deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Blackfyre ile mergeleyip oraya gecmistik, simdi orada edindigimiz arkadaslari da alip geri geldik. bu sefer social degil de semi-hardcore devam edecegiz. Mythic contenti temizleme hedefimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 ne lazım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 sende ne var? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Kafam karıştı ordan oraya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bende BM hunter var 870, geri dönüyosak ben de döneyim, bi mythic yapıyorum aslında raidlik zamanım yok da, hafta sonu altlar falan çıkarsa HC falan gelirim belki :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bu arada kapımız herkese açık ama raid yapacaksınız süreklilik bekliyoruz. Not düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 raid saatleri ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 20.30 - 21.00 gibi baslayip 24.00da bitiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 yekeyeke said: Bende BM hunter var 870, geri dönüyosak ben de döneyim, bi mythic yapıyorum aslında raidlik zamanım yok da, hafta sonu altlar falan çıkarsa HC falan gelirim belki :). Haftasonlari alt raidleri oluyo genelde, normal ve ileri zamanlarda heroiclere altlari falan da aliyoruz genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Mythic raid kadrosuna dps ve healer arıyoruz. Öncelikli olarak resto shaman, enhancement shaman, ww monk ve balance druid tercih edeceğiz. 890+ ilvl ve 50+ trait bekliyoruz artık. Diğer class ve spec.lere de kapımız her zaman açık gerek sosyal gerek raider olarak ama ihtiyaçlarımız bu yönde. Raid günlerimiz de çarşamba - perşembe - pazartesi 20.30 - 00.00 (00.30'a kadar uzuyor max). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 biri alsın beni ya casual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Alımlar halen açık Oyun içinde Ranaas, Edenshield, Drowcopro ile iletişime geçebilirsiniz.. Melee/range dps ve healer için alımlarımız açık, yönetim kadrosu yaş ortalaması yüksek, rahat stressiz ortamda raid yapmak için buyrun gelin. Rahat rahat heroic temizliyoruz ama kadro eksikliğinden mythic progress başlayamadık henüz. Gelin mythic yapalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Ben ara verdim bi süre ama bizimkiler mythic progress başlamış 2/10 olmuşlar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 guild çok kötü ben bile varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 oyun içinde iletişime geçeceğim bu adamlar pati mi? yoksa sokaktan lalettayn insanlar mı? kim bunlar arkadaşım. bilgi verin. "patideki başlığı gördüm geldim" desem bana "pati ne amk ılık mısın lan sen pati mati" derlerse benim manevi zararımı kim tazmin edicek arkadaşım. bunların cevaplarını alayım, bi de perşembe günleri raid yapmayan bir guild var mı? hiçbiriniz vatanım sensin izlemiyor musunuz arkaaaşım. eloğlu diriliş hertuğruluna deli gibi sarılıyor biz milli mücadele atatürk falan diyen bir diziyi izleyelim nütfen ya. doğan yayından kaldırmak için bahaneye bakıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Abi ben ve tunch giremiyoruz bu aralar is vs. yuzunden. Patiden olanlar var gerci yine de officer olan ikimiz variz. Sen girmek istedigini soyler alirlar. Sonra paticik falan yaz guildde, illa selam cakan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 valla denovodan fırat diye bi arkadaş vardı, o bi guild kurduğunu progress yaptığını söylemişti onun hatrına bi balance kastım gearladım epey filan şimdi bıraktım dedi kaldım öyle. sahiplendirin şu druidimi canlar, iç dış paraziti tamam. kısırlaştırmadım cins ırk kendisi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Whisp at, selamımı söyle (edenshield de) alırlar ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Yalan la yalan bunu da atmışlar guildden CAPS LOCK artık bir Pati guildi değil arkadaşlar, Deadwoll, Tunch veben vardık bildiğim inaktif olunca hepimize vurmuşlar tekmeyi sffdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 15 günde darbe mi yapmışlar yani asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Aynen hocam 2-3 hafta kaybolduk internet kafe tayfası yönetime el koymuş sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 pati sahip çık gültüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 off silvermoon ally da ne güzel pvp yapıcam diye yeniden başladım evet her bg yi de kazanıyoruz ama şöyle komünleri gördükçe solcu kişiliğim ağır basıyor ve tekrardan TN ye dönüp eziyet çekmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 hala bu guildde misiniz? nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar