sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 ben de 8'de mi ne bıraktım. gitmiyo artık. belki son bölümü açar sonlandırırım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Norak said: bitirmediyseniz spo olabilir :P https://www.youtube.com/watch?v=sSPkx294gTc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 bitirdim ben güzeldi, cottondan sonra yavan kaldı villian ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 boyle sezon mu biter ya lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 iki bölüm izledim, jj>lc=dd1>dd2 diye düşünüyorum. sezon sonuna fikrim değişecek mi diye not alayım istedim. ama değişmez heralde, neticede ortada bir krysten ritter gerçeği var. allah ilk blade filminden de mcu'dan da netflix'ten de razı olsun hakkaten ya. hele havalimanında falan eskaza stan lee'yi görsem elini öpüp bayramlaşıcam yeminle, selfie çeker atarım buraya da <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 KenshinHimura said: he bone he o kadar kolaya indirgedik zaten olayı all-powerfull opresive bi ex-bf var kıza ptsd hastası olacak bi tramva yaşatmış hala kızı stalklıyo , dominating bir gücü var , bırakamıyo kıza deli gibi aşık, kız çaresiz zayıf ama özgürlüğünü kazanmak ve dik durmak için çabalıyo kendi bedeni kendi kararı kimse onu opress edemez dünya genelindeki ergen kız fantazisi şu yukarda yazan şey hayat hikayem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 kenshin kahkahalar atıyorum +rapini verdim kardeşim ayrıca dizi çok sıkıcı 9.bölüme kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 guzel dizidir tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Diğer Netflix/Marvel dizilerine göre çok basit olmuş bu, hoş Luke Cage'den de çok derin bi senaryo konu beklememek lazım herhalde. azcık spo Cottonmouth'un gidişi kötü oldu ya, yenisi tam pislik hergele, onu kırayım bunu patlatayım, Cottonmouth şekil adamdı, izlettiriyordu kendini. Reva da şaşırttı senaryo biraz, dümdüz bişi bekliyodum o da alttan iş çevirmiş iyi de yapmış fdsf son 3 bölüm kaldı ama heyecan bitti bende, akşama sara sara izlerim büyük ihtimal 8-) Iron Fist'den ümitliyim yalnız, daha kaliteli bişi çıkartsınlar buna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Bütün sezon kendi kuyruğunu kovalayan köpek gibiydi eleman. Umarım Iron Fist daha güzel çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 dd>jj>luke cage Cok gozume batan cheesy sahne vardi ya. Cottonmouth cok iyiydi ama. Geri kalan hersey vasat. Netflixin cikardigi en kotu marvel sezonu oldu bence. 8. bolumde tikandim ileri sar sar sikilip biraktim sonunda orada. Bitiririm hsonu herhalde. Iron Fist daha iyi cikar umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 ilk bikaç bölüm böle şeyapar gibi oldu sonrası bomboş çok afedersiniz errak gibi dizi. jesika consu hiç sevmemiştim. bu ondan daha kötü. nerde derdevil nerde bu gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 jessica jons baya kötüydü abi, yani dr who olmasaydı gerçekten 3/10 falandı dizi, ne yazdım ilk çıktığında hatırlamıyorum övdüydüm biraz o zaman ama dd2 ve lc den sonra baya dandik kaldı bu 4 sezon içinde. ben baya beğendim, black tema iyi olmuş, genel olarak fena değil ama villainlar çok kolay yenildi o kısımlar biraz zayıf olmuş, cottonmouth fena değildi, sonuda da nispeten iyiydi ama diamondback çok saçma yenildi resmen bi de claire niye her gördüğünü atlıyor, jj ile seks değil mi lc, iron fist gelince bi tur da ona yazar şimdi bu luke mahkeme vs uğraşırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Long live the chief https://www.youtube.com/watch?v=ADrWgBZeXqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 abi 8. bölüme gledim, ve an itibariyle bırakıyorum. netflix dizilerinin en boktan tarafı bu işte. başrol iyi, orta kararlı, figüranlar da bir tık altı. ama işte yardımcı oyuncu mu diyorlar ne diyorlar, hep böyle zorlama, rolünden altından kalkamayacak tipleri veriyorlar. flashte mesela esas oğlanın üvey kız kardeşi. dd - fisk/kingpin luke cage - gerizekalı karı dedektif mercedes mi ne abi sıcağı sıcağı çok pis giydirirm bu karıya da neyse. ne lanet bir karakterdir lan ? zenci diye mi koydular, yönetmenin metresi mi nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Oha hem Kingpin e hem dedektife laf...Abi sen harbi anlamıyorsun filmden diziden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ben baqya beendim bunu ha arada buram buram blaxploitation'e donmesi muzikleri falan baya iyidi. hele o hapisaneden kacma sahnesi falan cok güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 hadi dedektife neyse de, kingpin e nasıl laf edebiliyosunuz arkadaş, adam %150 ile oynamış hayatının karakterini ortaya koymuş. ya siz bi şeyleri eksik görüyosunuz ya ben fazla görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 fisk iyiydi ya.ama şuana kadar seride benim en sevdiğim antagonist killgrave oldu.son bölümlere doğru onunda karizması çiziliyo gerçi. serinin en kötü antagonisti diamondback oldu benim için.tam bi yetoydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 http://i.imgur.com/SDG9JS3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 müzikler gzel ama son of a preacher man yerinde olmuş radsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Bunun 2. sezonu olmayacaktı normalde. Siparişini vermişler. Defenders'dan önce mi sonra mı olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 hiç gerek yoktu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 zorla mi izletiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 sezon 2 https://ewedit.files.wordpress.com/2017/08/sdkfje.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar