Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FM 17 - Kasım


behran

Öne çıkan mesajlar

Çıkmayacak diyen kimdi ben de merak ediyorum ama Miles da "FM17'yi onaylayabildiğim için çok mutluyum" falan demişti twitterda. Hayır çok düzenli satıyor, hep listelerde oluyor üstüne aktif oyuncu sayısında da hep listelerde. Şu oyun çok kar etmese bile SEGA'ya "16'dan sonra başka oyun yok" dedirtecek kadar zarar ediyor olamaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fans who pre-purchase Football Manager 2017 on Steam will be rewarded with Football Manager Touch 2017 for free (on PC, Mac or Linux) and, as a thank you for pre-purchasing, you’ll also get a range of free downloadable content for Touch including “Board override”, “No firing”, “All job applications”, “National management” and 3 brand new challenges to play in the “Challenge” game mode. Touch is the more streamlined, ‘transfers and tactics’ way to manage and can be purchased separately as a standalone game.


bi senin dlc eksikti miles, dlc de değil ki bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi spor oyunu sonucta bu saatten sonra ne yapacaksin..kadro degisikligi disinda degisen birsey yok..her sene oyunu cikatip deli gibi satiyorsun..ustelik artik oyun arizali gibi resmen..

ya civ hesabi her ulkenin racial bonusu bilmem ne yapacaksin..
ya fantazi irklar yapacaksin.
ya kurallarini degistireceksin..

yoksa bildigin top iste..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...