac3d781a.jpg ama madarame'siz genshiken'in itici gücünü yitirmesi gibi asuka'sız euphonium.. :( kumiko'da başarıya karşı bir çekim var gibi ehu. shuuichi'ye yazık. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Fate/Grand Order:First Order diye bişey çıkmış, special diye koymuşlar 1 küsür saatlik bişey, movie mi, OVA mi, episode 0 mı bir şey yazmıyor. Neyin nesi şimdi bu? Bu arada Fairy Tail OVA çıkmış, tırt ama yine de bayağı eğlenceliydi, sonuna çok güldüm. Özellikle hem sezon bitti diye, hem christmas yüzünden anime yoktu ortalıkta iyi oldu anime eksikliği çekiyordum, haftalık anime dozajımı kapatmam açısından faydası oldu. Erza dozajımı da almış oldum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar