Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gmail Hack

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o liste farklı account ile. liste sağlam. :)
android telefon yok maalesef, google dan haber bekleyeceğiz yada, gözümü karartıp nxsms ile gireceğim. herkes giriyormuş çatır çutur.
Mesaj tarihi:
TURK GENCI ISRARI ILE BUYUK GOOGLE HACK OYUNUNU BOZDU!

GOOGLE'DAN GELEN SIFRE YERINE NXSMS'DEN SAHTE SIFRE GONDEREN NSA CALISANLARI YAKAYI ELE VERINCE SIRRA KADEM BASTI!

INCIRLIKTE HAREKETLI SAATLER: GIDEN KARA UCAGIN ICINDE NSA AJANLARI MI VARDI?

GOOGLE'IN 1. ADAMINDAN ACIKLAMA: BU KONU BIZE SIKAYET EDILENE KADAR HABERIMIZ YOKTU.
Mesaj tarihi:
hesap zaten açık şu an bilgisayarda, logout yapmamı gerektirecek bir durum yok. o yüzden nxsms le login olmamaı gerektirecek bir durum da yok. iş çözülene kadar, başka bir bilgisayarda hesabımı açmam olur biter.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

yıllardır gmail kullanıyorum. bu kod olayını ilk defa duyuyorum. nereden aktifleştiriyoruz? bulamadım ayarlarda vs bişe yok :)

şifreni özelden atarsan ben aktifleştirip geri atayım

bu arada > myaccount/sign in security/password & sign-in method altında 2 step verification.
Mesaj tarihi:

Grego said:

tüm verification kodlar google dan gelirken, şunu görüp kıllanmayacak adam var mı?

Var, ben.
Sahte kod gönderseler nolacak Google'dan senin telefonuna gelen kodu intercept'lemedikleri sürece?
Mesaj tarihi:
google drive linkine tıkladım, alakasız bir sayfa açtı. müşteri de onayladı kendilerinde bağımsız böyle bir sorun olduğunu, mailler gönderildiğini, ilgilendiklerini vs.

hack mi, kalkışma mı tam bilmiyorum ama, her zaman google dan gelen kodlar, bu olaydan sonra nxsms e geçti. ben de kıllandım haliyle.

sonuç olarak benim telefona gönderilen kod evet, ama heralde o drive linkine tıklayınca fake bir login sayfası açıyorduysa, millet o şekilde kaptırıyor olabilir.

şifrem değiştirilmedi, login activity de bir yamuk yok. mobile verification iptali için mail atıldı, case closed.
Mesaj tarihi:
başka auth olaylarına gireceğim yada tekrar aktif edeceğim. kaldırmak istememin sebebi, şifremi değiştirmeme izin vermemesi. resetlersek belki onun da kafa düzelir, tekrar google dan gelmeye başlar.
Mesaj tarihi:
Alakasız sayfaya gelen sahte kodu girsen n'olacak?

edit. Neyse belirtelim de, 2FA en güvenli sistem piyasadaki, login için kullanırsanız ve her hesabınız için ayrı bir şifre kullanırsanız pek bir derdiniz kalmaz. Grego olmayın.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Chrome da Firefox da girmeyi reddetti

Grego olma abi gir bak işte, ne varmış içeride bilelim. artık kimin içi olur onu bilemem ama.
Mesaj tarihi:
şifreni gir şifreni lkbmdçfögh

neyse ciddilisi, hali hazırda logged olduğum için, kodlar bir anda başka bir yerden gelmeye başladığı için telaşe. açıkladım zaten yeterince yukarılarda.
  • Yeni Oluştur...