Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paticik facebook sayfasında bi arkadaşımı gördüm valla. Kızı kaçırmışsınız sanırım xD
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Valvyn said: http://pbs-0.twimg.com/media/CbhpOs-W8AU170G.jpg:small Kız bu mu ona göre yazıcam sonra bizden biri çıkmasın :D :D budur ya .tam random sicilyali bu.sacindan belli
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 _Rave said: budur ya .tam random sicilyali bu.sacindan belli nerden anladin hay mubarek sacina islak beton mu bulasmis..
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 aktiftablet said: Kızın resmi kaçıncı sayfada verildi? veya profil linki. kalanı okumadım
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 okuyun kardeş her sayda bi emek var
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 dana22 said: fistan zaten herseyi ayarlamis entere basmak icin bekliyormus mubarek.. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/343/883/abe.jpg
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 dana22 said: _Rave said: budur ya .tam random sicilyali bu.sacindan belli nerden anladin hay mubarek sacina islak beton mu bulasmis.. sicilyalilarin cogu bole rofleli siyah sacli.kuzeyliler kut kahkullu falan kestiriyor hep gordugum.
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Sparkcaster said: Arkadaşlar aptal misiniz naber lan kibrit
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Valvyn said: Kız da az bi gider var yalan yok tr ortalaması üstü.Yoklukta + avrupa vatandaşlığı söz konusu topuktan enseye diyorum o zaman Üstünde değil...
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: abi foruma iki tane arkadaşımı kayıt ettirdim, onaylamıy yönetim. feverfeverray said: abi foruma iki tane arkadaşımı kayıt ettirdim, onaylamıy yönetim. feverfeverray said: abi foruma iki tane arkadaşımı kayıt ettirdim, onaylamıy yönetim. feverfeverray said: abi foruma iki tane arkadaşımı kayıt ettirdim, onaylamıy yönetim.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ozet gecin kaydadeger birsey varsa pls.
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 beyler bu konu çözümlendiğine göre benim şu kelepir aldığım minibüsü de değerlendirsek mi?
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Kelepir minibüsde italyan yok sorry.
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 aslında istese olur, öyle de bi durum.
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Kendim içinde yazdığım için demiyorum ama konu baya güzel seviyeli ilerledi, içinde ne bir küfür ne bir cinnet var. Seviyesizliğin bile belli bir seviyesi vardı hep, zira bel seviyesini geçmedi:)
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 CS'de buldugunuz kiz tip okudugundan bahsetmemis hic? Ben mi goremedim yoksa?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Vingthor said: Sparkcaster said: Arkadaşlar aptal misiniz naber lan kibrit çok iyi değil
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 logtrig said: beyler bu konu çözümlendiğine göre lan neyi çözümlendi 49 sayfadır neden diye soruyorlar cevap veremiyorsun memesi de var areola bölgesi mi kıllıymış neymiş yani böyle troll mü olur ya.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 abi feys gelmis.. logrig..sagol panpa
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Sparkcaster said: Arkadaşlar aptal misiniz DEGILIZ ANLAYAMADIN MI HAHAHAH
Öne çıkan mesajlar