Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 - 4 ay önce zorluda sıfırıyla değişti - kasa veya camda herhangi bir çizik yok tertemiz kendi kullandığım saat - orijinal şarj aletiyle birlikte - klasik kutu içeriği ile birlikte - 38mm lik versiyonu (bir de 42mm leri var bunların) - garantisi geçen 1-2 ay içinde bitti - dan brown kitaplarını okuyup keşke benim de robert langdon gibi mickey mouselu saatim olsun dediyseniz tam aradığınız saat! :Dfiyat 650₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 400 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Esh said: 400 veririm çok az dedin ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 baltacı eş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Abi balta gibi olmasın da, yaşı 15 üzerinde biri şunu alıp koluna takar mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ginaly said: Abi balta gibi olmasın da, yaşı 15 üzerinde biri şunu alıp koluna takar mı ya abiii o mickey mousea takıldıysan tabiki de değişebiliyor :D gayet sert erkek saat backgroundları da oluyor, kanat çırpan kelebek backgroundı da oluyor veya bulutların hareket ettiği manzara backgroundı da :) ben mickeyi sevdim sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Sleeep said: Esh said: 400 veririm çok az dedin ya :( Hesap no yolla ozelden. Bitti o is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Turushan bana ver. Overwatch vermedin bunu ver bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 turushan overwatch mı veriyordun? aşkolsun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 saati gerçekten mikili şekilde mi kullandın? başka sorum yok hakim bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 450tl veririm hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Sleeep said: ginaly said: Abi balta gibi olmasın da, yaşı 15 üzerinde biri şunu alıp koluna takar mı ya abiii o mickey mousea takıldıysan tabiki de değişebiliyor :D gayet sert erkek saat backgroundları da oluyor, kanat çırpan kelebek backgroundı da oluyor veya bulutların hareket ettiği manzara backgroundı da :) ben mickeyi sevdim sadece :P Yok canım biliyorum değişiyor (: içinde mickey seçeneği bulunması bile yetiyor ama. dikdörtgen kalın bir kasa, lastik kauçuk bir kordon, kenarında bi düğme tipi bi değişik falan. ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 bi overwatch veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Red said: saati gerçekten mikili şekilde mi kullandın? başka sorum yok hakim bey. evet ben kullandım, mickeyli kullandım, utanmadım, hepsini ben yaptım, ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 BUMP 600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Fiyat iyi gibi bence. Ama uyarayım Eylül 6-7 gibi Apple Watch S ve Apple Watch 2 duyurulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 500 + malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 BUMP 550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Ben fiyati belirledim abi. Teklif hala acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 sırf esh'i baltalayarak alıp içine oturtmak için 410 hemen alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar