Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Laptopdaki 240GBlık SSDyi 512lik olan ile değiştirmek istiyorum. Fakat Bütün herşeyi baştan kurmakla falan uğraşma şansım yok ve aynı anda 2 SSDyi de takma şansım olmayan minik laptoplardan kullanıyorum. Bu durumda Windows 10 kullandığımı düşünürsek benzer durumu yaşamış ve tavsiye verebilecek olan var mı nasıl yeni SSDyi eskinin yerine koyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 external SSD'ye backup al. Sonra yeni SSD'ye backuptan kur. not: backuptan kastım OS backup'ı. eskiden norton ghost tarzı programlar vardı. Şimdi daha gelişmiş ve kolayları da çıkmıştır eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 clonezilla ile hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Peki o programı nasıl açıcam malum yeni HDde herhangi bir OS yok. Bir de eski SSDdeki Windows kurulum partitionını kaybetmek istemiyorum nasıl olacak ya off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Yeni SSD'ye kuracaksın sıfır windows, sonra oradan eski windows'un backup imageını kuracaksın. O halledecek kendisi gerisini. OS kurmadan nasıl olur, öyle bir backup programı var mı bilmiyorum. Laptop mantığı geliyor aklıma, hani belli bir kısmını backup için ayarlayıp, oradan otomatik kurdurmak filan olabilir belki de her türlü daha fazla uğraşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Selam, bildiğim kadarıyla clonezilla USB'den çalışıyor. Harici bir diske de imajı alabilirsin; sonuçta 2 tane usb port vardır laptopda sanırım. Tek büyük disk ile de yapılabilir veya. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 aslında barbunun dediği mantıklı da o recovery partition ı oluşturmak okutmak açtırmak falan. muhtemelen kolay bi yolu vardır. burda da bişiler var: https://www.youtube.com/watch?v=Mlw2bu2Cjuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Yarın durum belli olacak. Bi tane M.2 Sata SSD ==> Usb kablosu aldık yarın denicez bişiler bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 SSD ne aldığın Marka model nedir , Sitesine bak migrate veya cloning yazılımı vardır o markaya özel. Onunla aldığın kablo yardımı ile , kolay bir şekilde halledersin. Direk Cloning yaparsın. Zamanında ben oyle yaptım. Hatta Şu programla gayet rahat yaparsın : https://www.partitionwizard.com/clone-disk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Ben benzer bir işi casper diye bi yazılımla yapmıştım. youtubetan da bir video izledim harfiyen yaptım. bir sorun çıkmadı. https://www.technopat.net/2013/12/01/verileri-kaybetmeden-ssdye-terfi-rehberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bende bugün benim 120'lik ssd'yi 240'a upg edeyim dedim. şu ana kadar 3 farklı programla clonelama yaptım (acronis,ghost ve clonezilla), işlem tamamlandıktan sonra pc açılırken kurtarmaya geçiyo direk, sıfırdan kurulum istemiyorum, ama ona zorlıcak gibi. şimdide şu casper programıyla bi clone daha atıyorum, ama pek umudum yok. sanki başka bişey var yapmam gereken, ama ne yapmam gerektiği hakkında fikrim yok. 240'lık ssd de sistem ayrıldı belleği var, acaba o mu etkiliyo napıyo. help.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 ne ugrasiyonuz abi basın formatı gecin daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 steamden battle.net'e gomplayer'dan chrome/opera vs bisürü şeyi baştan yükleyip ayarlarıyla uğraşmamak için. hazır elimin altındaki setupla devam etmek istiyorum işte. bide win key buldum ama ya bu o değilse, win 8.1 den upgrade atmıştım win 10'a. şimdi bu key 10 mu oldu 8.1 mi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 casper'ın yazılımıyla oldu, herşey eksiksiz yerinde. şimdi tüm oyunları atıp rahat rahat oynayabilirim, oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Tüm diski iso formatına çevirip, onu bi harici hdd veya yeterli büyüklükte bir flash disk varsa ona atacaksın. Sonra yeni hdd'i takıp recovery edilecek. Bu kadar. http://www.acronis.com/en-us/personal/computer-backup/ Bununla halledebilirsin. Sddlerin içinden genelde bu yazılımın lisansları çıkar, veya ssd markasına göre kendi yazılımları bulunabilir. edit: Yeni hdd'i takınca boş sistemde bu programı çalıştırmak için bootable bir cd veya flash disk de yapman gerekiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar