Marty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 mis gibi grego listesi de ziyan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 abi android telefonun var mı. google settings > security > security code ordan kod alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 o liste farklı account ile. liste sağlam. :) android telefon yok maalesef, google dan haber bekleyeceğiz yada, gözümü karartıp nxsms ile gireceğim. herkes giriyormuş çatır çutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 abi hala mı soruosun. gir ya manyak mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 TURK GENCI ISRARI ILE BUYUK GOOGLE HACK OYUNUNU BOZDU! GOOGLE'DAN GELEN SIFRE YERINE NXSMS'DEN SAHTE SIFRE GONDEREN NSA CALISANLARI YAKAYI ELE VERINCE SIRRA KADEM BASTI! INCIRLIKTE HAREKETLI SAATLER: GIDEN KARA UCAGIN ICINDE NSA AJANLARI MI VARDI? GOOGLE'IN 1. ADAMINDAN ACIKLAMA: BU KONU BIZE SIKAYET EDILENE KADAR HABERIMIZ YOKTU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 hesap zaten açık şu an bilgisayarda, logout yapmamı gerektirecek bir durum yok. o yüzden nxsms le login olmamaı gerektirecek bir durum da yok. iş çözülene kadar, başka bir bilgisayarda hesabımı açmam olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 yıllardır gmail kullanıyorum. bu kod olayını ilk defa duyuyorum. nereden aktifleştiriyoruz? bulamadım ayarlarda vs bişe yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 dasaaa said: INCIRLIKTE HAREKETLI SAATLER: GIDEN KARA UCAGIN ICINDE NSA AJANLARI MI VARDI? en çok burayı beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 grego'nun kahraman olmasina mutlu olmadin yani. aferin sisko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Aiko said: yıllardır gmail kullanıyorum. bu kod olayını ilk defa duyuyorum. nereden aktifleştiriyoruz? bulamadım ayarlarda vs bişe yok :) şifreni özelden atarsan ben aktifleştirip geri atayım bu arada > myaccount/sign in security/password & sign-in method altında 2 step verification. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 benim anlamadığım şey google drive linkine tıklayınca nasıl bir anda hacklendin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Grego said: tüm verification kodlar google dan gelirken, şunu görüp kıllanmayacak adam var mı? Var, ben. Sahte kod gönderseler nolacak Google'dan senin telefonuna gelen kodu intercept'lemedikleri sürece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 google drive linkine tıkladım, alakasız bir sayfa açtı. müşteri de onayladı kendilerinde bağımsız böyle bir sorun olduğunu, mailler gönderildiğini, ilgilendiklerini vs. hack mi, kalkışma mı tam bilmiyorum ama, her zaman google dan gelen kodlar, bu olaydan sonra nxsms e geçti. ben de kıllandım haliyle. sonuç olarak benim telefona gönderilen kod evet, ama heralde o drive linkine tıklayınca fake bir login sayfası açıyorduysa, millet o şekilde kaptırıyor olabilir. şifrem değiştirilmedi, login activity de bir yamuk yok. mobile verification iptali için mail atıldı, case closed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 mobil verification kaldırınca daha mı güvenli olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 başka auth olaylarına gireceğim yada tekrar aktif edeceğim. kaldırmak istememin sebebi, şifremi değiştirmeme izin vermemesi. resetlersek belki onun da kafa düzelir, tekrar google dan gelmeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Alakasız sayfaya gelen sahte kodu girsen n'olacak? edit. Neyse belirtelim de, 2FA en güvenli sistem piyasadaki, login için kullanırsanız ve her hesabınız için ayrı bir şifre kullanırsanız pek bir derdiniz kalmaz. Grego olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Bright linki atayım sen gir karşim, ne olduğunu bize de anlatırsın. tıklanmaması tavsiye olunur http://ysawa.com/wp-content/themes/ww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 grego forumu hacklemeye calisiyor viruslu link yollamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Chrome da Firefox da girmeyi reddetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Bright said: Chrome da Firefox da girmeyi reddetti Grego olma abi gir bak işte, ne varmış içeride bilelim. artık kimin içi olur onu bilemem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 http://puu.sh/qgb70/39a020ff1b.png Bu var işte, gmail login'i çakma Nesinden korkuyorsun web sitesinin hala anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 şifreni gir şifreni lkbmdçfögh neyse ciddilisi, hali hazırda logged olduğum için, kodlar bir anda başka bir yerden gelmeye başladığı için telaşe. açıkladım zaten yeterince yukarılarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Girsem de bişi olmaz 2FA var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar