Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Draw Thread #1

xunn

Öne çıkan mesajlar

yani gerçek nesne, model çizmek gibi değil ya hani. onda 3 boyutu 2 boyuta yansıtma olayını kavrıyorsun. işte parlamalar gölgeler perspektifin 2 boyutta ifadesini kavrıyorsun. yada öyle bir şeyler. elin gelişiyor vesaire.

ben sadece bilgisayardan bi ilustrasyon falan açıyorum elime defter alıp baka baka çiziyorum arada. ama genelde yaptığım şey tam olarak o değil gibi. yani guitar hero oynayıp müzik yapıyor der gibi hissediyorum kendimi asdfgh

böyle takılarak geliştirebilirmiyim, yol alabilirmiyim merak ediyorum. ya bakayım varsa atayım çizim falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Structure'ın oturduysa kafanda ve birşeyleri nasıl renderlayacagını bilmiyorsan iyi bir practice.

Value ogrenmek için yapabilirsin. Ama sıfırdan birşey çizmene zerre katkısı yok hatta zararı var çok abartırsan. Sürekli aynı açılardan, aynı suratları ve pozları çizen insanlara dönüşebiliyorsun. Dikkat et o yüzden.

Mesela atıyorum günde 2 saat çiziyosun, 1.5 saat çizimini düzelt yarım saat value calıs. Hani çalışmanın çogunu renderla harcama baslarken. Yanlış ogrenilen şey zor sökülüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...