marksman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 feverfeverray said: forumun erkekleri temsili https://twitter.com/ooaristys/status/758957994109390848 özcan paranı yolladılar mı yazdığımı anla bi lan valvy Dalginlikla linke tiklayinca twitter üyeliğim olmadığı için gmail hesabımda ki fotoğrafın görünmesi ve bir an forumun temsili erkeğini kendim sanmam, en son ne zaman kendi kendime bu kadar güldüm hatırlamıyorum. snfsnf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 hahahahah abi gecmis olsun mini heartattack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 serin ve derin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 tr de aşka inan dostum sonunda arkadaşlarınla okey oynamaya çıkarsın evlenince haftada bir gün mdsgmdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 beyler konuyu hortlatmak istemezdim ama,,, bahsettiğim 6 sene önce stockholm'de hostelde tanıştığım kadın yazdı. bi hikaye yazmış. italyanca. onu gönderdi bana. kadın benle tanışma hikayesini yazıp atmış translate'den çevirdim. bu 7 yaş falan büyük benden. ama giusy'den kat kat daha iyi. model gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Kardeş bi vesikalık atsana sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 hikayeyi yollarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 seviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 güm pat çat çut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 vur joker vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 abi olay tipte değil, iki hoş sohbet yetiyo bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ilgi baya hoşuna gitmiş arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Masticore said: hikayeyi yollarmısın X (ben oluyorum) l'ho conosciuto in un giorno di febbraio di sei anni fa, durante una vacanza a Stoccolma. Non riuscivo a prendere sonno, così me ne andai gironzolando per i corridoi dell'ostello in cui soggiornavo, bardata nel mio pigiama con la faccia di un coniglio sul petto, e le lunghe orecchie pendule. Al di sopra del portone centrale, vi era una grossa vetrata che permetteva alla luce dei lampioni di entrare, e assieme alla luce potevi vedere la neve che cadeva formando piccole spirali, prima di sparire alla vista. Fu allora che entrò X. Ci sedemmo davanti a un tavolino del soggiorno, e cominciammo a parlare a lungo di noi, di chi eravamo. In questi sei anni trascorsi da quei giorni di vacanza, ho visto X diventare uomo, viaggiare da una parte all'altra dell'Europa, realizzare molti dei suoi sogni. X era il regalo che mi portava la neve di Stoccolma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 vallaha mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 çevirirdim ama bu adama iyilik yapasım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 google translate'den baktım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 google translate de çok accurate ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 aynı başlıktan devam olmaz, yeni başlık lazımdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bu fever cok antipatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 sen de öylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 logtrig said: Masticore said: hikayeyi yollarmısın X (ben oluyorum) l'ho conosciuto in un giorno di febbraio di sei anni fa, durante una vacanza a Stoccolma. Non riuscivo a prendere sonno, così me ne andai gironzolando per i corridoi dell'ostello in cui soggiornavo, bardata nel mio pigiama con la faccia di un coniglio sul petto, e le lunghe orecchie pendule. Al di sopra del portone centrale, vi era una grossa vetrata che permetteva alla luce dei lampioni di entrare, e assieme alla luce potevi vedere la neve che cadeva formando piccole spirali, prima di sparire alla vista. Fu allora che entrò X. Ci sedemmo davanti a un tavolino del soggiorno, e cominciammo a parlare a lungo di noi, di chi eravamo. In questi sei anni trascorsi da quei giorni di vacanza, ho visto X diventare uomo, viaggiare da una parte all'altra dell'Europa, realizzare molti dei suoi sogni. X era il regalo che mi portava la neve di Stoccolma. bu kadar olamaz devamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 kendisine yazılan duygusal içeriği ortaya dökmek ne ki, doymadın mı ilgiye. amaç ne yani, bir soru da yok ortada, şöyle bir durum var ne yapsak olsa ona da razıyım ama "beyler hortlatmak istemem ama sıtokolm da tanıştığım kız yazmış yha" diye forum gülü olmak ne, nabıyonuz olm siz. üstüne de sıvamış, "bunlara iki muhabbet yetiyo abi yha" diye. benim yazacağımı düşünmezdim hiç de, akıl fikir diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Off ne paragraf kasmışın aga oku geç işte. Daha önce bahsettiğim durumla ilgili bi olay olunca update veriyorum işte. Konu fazla hit oldu diye ne bu tripler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 noyzura styla işte, ilgi görünce o ilgiyi hep üstünde tutmak için daha da sıvamak. "oo herife ikinci kız da hikaye yazmış ooo akıyor adam be abi". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 hayır sekreter başlıklarıyla ben de biraz böyle gözükmüş olabilirim de, bu çirkin gözüktü, bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar