deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Dun aksam spor cikisi karsidan karsiya gecerken bir anda bilegim yan dondu ve yere yigildim caddenin ortasinda. Sagolsun etraftakiler hemen geldi, kaldirip karsiya gecirdiler. Doktora goturelim falan dediler hatta ben gitmek istemedim. Eve geldimbuz koydum ettim; ustune basabiliyordum. Hatta agrisi azalmisti gece uyuyana kadar. Ama simdi yataktan kalkayin diye ayagimi kimildatinca acidan gozum yasardi resmen. Ustune basmayi gectim, hareket ettirince sanci giriyor. Arkadas uyansin doktora goturmesini rica edicem. De benim sikintim bilegimden ziyade, kac haftadir canavar gibi spor yapiyordum; tam meyvesini almaya basladim derken sictim; simdi muhtemelen bir ay falan squat vs. yalan olacak. Bilegim bu haldeyken ne yapabilirim Bacak hareketi olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 önce bir bileğini kontrol ettir de. sonrasında var makinelere geçersin, bileğini sargılayıp bileklikte kullanarak leg press falan yaparsın. birde geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 aynısı oldu 1-2 gün sonra normal yapabilyidoum tüm bacak hareketlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Sıkı sıkı sarıp soğuk compres yapman lazımdı. Şiştiyse şıçtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Tesekkurler, umarim iki gunde gecer benimki de. Ben sanki uzun sure basamayacakmisim gibi hissediyorum. Kesin birinin gozu kaldi kaslarimda :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Buzluktaki votkalarla soguk kompress yaptim gece. Ama sarmadim; sismedi bu arada cok. Diger bilegimden cok az farkli. Bir de kas gevsetici surduydum, onun bir faydasi olmadi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Şişmediyse düzelir 2-3 güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ne kadar ağırlık bindiğine, ne kadar kötü burkulduğuna, high sprain olup olmadığına falan bağlı. ben basketbolda hızlı bir şekilde turnikeye girerken, son zıplayacağım adımı arkadaşın ayağının üstüne bastım. muhtemel ayağımın tavanı, yere falan değdi o derece burkuldu. 1 ay alçı gibin bir şeyde kalmıştı. zımbırtıyı çıkardıktan sonra bile bir süre destekleyici bileklik ve bir değnekle yürüdüm. seninki yolda yürürken olduğuna göre öle aşırı ağırlık binmemiştir üstüne diye düşünüyorum. ama ben de akşam fena değil iken, sabaha davul gibi kalkmıştım. yere basmayı bırak, tek ayak seke seke giderken, sektiğimde sarsıntıdan deli gibi ağrıyordu. ahanda şundan bahsediyom alçı yerine: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Geçmiş olsun fakat hırsını takdir ettim sdf Leg curl ve leg extension yaparsın bileklere baskı bindirmeden.Ama bana sorarsan düzelene kadar zorlama kendini kaçmıyor bir yere 1 haftada da hiçbişi kaybetmezsin. Tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 durup durup asilini patlatan abinin topigini oku bir daha..sonra yat dinlen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Senelerdir dilimde tüy bitti spor sağlıklı bir şey değil, kendinizi öldürüyorsunuz diye. Yapmayın, etmeyin gözünüzü sevem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 adam düz yolda yürürken burkmuş ayağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Not sure if sarcas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 deadwoll said: Tesekkurler, umarim iki gunde gecer benimki de. Ben sanki uzun sure basamayacakmisim gibi hissediyorum. Kesin birinin gozu kaldi kaslarimda :< http://i2.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/024/991/demotivational_pics_pics_or_it_didnt_happen-84dc9470611a0eec44f6d5c459c6bdcf_h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Abi karılı foto yok sdfk. İstersen kıllı ve şişmiş, soğuk kompress yapılan erkek ayağı fotosu var ama ateşliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Btw şimdi doktordan geldim, doku zedelenmesi mi ne bok püsür bir şey varmış. 1 hafta istirahat verdi; terlik giyme, ayağına kompress yap, ani hareketler yapma, üstüne çok yüklenme, ayaktayken ağırlığını iki ayağına eşit ver falan diye saydı. Bir de 3 tane ilaç verdi; eczacıya gittim, hepsi ağrı kesici vs.ymiş almadım onları da. Bölüm başkanıyla konuştum, evden çalışacağım bu hafta. Negzel 60kg'yi geçecektim bu hafta squatta. İçimde patladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Nazar bunlar hep. 1 hafta iyi lan vücudun dinlensin daha iyi girersin gerçekten 1 haftada taş gibi olacaksan sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ben sanırım bu gibi durumlarda reparil jel mi ne vardı onu kullanıyodum. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 dana22 said: durup durup asilini patlatan abinin topigini oku bir daha..sonra yat dinlen.. Kanuni göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Ahha rugby oynadigim donemde bengayla yikanir oyle cikardik maca. Yagli gures gibi; bengayli rugby :( Artik kutusunu gordugumde kokusu burnuma geliyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 deadwoll said: Abi karılı foto yok sdfk. İstersen kıllı ve şişmiş, soğuk kompress yapılan erkek ayağı fotosu var ama ateşliyim. kas yaptim kaslarimi kiskaniyorlar dedin. at o zaman before after fotolarinida bilelim.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 deadwoll said: Ahha rugby oynadigim donemde bengayla yikanir oyle cikardik maca. Yagli gures gibi; bengayli rugby :( oha turkiye amerikan futbolu liginin ilk kuruldugu senelerde az mi gittim maclarina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ikisi baya farklı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 dogrudur ..ne antin kuntin gelismeler oldu tr de..buzhokeyi cim hokeyi badmington rugby amerikan futbolu filan takimlarimiz var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar