Mal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Tekrar bıraktım bir süre. Zaten önemli olan craeture action support item dengesi destede. Bu dengeyi koruyup muadil özellikli kartlardan istersen bin tane koy değişmez destenin işleyişi. Yani şöyle anlatıyım 100/1000 = 10/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 50 yer'ne 51 kotu tabii, %1 kadar matematige girersem. Uzun vadede far eder. Ama ne cikaracagini bilmiyorsan yanlis karti cikarma riskine girmek yerine 51 kartla oynamak daha iyi tabii. Tecrubeyle oturur bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Evet.. Hem sevinçliyim, hem üzüntülüyüm. bethesda direwolf ile yollarını ayırdı ve oyunun gelişimini başka bir stüdyoya verdi. Şu direwolf un veda mesajı: https://www.direwolfdigital.com/news/a-legend-continues/ Neden üzüntülüyüm: Adamlar gerçekten oyunun hakkını verdi. Rng den uzak durarak, eğlenceli bir oyun yaptılar. Neden sevnçliyim?: adamlara ayrılan bütçe gereği midir, kendi projeleri olduğundan mıdır bilemem ama gelen güncellemeler; expansion, sistem ve hikaye odaklıydı. Client akıcı değil, şunu düzeltin, bunu değiştirin gibi isteklerin cevapları çok gecikiyordu. Zaten baştan bir sistem yazılmıyor, yamanıyordu. Yeni developerlara geçti ve ilk yapacakları şey clienti değiştirmek gibi görünüyor. sonraki güncellemelerin daha kolay olabileceği bir sistem. http://www.ign.com/articles/2018/05/31/elder-scrolls-legends-new-developer Bu kalitede bir oyunun bunu haketmediğini düşünürdüm her zaman. Hayırlı olsun. http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2018/05/main-menu-1080p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 oyunu içi turnuva modu.. bu adamları şimdiden sevdim. https://i.0imgur.com/anaMxlY.jpg https://i.0imgur.com/2K9WBfA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Fazla bug var. Görsel şeylerin de elden geçmesi gerekiyor. 1 haftaya düzeltseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Bug demişken clockwork city nin act 3 storysini almamıştım, bug mı oldu nolduysa bi baktım açık. Yapıştırdım hemen bitirdim 1000gold cebimde kaldı. Biriktmiştim hem de hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 hiç oynamadım bunu yeni başlanır mı? gwentin ölmesi sonrası casual oynancak bir şey arıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 hs nin gelişmişini arıyorsan buyur başla. Oyun baya iyi. Deck çeşitliliği çok iyi. Troll desteler ile ilk 100 e girersin. Bilmen gereken en önemli şey, oyunda göründüğünden fazlası var. Neredeyse her turn önemli oluyor. Oyunu çözdüğünde 2 tarafında elinin göründüğü ufak turnuvalara bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın. Oyuna başlamak için de geç değil. Hatta yetenekli bir oyuncu, güncel expansionda f2p acc açtı. Adam kartlarını yakmadan, $ harcamadan ilk 100 e girdi 15 saatlik oyun süresiyle. Oyun bilgisi önemli. Mesela oyunu öğrendiğini düşündüğünde, yüksek kazanma oranı olan güncel desteleri dene. Kazanamayınca desteye mok atacaksın. :D Casual olarakta oynayabilirsin. Oyun az farm yapıyorsun diye cezalandırmaz. Hatta arena seviyorsan çok daha iyi. Ranked için sert girişler ararsan biraz $ harcarsın. Gerek var mı? yok tabiki. Hızlı giriş istersen eğer bir kaç expansionu alırsın, oyun içi goldlarıda theme decklere harcarsın. --- oyunun en kötü yönü. Rng faktörü az olduğundan seyir zevki çok iyi değil. Daha çok strateji ağırlıklı. Anca top decklere şaşırırsın. Rng desteleri elbet yapabilirsin. Güçlü şeyler de yapabilirsin. Fakat niye kendini strese sokasın. açıkcası birisine tavsiye edebileceğim ender kart oyunlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Ben bu oyunu baya sevmistim ama hype olmayinca saramadim bir sekilde. Gwent bile daha fazla tuttu. Artifact zaten her turlu gececektir. Ama bence zevk acisindan Gwent'i, F2P olmasini ve yormamasini sayarsak Artifact'i dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 hem steame hem de telefona indirdim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Silphatos said: Öneriniz nedir? Eternal Card a mı yoksa buna mı başlıyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 campaign ilk act bitirdim fena değil gibi bu bakalım. eternal da aynı developerın ona da bi bakmak lazım ama tes lore ile bu bana daha uygun geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 isterseniz basit bir store rehberi hazırlayabilirim. f2p satın alma sırası az para harcamak için satın alma sırası gibi. başlangıçta: oyun başı goldlarınızı harcamayın. Eğer arena sevmiyorsanız öncelikle Ancano ve Aela theme packleri alacaksınız. Toplamda 1000 gold tutuyor. Bunlarla ilk budget destelerinizi yapacaksınız. arena oyuncusunun gideceği yer belli zaten. her event ticket 150 gold. Ayrıca twitch hesabınızı linklerseniz her gün iyi kötü bir drop alırsınız (arkaya twitch koyup sesi kapatırsınız 160p de) kapalıydı twitch drop ama yeniden açtılar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Silphatos said: hem steame hem de telefona indirdim şimdi önümüzdeki bir kaç gün boyunca, ilk kez store da indirim olacak. $ harcamk istersen önemli şeyleri yazayım. Oyun içi mağazayı günlük kontrol edersin. DB story expansion > Clockwork City story expansion > Forgotten Hero mini set > Madhouse mini set > starter packs > pack bundle story expansionların önemli olma nedeni : craftlayamıyorsun. Aynı şekilde mini setlerde öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 bakim abi steam walletta var bi miktar ordan kulanırım eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 başladı. bugün 100 golda 9 pack veriyor (900 gold tutması gerekiyor normalde) https://i.0imgur.com/USlWiIi.png tabi aslında $ indirimlerini kapmak gerek yeni oyuncu olarak. onlar da böyle avantajlıysa, az bi paraya baya şey alınır. bide şu yayıncı 60 pack giveaway veriyor bugün: https://www.twitch.tv/whoozaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 asdfasdf bana çıktı ga Moderatorsaunabot: SILPHa - You have won! Please speak up in chat! [Following] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Vay tebrikler. Story ve bir kaç tane de mini set kaparsan bu indirimlerle, bir daha 5 kuruş harcamazsın. Oyunda güzel yani.. indirim olmasa, çekiliş olmasa, önceden başlamış olmasam, şuanki durumunda yeniden bile başlardım. Birden fazlaydı giveaway yanılmıyorsam. afk olmazsam premium mini sete ben de katılacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 eyvallah sayende 60 pack geldi, verebilme olsa atardım sana bi 10 tanesini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Bende her şey var abi (+ fazlasıda var.. 5k gold, 30k dust, 100ticket), teşekkürler yinede :D. Ben burada olmuş olsam, ona girecektim. Kazanırsam kodu zaten sana atmayı düşünüyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 o zaman sen bana at ak asedfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 arkadas bu nasil bi bal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Adam geldi 60 pack aldi ilk gunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar