xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 https://www.google.com/nexus/ İki telefon cikti karsima, bunlardan hangisi alinir ? Turkiye'de satisi var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 android olmayani alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 6P daha iyi. Turkiye'ye bilmiyorum. Android eskisine gore daha iyi yahu, olgunlasti epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 nice kocyigitleri telef etti de olgunlasti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 İkisinin arasinda ki fark nedir abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 gsmarena'da compare etsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 eline alip denemen lazim ikisinin boyutlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Boyutlar ideal. Boyutla ilgili problem yokta yazilim mevzusunu tam cozemedim bi bakayim. Bir de turkiyede nereden alinir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 yazilim ayni biri 5.2 digeri 5.7 inch.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Peki bu 6P'yi tavsiye eder misiniz ? Samsung vs gibi markalarin yaninda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 alinacak en iyi androidlerin basinda nexus serisi geliyor cunku yazilim destegi aninda geliyor. alabiliyorsan bulabiliyorsan al. arti direk google ile beraber uretilen seriler bunlar, markasi seni yaniltmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Yazilim destegi kotu olmasa en kaliteli Sony derim ama Nexus alinir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 türkiyede satılmıyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Sahibinden sitesinde var bi kac tane bu 6p'den eksidende okudum pek fazla negatif yorumda yok ama bu aleti nereden kayitli olarak buluruz anlamis degilim fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 ithal edeni yok, disaridan alip kaydettirmek tek sans gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Orta tus olucak abi ya. Cok fena alistim oyle boyle degil. Yoksa gozumu kirpmadan alirdim sunu ama alisamam iste. O parmak hep gidiyo oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Yani birileri gelir giderken aldirticam ya da sahibinden guvenip alicam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 ikisini de yapma, garantisi bakımı sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Kanuni said: alabiliyorsan bulabiliyorsan al. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Garantisi olmadan alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 O zaman almiyoruz. Tuh len baya baya isinmistim telefona ekrandan :) Ne alcaz yav ? İphone 6 var elden bi dustu icinde ki dokunmatikte ariza cikti essek gibi bi masraf cikiyor. Android artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mi5 PRO 128gb Siyah Seramik vs. buna ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Garantisi olmadan da alınıyor ya, şans işi tabi biraz. Ben xperia z3 Almanya'dan almıştım, garanti yok dediler ama baya ucuza geliyordu kampanya falan vardı. Sorun yaşamadım hiç. Şimdi de oneplus 3 alıcam İngiltere'den, yine garantisi olmayacak sanırım burada ama riske etmeye değecek kadar fark oluyor. Gerekirse gider orada garantiye veririm diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Garantiyle ilgili cok bir durum olmayacak ona cok takilmiyorum fakat. Telefonu nereden bulabilirim onun hesabini yapmaktayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar