bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 In a world where superheroes have been real for decades, an accountant with mental health issues and zero powers comes to realize his city is owned by a global super villain long-thought dead. As he struggles to uncover this conspiracy, he falls in league with a strange blue superhero, who may or may not be a figment of his own imagination… http://static.srcdn.com/wp-content/uploads/2016/08/Griffin-Newman-and-Peter-Serafinowicz.jpg en sevdiğim çizgi filmlerden biriydi ya :) pilot yayınlanmış sanırım, 3 title'dan biri seçiyor amazon devam ettirmek için yanlış anlamadıysam. https://tctechcrunch2011.files.wordpress.com/2016/08/screen-shot-2016-08-19-at-3-58-31-pm.png?w=738 fingers crossed for tick http://img10.deviantart.net/446e/i/2013/016/d/0/tick_and_little_wooden_boy_by_juju_madness-d5rpjgj.jpg KÜÇÜK TAHTA ÇOCUK detayları burada : https://www.amazon.com/gp/product/B01J776HVW/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 herif çok ufak tefek kalmış gibi neyse izleyeyimde o zaman söyleyeyim. KAAAŞŞŞIIIIKKKK! I love dick neymiş ya sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Dün gece büyük hevesle izledim de, ne bileyim, çizgi filmindeki havayı yakalayamışlar gibi. Kesinlikle kötü değildi gelecek vaad ediyor. Kostümü biraz daha güzelleştirebilirler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 KAŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 van johnson daha güzel (dandik ama üçü arasında en izlenilebiliri). gerçi I love dick'i seyretmedim, o ne lan çizgi film 10 kat daha iyiydi ya o oylamada biri seçilecek diye değil. 3'ü de full season olabilir duruma göre veya hiçbiri devam etmeyebilir. 1'i seçilecek 2'si patlayacak oylaması değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 keşke çizgi filmini yapsalar yetişkin yaş grubuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 şunu koyan ben olayım <3 https://www.youtube.com/watch?v=4qubImwjJQ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ulan çocukken ne izlerdim bunun çizgi dizisini be. ama yalan yok gelmiş geçmiş en sübliminal seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 11 eylüş şeyleri mi vardı bunun. Sen diyince hatırladım sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: Dün gece büyük hevesle izledim de, ne bileyim, çizgi filmindeki havayı yakalayamışlar gibi. Kesinlikle kötü değildi gelecek vaad ediyor. Kostümü biraz daha güzelleştirebilirler ama. çizgi filmi fazla saykodelik ve kaliteliydi. Live action'da beceremezler bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Kene yi oynayan adamı biraz daha salak tipli bişey seçselermiş keşke , böyle salak ile avanaktaki tip gibi. ne zaman KAŞIK diye bağıracak merak ediyorum. izlenir çizgi film hatırına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 hype yapıp izledim hemen de. Biraz meeeeeh oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 yok ya beklediğimden iyi çıktı izlenir ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 olmamış ya. o absürtlük, o histeriya yok. 1-2 sahnede ucundan dokundurmuşlar da neden mesela arthur odaklı bir pilot yapmışlar anlamadım. keşke daha çok tick ağırlıklı başlayıp bölüm sonunda kısaca arthur ile tanışsaydı falan. şu pilottan bir bok anlamadım. tick bilmeyen biri izlese bu ne len der geçer. spooon diye bağırmadı bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 spooonu sonra kesfettiği bölüm yapmalılar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 çizgi filmde tiftik oluşumunu anlattıkları bi bölüm vardı hala aklımdan çıkmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 baya kötüydü bence. bu kafayla giderse zor işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 arthurun hikayesi böyle mi diyecem de çizgifilm o kadar derin değildi sanki :D Oradaki arthur kıyafeti mesela abuk bişiydi gülüyorlardı falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 http://www.thetick.ws/images/tick%20and%20arthur.jpg http://www.indiewire.com/wp-content/uploads/2016/08/tick_101_03983_rt_fnl.jpg üstteki çok daha iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ben hiç izlemedim ya bu çizgi filmi, 78'liyim, hangi ara oynadı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 85-88 li falan olman gerek sanırım izlemen için aynı dönemde bu da oynuyordu sanırım https://www.youtube.com/watch?v=bmFhIlNoOhE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 bunun eski dizisi vardı (2001 olan), ısrarla söylüyorum onu izleyin. "bu daha yeni, iyi yapmışlardır, eskisi çok eskidir" diye düşünmeyin. netflix'ten aşina olduğumuz kaliteyi de bulamazsınız. o kadar kötü olmuş. çizgi filminde ve dizisinde alaycı bir ton vardı, süper kahramanlar, pijamalarıyla dolaşan sıradan karakterler gibiydi, bu da yaptıkları kahramanlık mevzularını absürt bir hale sokuyordu. etraftaki insanlar "siz olmasanız biz zaten rahat edeceğiz" şeklinde bakış atıyordu. bu da marvel ve dc gibi firmaların parodisi kıvamına getiriyordu. bu yeni dizide ise saçma bir gerçekçilik katmaya çalışmışlar, arthur'u şizofreni gibi gösterip "bunlar aslında hep hayalinde canlandırdığı şeyler" şeklinde sunmaları bile bir acayip. kene'nin o mizahi havasının yitip gitmesine neden olmuş. zaten kene'yi oynayan adam da çok ciddi ve kostüm de eğreti. sırf çatıdaki konuşma sahnesi yüzünden 1/10 veriyorum. would not watch again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 yekeyeke said: ben hiç izlemedim ya bu çizgi filmi, 78'liyim, hangi ara oynadı bu ? 90'ların ortası, fox kids kanalı. bizde 98'de mi ne gösteriliyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Bone said: bunun eski dizisi vardı (2001 olan), ısrarla söylüyorum onu izleyin. "bu daha yeni, iyi yapmışlardır, eskisi çok eskidir" diye düşünmeyin. netflix'ten aşina olduğumuz kaliteyi de bulamazsınız. o kadar kötü olmuş. Benim koyduğum ilk resimdeki o mu yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ilk resimdeki eski dizi 2001'de çıkan. ikincisi yeni dizi 2016'da çıkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar