Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2. Hafta: Konyaspor - Beşiktaş | 26 Ağustos Cuma - 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

applev0dka said:

cücü'den yalan penaltı ve kırmızı bekliyorum

Up

Yani Necip kırmızıyı daha doğrusu düzelteyim 2. sarıyı haketmedi? Şu 2. sarı kart kart değil?
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Aykut bırakmamış konyayı, beraberlik kokusu var.

Geçen hafta aldığımız zaaaaaaaaaayı yerine bırakıyor ve mutluluklar diliyorum. omo boz on ozondon bor poon oldok tooommooo cılara da selam olsun :D
Mesaj tarihi:
Konya deplasmanında 1 puan iyi derdim normalde ama bu mac icin diyemiyorum.

Hocanin tolga ısrarı ve necip'i oyunda tutması puanlari hediye etti resmen.

Büyük kredisi var hocanın ama haftaya da tolga ile çıkarsa homurtular başlar
Mesaj tarihi:
ya stoperlerde falan problem yok, sıkıntı tolga'da. ayrıca beck'de. ileri attığı her pas rakipte, bunu bildiği için de sürekli olgun atak gelişebilecekken mal mal geri pas veriyor. ileri pasta %12 falan isabetle oynadı sanırım bu maç, ki her maçki halinden çok farklı değil. e solda zaten tosiç var, ki bence kötü bi bek olsa da beck'e 10 basar. bunların yerine g.g. ve adriano-caner gelecek. tolgay yadırgıyor daha alışamadı, hiç hızlı pas göremedik mesela bu maçta, sıfır üçgenle bitirdik.
Mesaj tarihi:
Güntekin yine kıvırmaya çalışıyor.

Ay çıldırcam. Rakibin yüzüne dirsek geliyorsa istemli istemsiz bakılmadan sarıyı yemesi gerekirdi diyolar. Kural bu diyolar "IMI ISTIMIDIN ILDI" diyo. OOF.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Güntekin yine kıvırmaya çalışıyor.

Ay çıldırcam. Rakibin yüzüne dirsek geliyorsa istemli istemsiz bakılmadan sarıyı yemesi gerekirdi diyolar. Kural bu diyolar "IMI ISTIMIDIN ILDI" diyo. OOF.

necip pozisyonunda tamamen topu gözeterek yükseliyor, adam düzgün zıplayamadığı için necip'in omuz hizasında kalıyor.

uzun vs kısa

iyi zıplayan vs kötü zıplayan her topta kart çıkar o zaman, ya da adam kafasını sokar kolun altına.

ilk pozisyonda engel var da, 2. pozisyonda bişey yok ortada
Mesaj tarihi:
Necip'in IY'den 2. sarıdan atılması gerekiyordu net, maçta Cücü'nün yaptığı tek ciddi hatada bunu kaçırması oldu bana kalırsa genel olarak gayet iyi maç yönetti. Hataları oldu tabii ama gayet denkti ve tolere edilebilir.

Ha bunun yanında bunu görüp ŞG'nin önlem alması gerekiyordu. Nitekim bütün taraftar bile devre arası Necip bize yakacak farkındalığına sahipti. Taraftarı geç Necip'in kendisi bile 2. sarıdan falan atılacağını net biliyordur. O kadar barizdi bir yerde sıçacağı.

Ama ben işte Necip'e bir şey diyemiyorum. İkinci gol yediğimiz mesela artık klasik Necip'in kısa kalıp, kaçırdığı toptan doğan pozisyonda yediğimiz gollerin yelpazesine ek oldu. Bilic'in bu takıma en büyük ihaneti onu stoper oynatıp birkaç kez başarılı olması oldu. Adam öyle kaldı... Adam elinden geleni yapıyor ve en iyi şekilde yapıyor bana kalırsa ama malzeme bu yani yapacak bir şey yok...

Rhodolfo fiziken olsa da mental olarak tam hazır değilmiş bu arada net belli oldu ama olsun, fiziken tam olduğu takdir bu takıma Oğuzhan'la birlikte ilk yazılacak adam olmalı yani bu kadar basit. Necip'le çıkıp fantezi aramak şu maçta inanılmaz saçmalıktı.

Geçen sene bu tip ŞG beyin donmalarında Gomez bizi çok taşımıştı. Bu sene işte lider oyuncu sıkıntısı çekeceğiz net belli oldu. Bu maçta onu göremedik mesela.

Her neyse sağlık olsun. Geçen sezon bu hafta yenilgi almıştık :D Yedeklerimizle bu kadar iyiyiz, Konya deplasmanından 1 puanla da olsa çıkabildik. Bu açıdan bakıp daha iyi günler gelecek vs. diyelim şimdilik. Nazarlık olsun.
Mesaj tarihi:
Ha bir de yeter arkadaş yeter, Tolga da ŞG'nin seks kasedi mi var mınakey yeter ya...

Bugün gollerde hatası yoktu bana kalırsa oradan yürümüyorum ama hatalı gol yedirmemiş olması embesil olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bugün şu maçta zaten hatalı gol yemediyse ilahlar sayesinde...
  • Yeni Oluştur...