Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 güvenilir bir müşteriden gelen gmail drive ( ki genelde drive üzerinden dosya yollamaktalar ) linkine tıklamış bulundum. chrome da hali hazırda gmail account um login halde bulunduğu için, direkt hesabıma erişildi sanıyorum. şifremi değiştirmeye çalıştım, ama bu sefer her zaman google dan gelen erişim kodu NXSMS diye bir yerden geldi. ve tekrar tekrar denemelerimde, hep aynı kodu yolluyor. girmiyorum bu kodu elbette. ama şifreyi de değiştiremiyorum. öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 başka pc den ya da mobilden resetleme talebi gönder bak erişim kodu aynı yerden mi geliyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 2007 den beri kullandığım hesabın üzerine soğuk su içemem valla. hala login olmuş haldeyim, recovery den sms verification ı kaldırmaya çalışıyorum, yemiyor. başka bir yerden girmeye çalışırken de kod aynı adresten aynı olarak geliyor. sanırım bu kodu girmedikçe kaybetmiyorum birşeyi de, 2 step verification ı, telefona kod göndermeden aşmanın bir yolu olsa gerek. recovery mail adresim hala bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Gitti Google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Baska bilgisayardan girsene, telefondan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 abi zaten girebiliyorum, logout olmadım. recovery ile email adresine göndermeye çalışıyorum yeni şifre, onda da illa mobil verification a yönlendiriyor. It looks like 2-step verification has been turned on for this account. To reset your password, you'll need to enter a verification code from your phone. Without your phone, it can sometimes take 3-5 business days to complete the account recovery process. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Logout olmus baska bir makineden dene iste. 3. kez soyleniyor abi sana bu. Telefonundan gir, tabletinden gir, arkadasindan gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 tüm cihazlardan logout olsan, sonra hiç kullandmadığın bir makineden sms ile girsen track izi kaybolmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 ABİ GİREMİYORUM ÖYLE, çünkü yeni bilgisayar olduğu için verification kodu yolluyor. O kod da başka bir adresten geliyor. Ve sürekli aynı adresten aynı kod geliyor, google dan gelmiyor. Sorun bu. Verification kısmından kurtulamıyorum yani. Recovery mail adresi ile resetleme password u yollatıyorum, o da mobile verification ı aşamıyor. ~ edit ; başka bilgisayardan yada hiç girilmeyen bir yerden girince de, kurtulunmuyor bu mobil verification dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 1) zaten o kod NXSMS'ten geliyor. bana da öyle geliyordu yani. 2) eğer gelen SMS fake olsa bile niye korkuyorsun ki? zaten işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 o kod her zaman bana googledan geldi abi, ilk kez NXSMS den geliyor. Ve tekrar tekrar login olunma aşamasında, kod her seferinde değişmesi gerekiyor. NXSMS her seferinde, aynı kodu yollayıp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 alala, valla benim 2-stepi açtığımdan beri oradan geliyor, ulan bizim de mi çalındı ahahah. ama öyle olsa şu ana kadar çıkardı ortaya zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 telefonuma baktım bana da nxsms'ten gelmiş daha önce. google da var nxsms de var. ayrıca üst üste aynı kodu yolladığı oluyor zaten, şüpheli bi durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 1- abi kendi gmailinda inbox'da iken en asagiya iner misin? 2- en altta Account Activity var 3- onu kontrol et. sikintili bir durum varsa sonra panik yapip bize de haber ver. ok? 4- yoksa hmm kewl.. sifreni degisitirip hayatina devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 bana hep google dan gelmiş ama nxsms e itibar etmeyin demişler ama diyenler yetkili abiler değiller. Yetkili abilerde nxsms bizim dememiş lakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Phishing mi olmus ona bak once, SSL'yi kontrol et. Sonra telefon numarani degistir baska birininkiyle, kod istememesi lazim. Sonra ona gelen koda bak. NXSMS legit de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Baktım, bana da NXSMS'den gelmiş. Google'layınca Türkçe sayfalar haricinde bu yönde soru soran başkaları yok. TR lokasyonları için hizmet aldığı aracıyı değiştirmiş olabilir. Kaynak g.tüm. Ayrıca bu yöntemle (linke tıklayıp, download vs olmadan / fake verification) phishing olmadan nasıl hacklenebilinir, bilemedim. Son olarak, gelen sms "Your code is: xxx" diyor. İnsan ne kodu (şifre değiştirme mi, ek güvenlik ekleme mi vs) yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 ne bileyim aynı kodu 14 kere yollaması beni kıllandırdı. activity de bilmediğim bir ip var, ama güncellediğimde history den uçtu. gerge, hiçbirşeyi değiştiremiyorum mobil verification seçeneklerine girdiğimde de mobil verification istediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Niye SMS ile kod aliyorsunuz abi bir de, 2FA programi kullansaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 sen paranoya yapmissin bence bana da ordan geliyor. gonderdigi kodu girmedigin surece ayni kod da gelebiliyordu sanki. gir kodu degistir sifreyi... dedi ve hesabini kaybetti sfddds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Simdi ben de denedim phishing filan kontrol edip, bana da NXSMS'den geldi. Girmedim ama sonra, Authy var guzelce calisan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Bi de fake sms olsa ne olur? Çalması için phishing yapması lazım, sayfa fake olup gerçek smsi alması lazım senden. Fake sms yollayıp hesap mı çalınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 fake numaradan fake verification gelse nolcak, onu girsen nolcak. gir dene. niye dert ettin ki bu kadar? doğru verification kodunu yanlış yere (fake site vb) girmediğin sürece sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar