Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilegimi burktum


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Dun aksam spor cikisi karsidan karsiya gecerken bir anda bilegim yan dondu ve yere yigildim caddenin ortasinda. Sagolsun etraftakiler hemen geldi, kaldirip karsiya gecirdiler. Doktora goturelim falan dediler hatta ben gitmek istemedim.

Eve geldimbuz koydum ettim; ustune basabiliyordum. Hatta agrisi azalmisti gece uyuyana kadar. Ama simdi yataktan kalkayin diye ayagimi kimildatinca acidan gozum yasardi resmen. Ustune basmayi gectim, hareket ettirince sanci giriyor. Arkadas uyansin doktora goturmesini rica edicem.

De benim sikintim bilegimden ziyade, kac haftadir canavar gibi spor yapiyordum; tam meyvesini almaya basladim derken sictim; simdi muhtemelen bir ay falan squat vs. yalan olacak. Bilegim bu haldeyken ne yapabilirim Bacak hareketi olarak?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar ağırlık bindiğine, ne kadar kötü burkulduğuna, high sprain olup olmadığına falan bağlı.

ben basketbolda hızlı bir şekilde turnikeye girerken, son zıplayacağım adımı arkadaşın ayağının üstüne bastım. muhtemel ayağımın tavanı, yere falan değdi o derece burkuldu. 1 ay alçı gibin bir şeyde kalmıştı. zımbırtıyı çıkardıktan sonra bile bir süre destekleyici bileklik ve bir değnekle yürüdüm.

seninki yolda yürürken olduğuna göre öle aşırı ağırlık binmemiştir üstüne diye düşünüyorum. ama ben de akşam fena değil iken, sabaha davul gibi kalkmıştım. yere basmayı bırak, tek ayak seke seke giderken, sektiğimde sarsıntıdan deli gibi ağrıyordu.

ahanda şundan bahsediyom alçı yerine:

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Btw şimdi doktordan geldim, doku zedelenmesi mi ne bok püsür bir şey varmış. 1 hafta istirahat verdi; terlik giyme, ayağına kompress yap, ani hareketler yapma, üstüne çok yüklenme, ayaktayken ağırlığını iki ayağına eşit ver falan diye saydı. Bir de 3 tane ilaç verdi; eczacıya gittim, hepsi ağrı kesici vs.ymiş almadım onları da.

Bölüm başkanıyla konuştum, evden çalışacağım bu hafta.

Negzel 60kg'yi geçecektim bu hafta squatta. İçimde patladı :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...