Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ankarada kalacak yer lazım. sole 2 haftalığına bana yer verebilecek birileri varmı? bi ev bulana kadar yardım ve yataklık istiyorum. calısıcağım yer teknokentte oraay yakınsa ne güzel olur yakın daildesede nasılsa ankara trafik yok. varmı kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 hangi tarihlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 kalıcı mı iş, ne işin var yahu ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 yol yakınken dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mount & Blade'in ekibinde olucak adam, on numara adamdır, keşke ankarada olsam yanımda kalsa. Sohbetinden keyif aldıgım 3 kişiden biri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 firma ismi güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 istanbuldan gelen adama arada göreceği ankara trafiğine 'lel' der geçer. ankarada olsaydım gel kal derdim. neyse başka konuda soracağın bi şey falan olursa dürtmekten çekinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 xunn said: Mount & Blade'in ekibinde olucak adam. ooo grats, turnayı gözünden vurmuşuz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Pazartesinden itibaren ama bulamazsam kaçak bi yer erteliycem bi kaç gün haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bundan 2-3 sene önce olsa bir sürü okuyan adam vardı da hepsi bitirdi veya bıraktı abi yoksa ayarlardım ben sana bir yer ;( pati ankara uyuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 tesekkürler arkadalar, ayarladım sanırım bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ya bunu gec gordum kusura bakma pampa gelir kalirdin bende odtuye gidis tek dolmus fln neyse kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Ben baya bir geç gördüm :) Ben de ODTÜ TeknoKentte çalışıyorum ev 4+1 diyeceğim ama adam oyunu yapıp geri dönmüş bile olabilir. Buluşma kısmına hiç bakmıyorum ben yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 bende teknokentteyim ne çok teknokentli var, burada sendika açarız askdjsajks :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Ooo iyiymiş çadırda buluşma düzenleyelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar