GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 niye böyle bişey oldu agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 update gelince gitti o, https://www.engadget.com/2016/08/17/chrome-go-back-with-backspace/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 millet entera falan basarken yanlışlıkla backspace'e basıp veri kaybediyo diye değiştirmişler. optionstan falan tekrar aktive edilebiliyo olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 lol,plebler yüzünden tek parmakla yaptıgım işi 2 parmaklamı yapcam artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mouse'ta yok mu back-forward-close tab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 alt + ← oldu da hiç elim gitmiyor ya hep backspace'le gidiyordum ben. mouse'ta da var da hangisi back hangisi forward, kullanmadığım için tutturamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 abi hiç kasma, mouse gestures kur. opera'da alıştım ben, olmayınca eksik hissediyorum. mouse sağ tık basılıyken sola doğru bi çizgi, hop sayfa değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 http://puu.sh/qFXdB/b580a151b0.jpg Ben şöyle kullanıyorum, gayet memnunum Back-Forward standart oldu zaten yandan 2 tuşlu her mouse'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 stimpak said: abi hiç kasma, mouse gestures kur. opera'da alıştım ben, olmayınca eksik hissediyorum. mouse sağ tık basılıyken sola doğru bi çizgi, hop sayfa değişti. dunyanin en guzel seyi su ya, ozellikle asagi in yukari cik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 abi aptallık ya başka bir şey değil. veri kaybedenlere opsiyon sunarsın bak böyle bişey var diye. her defasında alt + backspace yapman lazım deyip duruyor. gereksiz gereksiz işler google'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 backspace değil o sola bakan ok olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar