Draculiablo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Bu hafta çıkar v3 bekleyin biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konu up olsun kangertech subox uyumlu atomizer arıyorum elinde olan varsa PM please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Ben toptank mini satiyorum , yaninda coil headleri de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Elimde toptank mini var açılmamış isteyen varsa dürtebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Bir arkadaşımın sitesi www.buharbaz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 İstanbul anadolu yakasında makina likit filan halledebilirim ihtiyacı olanlara. Likitler nirvana içimi gayet güzel kullanan var mı bilmiyorum ama. Makinada 2. El şu an İjust S var, birde kendi kullandığım target pro + melo 3 4 ml atomizer var. Ayrıca sıfır cihazda ayarlarım ö.m atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Orijinal Geekvape Griffin 25 RTA ÜST Hava Akımı Sürüm 6 ml siyah açılmamış paket sıpsıfır 350 ye bırakırım kullanılmış piko 220 ediyorsa bu da eder herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Auril said: Orijinal Geekvape Griffin 25 RTA ÜST Hava Akımı Sürüm 6 ml siyah açılmamış paket sıpsıfır 350 ye bırakırım kullanılmış piko 220 ediyorsa bu da eder herhalde sdf yuh adspnfgpdısng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 yanında twisted sarılmış khantal tel de veririm asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 valla bak ciddiyim khapaq da hediyem olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 25 dolara çinden geliyor griffin daha yeni aldım. bu ara geçmeyen kargo pek az var. 350 lira biraz fazla olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 35 yazcakmış 350 yazmış olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 kullanılmış pikoya 220 denmiş ya griffin de 350 eder o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 2 haftalık sadece tek sarım yapılmış Obs Engine 25mm ile griffin 25 taf takas etmek istiyorum elinde olan varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Smoke hpriv 220w ve tfv4 micro atolu set var elimde,cihaz 1 haftalık .aldığım arkadaşım ,ya abi likit koy pilleri şarj et bana göre değil deyince satılığa çıkarmak istedim. cihaz 0 olarak kabul edilebilir .Full kutulu orjinal barkodlu . resimdeki ve orjinal kutu içeriğiyle verilecektir. Fiyat 250 tl ,yanında 1 şişede 30 ml likit alana yollanacak.çift pillidir .videolarına vs youtubede ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Vulcan_Lionheart said: 2 haftalık sadece tek sarım yapılmış Obs Engine 25mm ile griffin 25 taf takas etmek istiyorum elinde olan varsa... OBS siparis ettim ben ama anca begenmezsem yazin takaslarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 acılmıs seyı nıye 0 kabul edelım. sizde ıyıce ESF kafasına basladınız, "kontrol amaclı acılmıstır" gibi, ESF'nin hepsi kalite kontrolcu zaten dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 32g 26g Clapton wire arıyorum var mı satan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 1 hafta boyunca emzik gibi ağızdan çekilmiş ama sıfırı gibi temizdir. açılmış ama ciğere kadar çekilmemiştir ..! ahadhhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Üstelik sifirindan pahalı Bence bu firsat kaçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 0 ı çinde doğru diyorsun uygun fiyata, her söylediğin geliyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 ne demiş peygamberimiz e-cig çin'de bile olsa gidip alınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 gumrukte takılabilme ihtimalı, senin 2. el cihazı 0 gibi itelemene bahane değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 :)-D bombilo said: gumrukte takılabilme ihtimalı, senin 2. el cihazı 0 gibi itelemene bahane değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 O zaman çine hadi babacım hadi,itelemek değil amaç .bu cihaz tr den 300 tl ye yeni alındı.Coili hadi kullanıldı desek ,kullanılan coili sarılabilir coil.sarar onuda yollarım.yanında likitinide hediye ederim.250 olmaz ise daha makul fiyat belirleriz .Kaldıki özel mesaj atan var durmaz satılır . çok sokuyosunuz yurda 23 dolardan pico set getirinde burada 100 tl ye satın bizde utanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar