xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Babanneme bir telefon almayı düşünüyorum. - Dokunmatik olmasın - Konuşurken hoparlör çıkış sesi yüksek olsun - Telefon çalarken yüksek sesle çalsın - Titreşimi yüksek olsun - Tuşları ve ekrandaki numaralar (yazılarla işi olmaz) okunabilir olsun - Pili uzun gitsin Çok basit şeyler de bu tarz telefonlarla bayadır işim yok. Yakın zamanda duyan eden vardır belki diye sorıyım dedim. Ne önerirsiniz? Kameraya falan hiç gerek yok, renkli ekran da gerekmez aslında ama olsa da olur (arayan fotoğraflarını falan koyarım), internet-wifi-gps-radyo vs hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 snapfone ezone eztwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 TR'de bulunur mu onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 şu nokyanın bi telefonu vardı en uzun dayanan ışığı fln vardı tepesinde onu tarif etmişsin bence ama modeli bi bulamadım 1100 miydi neydi. http://mcdn01.gittigidiyor.net/23186/tn30/231866375_tn30_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 galiba şu an ondan var ama kaç yıllık telefon bilmiyorum. aslında tam öyle bir şey istiyorum da son teknolojiyle nokia/samsung/siemens/sony falan daha düzgün şeyler yapmıştır diye ümit ettim. nokia'nın modelleri fena görünmüyor aslında, tuş takımı ve ekran biraz daha büyük olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 http://www.hepsiburada.com/torch-a2-buyuk-tuslu-cep-telefonu-pm-telcept2c00a2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 nexus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 90 yaş diyince: nokia 1100 lazım sana aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 90+ napcak abi telefonu yanından ayrılmayacaksın zaten 90+ nın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 arti 90 a gurcu bakici abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 abi gir bi telefoncuya en ucuz ne var diye sor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 http://www.teknosa.com/urunler/145011457/samsung-s5610-metallic-silver-cep-telefonu Buna bakabilirsin belki. Ekran diğer tuşlu telefonlara göre büyük gibi. Ama bence sen git bir teknoloji mağazasına cidden. Oradan direk seç en büyük harfli ve ekranlı telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Alcatel onetouch biz bunu aldık tuşları büyük ve aydınlatmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 kapaklı bi telefonda alabilirsin. ben babaneme öyle aldım. telefon çalınca kapağı kaldırıp konuşuyor tuşa basmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 microsoft alın, gürcü bakıcılar acayip feste torunlarına bakan tipler oluo, yoksa internet kafeye gidiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar