Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 - 4 ay önce zorluda sıfırıyla değişti - kasa veya camda herhangi bir çizik yok tertemiz kendi kullandığım saat - orijinal şarj aletiyle birlikte - klasik kutu içeriği ile birlikte - 38mm lik versiyonu (bir de 42mm leri var bunların) - garantisi geçen 1-2 ay içinde bitti - dan brown kitaplarını okuyup keşke benim de robert langdon gibi mickey mouselu saatim olsun dediyseniz tam aradığınız saat! :Dfiyat 650₺
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Esh said: 400 veririm çok az dedin ya :(
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Abi balta gibi olmasın da, yaşı 15 üzerinde biri şunu alıp koluna takar mı ya
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ginaly said: Abi balta gibi olmasın da, yaşı 15 üzerinde biri şunu alıp koluna takar mı ya abiii o mickey mousea takıldıysan tabiki de değişebiliyor :D gayet sert erkek saat backgroundları da oluyor, kanat çırpan kelebek backgroundı da oluyor veya bulutların hareket ettiği manzara backgroundı da :) ben mickeyi sevdim sadece :P
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Sleeep said: Esh said: 400 veririm çok az dedin ya :( Hesap no yolla ozelden. Bitti o is
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Turushan bana ver. Overwatch vermedin bunu ver bari.
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 turushan overwatch mı veriyordun? aşkolsun sana.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 saati gerçekten mikili şekilde mi kullandın? başka sorum yok hakim bey.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Sleeep said: ginaly said: Abi balta gibi olmasın da, yaşı 15 üzerinde biri şunu alıp koluna takar mı ya abiii o mickey mousea takıldıysan tabiki de değişebiliyor :D gayet sert erkek saat backgroundları da oluyor, kanat çırpan kelebek backgroundı da oluyor veya bulutların hareket ettiği manzara backgroundı da :) ben mickeyi sevdim sadece :P Yok canım biliyorum değişiyor (: içinde mickey seçeneği bulunması bile yetiyor ama. dikdörtgen kalın bir kasa, lastik kauçuk bir kordon, kenarında bi düğme tipi bi değişik falan. ıyy
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Red said: saati gerçekten mikili şekilde mi kullandın? başka sorum yok hakim bey. evet ben kullandım, mickeyli kullandım, utanmadım, hepsini ben yaptım, ben!
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Fiyat iyi gibi bence. Ama uyarayım Eylül 6-7 gibi Apple Watch S ve Apple Watch 2 duyurulacak.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Ben fiyati belirledim abi. Teklif hala acik
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 sırf esh'i baltalayarak alıp içine oturtmak için 410 hemen alıyorum.
Öne çıkan mesajlar