Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Draw Thread #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oranları dnek geliyo alındada kdrajı kötü

https://cdna.artstation.com/p/media_assets/images/images/000/221/142/medium/lineup.jpg

bundan daha da kısa bacaklı aslında
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
xunn said:
Dishonored'ın artlar saçma sapan mesela, aşırı iyi.

dishonored'in stilinde biraz fazla bioshock esinlenmesi var. cok guzel oldugunda itirazim yok da, her deginildiginde insan sehpalarinda muhtemelen bioshock artbook duruyordur diye ekleme ihtiyaci hissediyor sdfgfds.
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
eski panaromic adventure oyunlari olurdu. pre-rendered backgroundu 360 doserlerdi pseudo 3d hesabi. en patato makinede bile calisirdi. noise olunca ona benzemis.

spoiler: bodrum katinin anahtari saksinin icine sakli. obur odadaki bilgisayarin sifresi americana.
Mesaj tarihi:
tesekkurler ^^
render alirken bir takim problemler yasadim. o noise oradan kaynakli dsf.
bi de oldugundan daha karanlik bi sekilde jpeg'e ceviriyor anlam veremiyorum. exr olarak aldim bu sefer baska problemler cikardi.
maya2018 problemleri ;_;
Mesaj tarihi:
geleneksel yöntemler var bi yerde fakat teknolojiyle gelen nimetleri de faydasızmış gibi kenara atmak biraz eskiye bağlılıktan kaynaklaıyor. o yüzden etrafta eski yöntemleri iranı övmek derecesinde savunanlar vardır.
bunu niye yazdım; internet var abi artık, özellikle youtube vb. bu konuda sıfır kişiler için çok faydalı.
eğitim setleri de var paralı parasız. ama youtube ilk aşama için candır.
ben oraları bi kurcala derim.
bulabilirsen pdflerde falan anatomi dersleri oluyo mesela onlar da faydalı baya.
  • Yeni Oluştur...