Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 çok acaip birşey oluyor ne yapıcam bilmiyorum her ihtimale karşı sorayım dedim buraya. yeni taşındım şimdi. superonline fiber bağlandı. çok güzel çalışıyordu film açmıştım hatta izliyordum. neyse sonra bi hdmi kablosu takayım dedim tv'ye. takarken kablolar oynadı fln çektirdim az, bi ses geldi bilgisayardan flash disk takılıymış da çıkarmışsın sesi işte aygıt çıkarınca çalan. ama neyin çıktığını bulamadım sağ altta fln da yazmadı. neyse sonra internet mahvoldu o sesten sonra. 1 mbs'ye fln düştü hızı. modeme bilgisayara reset atınca düzeldi. bu arada ben pci wireless alıcı kullanıyordum eski diye gittim yeni aldım external. sinyali arttı fln. akşam fln güzel kullandım. neyse bu sabah bilgisayarı açtım oyun indiriyor. banyoya gittim elimi yüzümü yıkıyorum içerden tam 4 kere o aygıt çıkarma sesi geldi yine. ama arka arkaya böyle. gittim internet komple kopmuş. mouse fln oynamıyor kalmış öyle. reset attım düzeldi. noluyor lan. ne çıkıyor niye takılıyor hiçbişey anlamadım :/ taşınırken fln mı bişey oldu alete acaba. öncesinde problem yoktu internette hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 format at düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 W10 mu? Aygıt yöneticisine bi girip baksana hangi sürücülerde hata var. Güncellemelerden sonra böyle saçmaladığı oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 w10 evet. gidince bakayım ama tam taşınma üstüne gelmesi kıllandırdı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 NSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Kablo ya da kablolarin girdigi yuvalarda sorun olabilir. Tv kapali gozukse de icinden hdmi portunu acip kapatiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Tv surekli bagli kalmasin mesela, cikar hdmi kablosunu. Ha bunun internetle ne problemi olur dersen, bence yok. Ama yine de neyin neyi etkiledigini bilemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ethernet'i device manager'dan disable edip - enable et sonra temiz bir reset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 w10 un böyle garip alışkanlıkları var, mesela ben bt kulaklık kullanıyorum, range dışında biraz kalıp da geri gelirsem aleti görüyor ama ses vermiyor. device'da görünüyor, volume mixer'da görünüyor her şey ok ama ses gelmiyor. yönetici paneline gidip aygıtı disable-enable yapıyorsun düzeliyor. http://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+love+mr+bean+_19da1910feec5b4aa465eb256f1aca87.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 eski evde 4 aydır fln o hdmi'yı bi kere bile çıkarmadım ama. yeni evde ne değişmiş olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 bingildak said: ethernet'i device manager'dan disable edip - enable et sonra temiz bir reset ethernet dediğin ne oluyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 internet logosuna sağ üstte sağ tıkla, "ağ ve bağdaştırıcı hedesi" ethernet başlıklı sayfa gelecek zaten, orada "bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir" o ekranda 1 yada 2 ethernet olacak "aygıt adı" yazan. onlara sağ tık, devre dışı bırak 1 dk bekle sonra etkinleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 he onu diyon. yerel ağ bağlantısı zaten kapalı wirelessle giriyom. wirelessi açıp kapıcam yani. ama abi benim derdim bunu çözmek değil ki zaten reset atınca düzeliyor en kötü neden oluyor onu anlamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ana kartta sorun olabilir usb girişlerini kapatıyor olabilir sankim. hem mouse hem alıcı gittiyse. benim pc'de de birkaç kere oldu. oc olduğu için sistem başlarken oc yapmaya çalışıp da yapamazsa usblere güç vermiyor öyle kalıyor alet (mouse, keyboard a fln elektrik gelmiyor kasa açık olmasına rağmen), reset atınca düzeliyor. ona benzettim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Driver problemi dahi olabilir benim mouse aynı dediğin gibi gidiyordu sürekli (bütün usbler saçmalıyordu) ne zaman chipset driveri silip tekrar kurdum düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 usb controller mi neydi onda sıkıntı olabilir benimki de bozuk 2 den fazla usb bağladığımda sapıtıyor direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ilk oldugunda mouse'a bişey olmamıştı ama sadece internet deli gibi yavaşlamıştı. o anda da pci wireless takılıydı. la ne saçma iş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar