https://i.ytimg.com/vi/26oRZCLHR1M/maxresdefault.jpg
asdasdasdasd
asdasdasdasd
Bugün bi test yapıcam ya.
Odanın içindeki müzik sisteminin yerleşimiyle ilgili dışarı optimum ses gidiyor mu gitmiyor mu bilmiyorum.
GERGE bu konuda bize fikir verebiir ufak bi kroki yaptım.
Ya da speaker'ları balkona doğru koyacağım uğraşıp.
çocuklarla arkadaş olmaya çalış, gofret v.s. hediye et arada, oyunlarına fln. katıl, hatta hoşlarına gidecek, onların bilmediği bir oyun fln. öğret. oyun oynarken gürültü ettiklerinde huzur evindekiler rahatsız olabilir fln. de, seni sevip sözünü dinlemelerini sağlamaya çalış. istediğin kıvama geldiklerinde ailelerine, bakın biraz emek, uğraşıyla süt gibi oldular diye çocuk yetiştirme dersi de vermiş olursun. çocuklarla baştan tatsız şeyler yaşamış olsan bile denemekte yarar var swsh.
çocuklarla arkadaş olmaya çalış, gofret v.s. hediye et arada, oyunlarına fln. katıl, hatta hoşlarına gidecek, onların bilmediği bir oyun fln. öğret. oyun oynarken gürültü ettiklerinde huzur evindekiler rahatsız olabilir fln. de, seni sevip sözünü dinlemelerini sağlamaya çalış. istediğin kıvama geldiklerinde ailelerine, bakın biraz emek, uğraşıyla süt gibi oldular diye çocuk yetiştirme dersi de vermiş olursun. çocuklarla baştan tatsız şeyler yaşamış olsan bile denemekte yarar var swsh.
Abi ben bu kadar uğraşacak olsam bu çocukların ölümüne veya sakat kalmasına sebebiyet verecek şeyler yaparım zaten. Uğraşmak istemiyorum sadece. Neft yağı falan dökerim sokağa mesela bir gece işyerinden bir kamyon ayarlayıp, bisikletlerinin fren tellerini koparırım falan filan en basitinden. Ya da ne bileyim ciddi ciddi risinli çikolata veririm arkadaş olacaksak.
Kavga edemezler hepsini yıkarım, polise falan şikayet etseler en fazla memur bey böyle böyle derken bir telefon gelir memura "şubeye dön" denir falan ama bunlarla uğraşmak istemiyorum.
Öne çıkan mesajlar