Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzenl almislar

masa

Öne çıkan mesajlar

abi kuzenin de epey zorlamış şansını. delille bildirmediğin sürece öyle şeyler yapmak bu parallcilerin ak partilileri ve kemalistleri parallci olarak ihbar etmeleri olarak algılanabilir. çünkü yapıyorlar öyle şeyler. fetocuların pek ahlaki değerleri yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece ifadesini alıp saldılar. 10 yıl önce mi ne güllüoğlunda çalışmıştı. Neden orda çalıştın filan onu sormuşlar.

Kuzenin cemaatçi dediği hocaları vardı. Onlar gözaltına alınmamış. Akp referansı vardır ve şoruşturmadan yırtmıştır diye tahmin ediyorum. Operasyonlar fıs çıkacak heralde. Gene göstermelik bir şekilde cemaatçi polisler tarafından yapılıyor olabilir. Tsk sızılması en zor kurum olduğu düşünülüyordu adamlar talan etmiş. Polis, akp millet vekilleri vs bunların %50si hala cemaati takip ediyordur. Akp bu işi beceremeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Dün gece ifadesini alıp saldılar. 10 yıl önce mi ne güllüoğlunda çalışmıştı. Neden orda çalıştın filan onu sormuşlar.

Kuzenin cemaatçi dediği hocaları vardı. Onlar gözaltına alınmamış. Akp referansı vardır ve şoruşturmadan yırtmıştır diye tahmin ediyorum. Operasyonlar fıs çıkacak heralde. Gene göstermelik bir şekilde cemaatçi polisler tarafından yapılıyor olabilir. Tsk sızılması en zor kurum olduğu düşünülüyordu adamlar talan etmiş. Polis, akp millet vekilleri vs bunların %50si hala cemaati takip ediyordur. Akp bu işi beceremeyecek.

Tsk tr'de sızılması en zor kurum olanı yaklaşık 10 sene geçti. 2 sene akp'ye direniş gösterdiler sayıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...