Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Başlığı - Twisting Nether

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

yekeyeke said:

Bende BM hunter var 870, geri dönüyosak ben de döneyim, bi mythic yapıyorum aslında raidlik zamanım yok da, hafta sonu altlar falan çıkarsa HC falan gelirim belki :).

Haftasonlari alt raidleri oluyo genelde, normal ve ileri zamanlarda heroiclere altlari falan da aliyoruz genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Mythic raid kadrosuna dps ve healer arıyoruz. Öncelikli olarak resto shaman, enhancement shaman, ww monk ve balance druid tercih edeceğiz. 890+ ilvl ve 50+ trait bekliyoruz artık.

Diğer class ve spec.lere de kapımız her zaman açık gerek sosyal gerek raider olarak ama ihtiyaçlarımız bu yönde.

Raid günlerimiz de çarşamba - perşembe - pazartesi 20.30 - 00.00 (00.30'a kadar uzuyor max).
Sosyal ağlarda paylaş

Alımlar halen açık

Oyun içinde Ranaas, Edenshield, Drowcopro ile iletişime geçebilirsiniz..

Melee/range dps ve healer için alımlarımız açık, yönetim kadrosu yaş ortalaması yüksek, rahat stressiz ortamda raid yapmak için buyrun gelin. Rahat rahat heroic temizliyoruz ama kadro eksikliğinden mythic progress başlayamadık henüz. Gelin mythic yapalım..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
oyun içinde iletişime geçeceğim bu adamlar pati mi? yoksa sokaktan lalettayn insanlar mı?

kim bunlar arkadaşım. bilgi verin. "patideki başlığı gördüm geldim" desem bana "pati ne amk ılık mısın lan sen pati mati" derlerse benim manevi zararımı kim tazmin edicek arkadaşım.

bunların cevaplarını alayım, bi de perşembe günleri raid yapmayan bir guild var mı?

hiçbiriniz vatanım sensin izlemiyor musunuz arkaaaşım. eloğlu diriliş hertuğruluna deli gibi sarılıyor biz milli mücadele atatürk falan diyen bir diziyi izleyelim nütfen ya. doğan yayından kaldırmak için bahaneye bakıyo zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

valla denovodan fırat diye bi arkadaş vardı, o bi guild kurduğunu progress yaptığını söylemişti onun hatrına bi balance kastım gearladım epey filan şimdi bıraktım dedi kaldım öyle.

sahiplendirin şu druidimi canlar, iç dış paraziti tamam. kısırlaştırmadım cins ırk kendisi diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...