Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Night Of (2016) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.imdb.com/title/tt2401256/

Crime-Prison dizisi.Başrol oyuncusu Nightcrawler filminde ki yaver. Bir kaç yıldır pakistanlı amerikan modası var dizilerde :) . 3 bölüm oynadı henüz, 3. bölümde kafası gelmeye başlıyor dizisinin (tu)
Mesaj tarihi:
gezerken gordum, bi bakayim dedim imdb 9.1, kim yapmis hbo, hadi basliyim dedim 5 saatimi yedi bir anda. cok hosuma gitti.

Omar reis de cilek oldu.

cok guzel ama bir sey olmuyorcular bakmasin :P
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

gezerken gordum, bi bakayim dedim imdb 9.1, kim yapmis hbo, hadi basliyim dedim 5 saatimi yedi bir anda. cok hosuma gitti.

Omar reis de cilek oldu.

cok guzel ama bir sey olmuyorcular bakmasin :P

Abi olmuyorculara ben de dahilim ama bu dizi de oluyor :) Adalet sisteminin eleştirisini ve hapishane ortamını daha güzel anlatamazdı.(Şimdilik tabi) Oz'cular alınmasın :)

Dizi ben geliyorum diyor... Preacher finalde gelebildi anca.
Mesaj tarihi:
O zaman dizi sana pek hitap etmiyor. Ben her bölümünü başından sonuna kadar zevkle seyrettim. Bir tek Torturro'nun kişisel sorunlarına gereğinden fazla yer verildiğini düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
calimero said:

çok bayıcı ya, uyumamaya kastım gerçi yorgundum da biraz. hintli bebenin hikayesi kaçıncı bölümde sonuçlanıyo? 3-4 falansa onun sonucunu görmek için izleyebilirim.

spo

mahkeme ve oz a bağlıyor şimdilik ama sürükleyici

izleme olm sıkıyosa
Mesaj tarihi:
olm ne boktan diziymis bu ya.

ilk bolumunu izleyim dedim dun gece. hastayim, ates yuksek zaten. bildigin gerim gerim gerildim. sahnelerin tamami muhtesem cekilmis.. konu harika. neyse dedim "ben bunu da simdi izlersem kabus gorurum" herhalde son 10dksi idi. kapattim

ates yuksek olunca e kabus gordum zaten, normal yani.

her neyse, dizi cok guzelmis.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

http://www.imdb.com/title/tt2401256/

Başrol oyuncusu Nightcrawler filminde ki yaver.

Komutan said:

Bütün yaverleri içeri tıkmadılar mı?

hasmetbeybi said:

komutanlar da iceri adlindi? senin ne isin var
Komutan said:

Bütün yaverleri içeri tıkmadılar mı?

sjdhfjksdhf cok basarili bi ucleme olmus bu ya.
Mesaj tarihi:

Dizinin settingi, çekimi, atmosferi, işleyişi falan süper de şu kadar güzelliğin içinde plotun kendisi çok sığ kalıyor sanki ya. Konu standart, adayları göze sokma standart, unutanlar veya emin olamayanlar için eşit ölçüde göze sokma standart, ONE WAY OR ANOTHER IT ENDS CHEESY diye bağırıyor suratıma suratıma. Night Manager'ın bir tık üstü gibi böyle.

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

olm ne boktan diziymis bu ya.

ilk bolumunu izleyim dedim dun gece. hastayim, ates yuksek zaten. bildigin gerim gerim gerildim. sahnelerin tamami muhtesem cekilmis.. konu harika. neyse dedim "ben bunu da simdi izlersem kabus gorurum" herhalde son 10dksi idi. kapattim

ates yuksek olunca e kabus gordum zaten, normal yani.

her neyse, dizi cok guzelmis.

hastalığa veriyoruz.
  • Yeni Oluştur...