Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acaip bir internet, aygıt çıkması falan problemi.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

çok acaip birşey oluyor ne yapıcam bilmiyorum her ihtimale karşı sorayım dedim buraya.

yeni taşındım şimdi. superonline fiber bağlandı.
çok güzel çalışıyordu film açmıştım hatta izliyordum. neyse sonra bi hdmi kablosu takayım dedim tv'ye. takarken kablolar oynadı fln çektirdim az, bi ses geldi bilgisayardan flash disk takılıymış da çıkarmışsın sesi işte aygıt çıkarınca çalan. ama neyin çıktığını bulamadım sağ altta fln da yazmadı.
neyse sonra internet mahvoldu o sesten sonra. 1 mbs'ye fln düştü hızı. modeme bilgisayara reset atınca düzeldi.

bu arada ben pci wireless alıcı kullanıyordum eski diye gittim yeni aldım external. sinyali arttı fln. akşam fln güzel kullandım.

neyse bu sabah bilgisayarı açtım oyun indiriyor. banyoya gittim elimi yüzümü yıkıyorum içerden tam 4 kere o aygıt çıkarma sesi geldi yine. ama arka arkaya böyle. gittim internet komple kopmuş. mouse fln oynamıyor kalmış öyle. reset attım düzeldi.

noluyor lan.
ne çıkıyor niye takılıyor hiçbişey anlamadım :/
taşınırken fln mı bişey oldu alete acaba. öncesinde problem yoktu internette hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

w10 un böyle garip alışkanlıkları var, mesela ben bt kulaklık kullanıyorum, range dışında biraz kalıp da geri gelirsem aleti görüyor ama ses vermiyor. device'da görünüyor, volume mixer'da görünüyor her şey ok ama ses gelmiyor. yönetici paneline gidip aygıtı disable-enable yapıyorsun düzeliyor.

http://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+love+mr+bean+_19da1910feec5b4aa465eb256f1aca87.gif
Sosyal ağlarda paylaş

ana kartta sorun olabilir usb girişlerini kapatıyor olabilir sankim. hem mouse hem alıcı gittiyse. benim pc'de de birkaç kere oldu. oc olduğu için sistem başlarken oc yapmaya çalışıp da yapamazsa usblere güç vermiyor öyle kalıyor alet (mouse, keyboard a fln elektrik gelmiyor kasa açık olmasına rağmen), reset atınca düzeliyor. ona benzettim şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...