Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokağımda Gürültü ve Çözüm Önerim

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

ben seni çok iyi anlıyorum, suçlu olarak onları görüyorsun ama olay kimin suçlu olduğunu kanıtlamaya çalışmak değil. sen parmak göstermeden duruma parmak basıp yaşlı/hasta üzerinden sempati toplayacaksın.

subliminal olarak okuyan adam parmağın onu gösterdiğini anlayacak. diğer kişiler durumu gözlemliyorsa kime ucunun değdiğini bilecek. ondan sonra olaylar hararetlenirse sana destek verecek bir kesim olur arkanda en azından. çocuklu insanlar bile olur. herkesin evinde hastası, yaşlısı olmuştur bir dönemde. herkes bilir o durumda o tür çaresizliklerin yarattığı tatsızlığı. arkana destek toplamadan bir sonuca varamazsın. bağırır çağırır kavga edersin en fazla. çocuk anırır, sen müzik açarsın. onlar polis çağırır, sen birini falan döversin. sonuç çıkmaz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

alt komşum bebekli, akşam 7 den sonra elektrik süpürgesi çalıştırma dedi bana.
dedim ben eve 7 de geliorm. h.sonu zaten party time, onla uğraşamam.
baya sinirlendim başta evimin içinde elektrik süpürgesini çalıştıracağım saatlerin sorgulanmasına

sonra ama anlayışlı olmam gerektiğine karar verdim. O günden beri dikkat etmeye çalışıorm- sadece süpürgeye- Önemli olan anlayış çünkü!

hah bana kalsa, herkes ses yapsın bende ses yapayım deli gibi.

p.s: hala gecenin 12sinde 5+1den son ses müzik dinlediğim oluo arada.(ayda 1 falan)
ama napiim kısık sesli parti mi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

- GÜNÜN HİÇ BİR SAATİNDE, BİLHASSA AKŞAM SAATLERİNDE, KİMSE BU GÜRÜLTÜYE KATLANMAK VE MAZUR GÖRMEK MECBURİYETİNDE DEĞİLDİR.

Anlatım bozukluğu var.

Kimse bu gürültüye katlanmak ve bu gürültüyü maruz görmek...
veya
Kimse bu gürültüye katlanmak ve maruz kalmak....

olmalıydı.

Benzer bir konu da bizim sitede var. Çocuklar yine katlanılıyor da, bir çocuğun annesi var... Şaka gibi kadın;

Çocuk 2 yıldır apartmanın önünde oynamıyor ama kadın 2 yıldır çocuğuna seslenmek için balkona çıkıp "MEEEEEEEEEEEEEEEEEEERT" diye bir tarafını 30 40 dk yırtmaktan vazgeçemiyor. Ulan yok evladın işte o tarafta git ötede ara dimi? Ben öğrendim çocuk nerelerde geziyor, oynuyor bu kadın hala anlamadı..

Ritmik bir şekilde bağırdıkça tizleşiyor bağırdıkça artıyor sesi.

Meeeeeeeert!
MEeEeeeeeeerrtt!
MEEEEEEEEEEEEeeeEERT!!
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamı nasıl haksız bulabilmişsiniz aklım almadı ya.

sürekli dışarda çığlıkla yaşamak zorunda mı amınakoyim insanlar

çok afedersiniz sikerim çocuğunu. ne demek abi evinde oturamamak.

çocuk bağırır direk akp zihniyeti bu arada. başkalarını rahatsız ediyosa saatlerce bağıramaz çocuk falan. sikerim öyle çocuğu
Sosyal ağlarda paylaş

çocuklarla arkadaş olmaya çalış, gofret v.s. hediye et arada, oyunlarına fln. katıl, hatta hoşlarına gidecek, onların bilmediği bir oyun fln. öğret. oyun oynarken gürültü ettiklerinde huzur evindekiler rahatsız olabilir fln. de, seni sevip sözünü dinlemelerini sağlamaya çalış. istediğin kıvama geldiklerinde ailelerine, bakın biraz emek, uğraşıyla süt gibi oldular diye çocuk yetiştirme dersi de vermiş olursun. çocuklarla baştan tatsız şeyler yaşamış olsan bile denemekte yarar var swsh.
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

çocuklarla arkadaş olmaya çalış, gofret v.s. hediye et arada, oyunlarına fln. katıl, hatta hoşlarına gidecek, onların bilmediği bir oyun fln. öğret. oyun oynarken gürültü ettiklerinde huzur evindekiler rahatsız olabilir fln. de, seni sevip sözünü dinlemelerini sağlamaya çalış. istediğin kıvama geldiklerinde ailelerine, bakın biraz emek, uğraşıyla süt gibi oldular diye çocuk yetiştirme dersi de vermiş olursun. çocuklarla baştan tatsız şeyler yaşamış olsan bile denemekte yarar var swsh.

şunu yapacağına iki tane çocuğu döv daha iyi.

çocuğa gofretle, oyunla terbiye vermeye çalışıp sonra aileye bak terbiye vermeyi beceremediğin veledi yola getirdim dersen tatsızlık çıkar çünkü asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

Abi ben bu kadar uğraşacak olsam bu çocukların ölümüne veya sakat kalmasına sebebiyet verecek şeyler yaparım zaten. Uğraşmak istemiyorum sadece. Neft yağı falan dökerim sokağa mesela bir gece işyerinden bir kamyon ayarlayıp, bisikletlerinin fren tellerini koparırım falan filan en basitinden. Ya da ne bileyim ciddi ciddi risinli çikolata veririm arkadaş olacaksak.

Kavga edemezler hepsini yıkarım, polise falan şikayet etseler en fazla memur bey böyle böyle derken bir telefon gelir memura "şubeye dön" denir falan ama bunlarla uğraşmak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu arada atladık ama ÇOCUK DEDİKLERİMİZ 9-10 YAŞINDA. Yani 4-5 yaşında "aman çocuk bağırır" denecek ve sineye çekilecek bir şey değil bu detayı atladım ben.

Git oyun falan oyna ben 11 yaşında Fallout oynuyordum bunlar ZÖGEEEEEEE diye bağırıyor amnsktmyrnde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağ alttaki odanın kesiti ya.
Speaker'ları odanın içinde nasıl yerleştireyim sorusu için görsel kaynak kullanmak istedim.
Yerleşim önemli sonuçta. Hatta speaker'ların ayakları ahşap mı olsun yoksa farklı malzeme mi olsun gibi audiophile sorulara da çözüm bulabimeliyiz.

Yani aslında bu konu geniş bir konu:

- Çocukları nasıl öldürürüz/sakat bırakırız
- Ailelere terbiye dersleri
- Müzikal arşiv beklentileri ve hangi janrlar arasında seçim yapılmalı
- Ses ekipmanından optimum verimi nasıl alırız
- Cümle çatısı ve retorik dersleri
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

idilik said:

Abi ben bu kadar uğraşacak olsam bu çocukların ölümüne veya sakat kalmasına sebebiyet verecek şeyler yaparım zaten. Uğraşmak istemiyorum sadece. Neft yağı falan dökerim sokağa mesela bir gece işyerinden bir kamyon ayarlayıp, bisikletlerinin fren tellerini koparırım falan filan en basitinden. Ya da ne bileyim ciddi ciddi risinli çikolata veririm arkadaş olacaksak.

Kavga edemezler hepsini yıkarım, polise falan şikayet etseler en fazla memur bey böyle böyle derken bir telefon gelir memura "şubeye dön" denir falan ama bunlarla uğraşmak istemiyorum.

sen baya baya psikopatsin anlasilan. kesin oyle acaip rahatsiz edici birsey de yoktur.
tuylerim diken diken oldu okurken
onceki, aileleriyle gorusme tanisma tavsiyesinde yazdigin risini komiklik saka sanmistim ben. sen baya baya ciddisin su an anladigim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...