k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 seneyeönümüzdeki sezon inş olacak gelişmiş oyun motoru ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 di mi kizillelma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 her sene silkerler almıcam bu sene diyorum ama yine alıyorum ve steam hesabımda en çok oynanan ilk 3 oyun fm serisi.. fm18'de silke silke alıcaz yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 “ Football is a simple game. Twenty-two men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win. ” Gary Lineker Football Manager has secured the Bundesliga license 4 yıl için anlaşma sağlanmış .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 kızılelma hangi gereksiz bilgi için klavye eskitmiş diye bakmaya geldim, yanılmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 iyi bari sonunda bundesliga için antin kuntin işler peşinden koşmıcaz. bari oyuna yenilik getirmiyorlar şu lisans işlerini halletseler de her sene aldığımıza değse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Oyunda takvim 1 ay geriden geliyor, sebebini anlayamadım. bi çözümde bulamadım. Başına gelen veya çözümünü bilen varmı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 fm 2018'de çözülecek o sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Masticore said: fm 2018'de çözülecek o sorun. Harbi çözümü yokmu. Dalgamı geçiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Bilmiyorum, steam commun.'e bir bak istersen. En kötü editor'den düzeltirsin. http://www.fmscout.com/c-fm17-tools.html Bu arada orjinal oynadıgını varsayiyorum. Fm bir sürü saçmalık vs... koyuyor ki korsan oynamayasın. Orjinal versiyonunu bilinçli olarak bug'lı cıkaran tek firmadir kendileri, Patch'lerle düzeltiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Orjinal, Steam de. Yok baktım her yere, çözümünü bulamadım. Herhangibi birşey yok. Ve beni oyundan soğuttu. Sildim, yükledim yok düzelmiyor. Yine pati de çözeriz dedim, en son çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 https://community.sigames.com/topic/383584-calendar-issue/ https://community.sigames.com/topic/400745-calendar-not-showing-correct-month/ benzer problemler sanırım. çözüm yok gibi. ama gelecek sezon gelişmiş oyun motoru ile çözeceklerdir eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 FM başlığında "gelişmiş oyun motoru" kalıbını her gördüğümde bi gülme alıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 doğru ama yalan yok. said: Oyunun hayranları uzun bir süredir köklü değişiklikler bekliyorlar ama 17, 16'ya göre gelişse de yeterli olmadı. FM 18'de kadınlar futbolunun da yer alması bekleniyor. Ayrıca 3d maç görüntülerinde de iyileştirmeler bekleniyor. Lisans konusunda da FM'nin FIFA'nın yerisinde kaldığını söylemek gerek. Yeni formaların ve tüm futbolcuların fotoğraflarının oyunda yer alması önemli bir gelişme olacaktır. gelişmiş maç moturunun yanında kadınlar futbolu eklenicekmiş.Bu da bonus olmuş, daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 And people say @FootballManager is unrealistic. https://twitter.com/JustM1kePlays/status/895357082915962881 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 oyunu almamak için okuyorum başlığı, tşk paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 vaktinde CM 2010'a sans verseydi boyle olmazdi. o oyun bir seyler yapmaya calisiyordu. FM bir anda tempoyu arttirmak zorunda kalmisti. ancak SI games diye tutturuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 nasıl bi içten almayım dediysem artık şimdi yeni mail düştü, %80 indirim gelmiş steam de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 ben aldıydım 25tlye inmişti sanırım, yüklemedim bile. 2016 oynamaya devam ettim o sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 yenisi gelecek herhalde ondan basıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 aldım bi deneyeceğim bakalım. 20 lira ediyordur diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar