Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 http://www.imdb.com/title/tt2401256/ Crime-Prison dizisi.Başrol oyuncusu Nightcrawler filminde ki yaver. Bir kaç yıldır pakistanlı amerikan modası var dizilerde :) . 3 bölüm oynadı henüz, 3. bölümde kafası gelmeye başlıyor dizisinin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Bütün yaverleri içeri tıkmadılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 komutanlar da iceri adlindi? senin ne isin var Komutan said: Bütün yaverleri içeri tıkmadılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Valla bir yerden görüp, "Sen neyin komutanısın bakayım, gel bir ifadeni alalım" derlerse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Başlığı yokmuymuş bunu ilginç. Çok kaliteli dizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 james gandolfiniyle izlemeyi çok istedim ya. acaba o pilot nasıldı, merak ettim avukat gandolfini olsa nasıl olurdu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 film gibi dizi şerefsizim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 gezerken gordum, bi bakayim dedim imdb 9.1, kim yapmis hbo, hadi basliyim dedim 5 saatimi yedi bir anda. cok hosuma gitti. Omar reis de cilek oldu. cok guzel ama bir sey olmuyorcular bakmasin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 cok iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Kanuni said: gezerken gordum, bi bakayim dedim imdb 9.1, kim yapmis hbo, hadi basliyim dedim 5 saatimi yedi bir anda. cok hosuma gitti. Omar reis de cilek oldu. cok guzel ama bir sey olmuyorcular bakmasin :P Abi olmuyorculara ben de dahilim ama bu dizi de oluyor :) Adalet sisteminin eleştirisini ve hapishane ortamını daha güzel anlatamazdı.(Şimdilik tabi) Oz'cular alınmasın :) Dizi ben geliyorum diyor... Preacher finalde gelebildi anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Minidizi imis gelsede gitmez bir yere ama gerekte yok zaten sittin sene uzamasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Bİr dizi bu kadar mı uyutur ya, 3. bölümü bitirdim 8kere falan uykuya daldım, akla karayı seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 O zaman dizi sana pek hitap etmiyor. Ben her bölümünü başından sonuna kadar zevkle seyrettim. Bir tek Torturro'nun kişisel sorunlarına gereğinden fazla yer verildiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 nerden bulaştım , güzel dizi böyle gerçekleri vura vura anlatan dizi çıkmamıştı karşıma bayaadır iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 çok bayıcı ya, uyumamaya kastım gerçi yorgundum da biraz. hintli bebenin hikayesi kaçıncı bölümde sonuçlanıyo? 3-4 falansa onun sonucunu görmek için izleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 calimero said: çok bayıcı ya, uyumamaya kastım gerçi yorgundum da biraz. hintli bebenin hikayesi kaçıncı bölümde sonuçlanıyo? 3-4 falansa onun sonucunu görmek için izleyebilirim. spo mahkeme ve oz a bağlıyor şimdilik ama sürükleyici izleme olm sıkıyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Uyumak filan denmiş başladım, 4 bölüm kalkamadım başından. Güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 uyuyanlar köylü ya bakma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 olm ne boktan diziymis bu ya. ilk bolumunu izleyim dedim dun gece. hastayim, ates yuksek zaten. bildigin gerim gerim gerildim. sahnelerin tamami muhtesem cekilmis.. konu harika. neyse dedim "ben bunu da simdi izlersem kabus gorurum" herhalde son 10dksi idi. kapattim ates yuksek olunca e kabus gordum zaten, normal yani. her neyse, dizi cok guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Masticore said: http://www.imdb.com/title/tt2401256/ Başrol oyuncusu Nightcrawler filminde ki yaver. Komutan said: Bütün yaverleri içeri tıkmadılar mı? hasmetbeybi said: komutanlar da iceri adlindi? senin ne isin var Komutan said: Bütün yaverleri içeri tıkmadılar mı? sjdhfjksdhf cok basarili bi ucleme olmus bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Dizinin settingi, çekimi, atmosferi, işleyişi falan süper de şu kadar güzelliğin içinde plotun kendisi çok sığ kalıyor sanki ya. Konu standart, adayları göze sokma standart, unutanlar veya emin olamayanlar için eşit ölçüde göze sokma standart, ONE WAY OR ANOTHER IT ENDS CHEESY diye bağırıyor suratıma suratıma. Night Manager'ın bir tık üstü gibi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Çakma true detective, nesi beğenildi anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 sonunu şuraya yazın da boşuna izlemeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 dasaaa said: olm ne boktan diziymis bu ya. ilk bolumunu izleyim dedim dun gece. hastayim, ates yuksek zaten. bildigin gerim gerim gerildim. sahnelerin tamami muhtesem cekilmis.. konu harika. neyse dedim "ben bunu da simdi izlersem kabus gorurum" herhalde son 10dksi idi. kapattim ates yuksek olunca e kabus gordum zaten, normal yani. her neyse, dizi cok guzelmis. hastalığa veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 kabus gordurttu.. ondan boktan dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar