Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 calistigim binada bogazici elektrik var, onlarin bir tane var bundan. ici fln sahane araba. sirf benzin parasindan bile 4-5 seneye kendi parasini cikarir sanki. alacak varsa, kacirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Masticore said: Pasha said: uzun yolu bırak tekirdağa gidip gelemezsin :) hızlı şarj bulursan 3 saatte doluyo ama dediğim gibi max menzil 170 diyo speclerinde ama ben 145 mi ne yaptım en fazla. abi tam doldurmadan şarjdan cıkarırsan böyle olur ileride %50 dolu göstericek araba kapanıcak sadaf hahahah ne güldüm la şuna.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 sırf şehir içinde gezmek için 123binlik araba nereden geldi bu para, en iyisi sorma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Kaba hesapla 6 tlye 100 km yol yapıyosun, baya hesaplı. Hatta rutin güzergah yoğun trafikliyse daha da karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Tesla'ya göre falan azmış range'i de fiyatı daha uygun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Selam, Extender yok bunda sanırım. Benim ev-iş-ev güzergahı 75km civarında. İş yerimde de 60kVA elektrik var; güzel şarj ederdim :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Extender yok, jeneratör gibi çalışıyo o motor zaten pek faydası yok. Tam senlikmiş yalnız i3 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 bende düşmüştüm bu arabayı, evde, işte baya müsait ve hesaplara göre baya baya hesaplıda oluyor ama kendi kendimi bile ikana edemedim almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Masticore said: Pasha said: uzun yolu bırak tekirdağa gidip gelemezsin :) hızlı şarj bulursan 3 saatte doluyo ama dediğim gibi max menzil 170 diyo speclerinde ama ben 145 mi ne yaptım en fazla. abi tam doldurmadan şarjdan cıkarırsan böyle olur ileride %50 dolu göstericek araba kapanıcak sadaf arkadaşım sarjda kullanıyosan pili çıkarıcan yoksa unutuyor pil dolmuyo tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/BMW_i3_01.jpg bu arada şu arabaya güzel demek ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 O yuzden ancak i8 zevk arabasi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Bu bildigin "bedava verseler binmem, beyaz yakali olup da altima verseler ovmek zorunda kalirim" arabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 PT Cruiser kadar çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Esh said: Bu bildigin "bedava verseler binmem, beyaz yakali olup da altima verseler ovmek zorunda kalirim" arabasi güzel tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Biz paramecium ile bu arabayı ciddi ciddi 3 saat falan konuştuk kahvaltı için buluştuğumuzda, hatta o günün gazıyla ben bir kez test sürüşüne çıktım daha sonra diğer konuda bahsetmedim tepki çekmemek için ama çok yakın zamanda bir de fiyat aldım :) Şimdi şöyle oluyor; Benim gibi Göktürk'de oturuyorsanız akşam şarj sıkıntısı pek çekilmez çünkü her binanın kapalı garajı var. Bunun yanı sıra arabayı alıp hanıma vermeyi düşündüğümüz için ve kendisi Levent'de çalıştığından şöyle bir avantaj söz konusu: Kanyon'da elektrikli arabalardan park ücreti alınmıyor (aylık 200TL) ve aynı zamanda özel bir park yeri ve şarj cihazı var. Bu da mevcut arabamla her gün işe git/gel'den 1000 TL tasarruf anlamına geliyor. Ayda 2000 TL krediye girerek eski bir araba almaktansa 4 yıl lease edip ayda 3200 TL ödemek daha mantıklı göründü. Sıfır araçlarda Peşinat/Kredi oranı malesef 100birim/2+10.000 TL olduğu için benim adıma peşinat kısmından yattı, yoksa ciddi düşünüyordum. Diğer konuda bahsetmedim ama bir kaç ay bekleyip A180 CDI falan almayı düşünüyorum şimdilik (sıfırdaki faiz oranları ile almayanı dövüyorlarmış). Eğer satılmazsa 123 bin (pazarlıklı) çok iyi fiyat gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Borusan 124 verdi takasta, almayı düşünen olursa yazdığım fiyattan vericem. Eş dost veya burdan biri çıkmazsa cuma günü götürüp teslim edicem arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ben bunu avcılar borusanda test ettim şarj sıkınıtınız yoksa çok güzel bi araç kullanımı falan zevkli 0-100 ü 7 küsür saniyeydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Araba çirkin değil aslında sadece daha ileriye dönük bi tasarım bence. Hem iç hem dış dizayn olarak. Moda da değişik tarzlar zamanı gelince güzel karşılanır. Şu an için çok tarz bi araç değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 önden ortalama yandan baya iyi arkadan kötü ama farklı olması +15 charisma points katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 arkası çirkin evet ama içi iyi. farklılıktan gelen güzelliği var bi kere iç tasarımın. resim belki hype yapar biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Arka tasarım zagato konseptinden uygulanmış, göze çok güzel görünmüyor fakat aracın tamamı gerçekten farklı ve yenilikçi. kapalı garajım olsa, muhtemelen keyif için alırdım gibi geliyor. Bunun MTV si var mı :) kasko su ne kadar :D Iyi satışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 mtv yok, kasko kişiye göre değişiyo tabi ama ben 900 civarı bişey ödedim en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar