Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donanım cahili doyururmu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
intel core i7 620 LM 4mb cache
4gb ram
320 hdd
300w psu
1gb onboard ekran kartı.
Wireles bağlantılı kasa.

Kasa fiyat 664 tl ye geliyor.
Bu şekile hazır kasa satılıyor.Üstüne 2gb ekran kartı alıp takacağım.Rami de 8 gb cıkaracağım.

Bu şekliyle verimli olurmu.Oyun oynamak için alacağım.Son çıkan oyunlar olmasada 2 3 senelik oyunlarda performans verirmi ki.
Mesaj tarihi:
orta düzey diyelim o zaman 2013 2014 den sonra cıkan en az 4gb ram 2 gb kadar ekran kartı isteyebilecek oyunlar.Oyunları sayamam şimdi,donanımdan anlamıyorum ,oyunların sistem gereksinimlerini kafada nasıl tutem
Mesaj tarihi:
Aynen 0 toplanmıyor DH baktımda 2 3 senelik 4 çekirdekli ddr2 ramli 1gb ekran kartlı pclere 600 700 tl çekiyorlar.kafaf şişti bakarken.Şu elimdeki laptobu satabilsem 1200 civarına cıkıcamda alan yok anesini emdimi ya
Mesaj tarihi:
Abi bende

Intel xeon 5390 mı ne öyle bişey var işlemci
4gb ram
120gb hdd
1gb 256bit 4850hd

Bf 3 falan highda oynuyorum 42 fpsle.

Kasayı 300 liraya aldım ssd taktım ekstra okadar.
Mesaj tarihi:
Bak aydınlanma geldi şimdi.Normal bir işlemci ,400 wat üstü soğutucu,2gb ekran kartı 4 -8 arası ram yetecek bana o zaman.Süper ultra oyunları oynamıyacağım.Elder scrolls gibi orta ayar şeylere yetecek o zman sanırım.
Mesaj tarihi:
Sizden son birşey rica edeceğim.Bana en uygun 0 alabileceğim işlemci ram anakart adresi verirmisiniz.Şu an 750 tl lik birşeyler alayım.Ay basıda Psu kasa ekran kartı alırım .Bitsin gitsin.3 gündür beyin eridi sitelerde gezerken.Pati desteği forever adamsınız .
Mesaj tarihi:
şu laptopu satarsan gel benim arkadaşın sistemi al.
200 psu 150 kasa olsa ucuz birde hdd bulsan burdakilere kıyasla fiyatına göre çok daha performanslı olur
  • Yeni Oluştur...