Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Şu monitörü aldım 3 gün önce. Biraz önce Witcher oynarken farkettim sanki bi' ölü pixel var gibi geldi. Bi kaç ölü pixel detect etme programı indirdim, temel olarak sadece ekranı belli renklerle dolduruyor siz de gözünüzle ölü pixel arıyorsunuz. Bana ölü pixel gibi gelen yeri baya dikkatlice inceledim sadece ekran tamamen siyah olduğunda belli olan bir nokta olduğunu farkettim. Google biraz aradım "pixel cannot show black" falan diye ama pek bir şey bulamadım. Bir fikri olan var mı? Bi yandan da sanki tek bir pixelden daha da küçük bir noktaymış gibi geldi dikkatli bakınca. Toz değil ama ondan eminim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 yeşil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 aynen yeşil gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 takılmış piksel oluyor galiba, üzerini okşarsan düzelebilir.ölürse komple siyah oluyor.imkanın varsa değiştir monitörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 biraz okşadım şevkat gösterdim ama bi değişiklik olmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Pamuğu ılık suyla ıslatıp biraz ovalayınca geçebilir ama geçmezse hep kalır. Değiştir gitsin. Kalemlerin arkasında silgiler oluyor, onunla yavaşça vurunca da düzelme olasılığı var. Yalnız bu panel sorunu herhalde, önceden aldığım benq da bir tane vardı sonra çoğaldı. Değiştirdim asus aldım hiç sorun yaşamadım. ek not: şimdi linke baktım aynı monitormuş. vq248qe alabiliyorsan onunla değiştir aynı özellik biir flicker free yok, bir de mavi ışık ile ilgili birşeyi farklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Asus da iyiymiş şimdi baktım da olmazsa onla değiştirebilirim. Ya işin cins tarafı bi tek ekran siyahken gözüküyor emin olamadım bi ne olduğuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 sen bq dedin benim kasim segirdi burda ya. zamaninda bi benq-siemens telefon vardi, bi gun kilitlendi ve security code istedi, bi daha kendi servisi dahil duzeltebilen olmadi. hey gidi gunler. interneti bitirmistim ona cevap ararken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 okşamıyorsun, pixelin tam üzerine gelip, PDA kalemi (ben 3DS stylusunu kullanıyorum) 20-30sn hafifçe basılı tutupçekiyorsun düzeliyor. http://superuser.com/questions/38231/what-is-the-best-way-to-fix-a-stuck-pixel-on-an-lcd-screen şuradaki pressure yöntemi işte. gözlük bezine normal kalemi sarıp yapabilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 yok ya denemediğim yöntem kalmadı bir değişiklik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 olm garanti gibi söylemesenize şunları, iki senedir duruyor bendeki olmadı mı olmuyor skdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Bir de bunu dene. Ama şöyle 18-20 saat falan açık kalsın. Benim bir çok monitörümde işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 oha ne süper bişeymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 18-20 saat ne abi yakmayalım monitörü sdf.. bi yarım saattir çalışıyor ama bi değişiklik olmamış baktım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Certhas'ın dediği Asus ile değişim istedim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar