Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S7 de tek şikayetim parmaklar tutarken yandan edge e bakıyordu. Onun dışında ufak tefek menü hiccupları var ama genel deneyimi etkilemiyordu. Sonra ekran patladı iade ettim tamir parça değişimi fln bitmeyen çile başlangıcı
Mesaj tarihi:
Holy said:

Ben 3.500'e satmayı düşünüyorum getirip.

Patiden isteyen varsa 3.300'e veririm istediği renk 128 gb olanı.

http://images2.sanalmarket.com.tr/images/banner/160922_iphone7_lightbox_1.jpg

32 gb mış pardon
Mesaj tarihi:
Normal şartlarda edilmiyor zaten çok fazla, 200-300 lira falan anca oluyor da şu an 7 henüz buraya gelmediği için millet almaya yer arıyor. Tek kar etme zamanları burda piyasaya çıkmadan öncesi.

Direkt haftaya getirip satıcam işte, illa alıcısı çıkar.
Mesaj tarihi:
garanti şeysi nasılmış avrupadan alınanların, ben hiç araştırmadım

bu arada http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-7-128gb-cep-telefonu-on-siparis-P131514924?cid=604001&gclid=CML3iKbIsc8CFUMehgodNhYGbQ&gclsrc=aw.ds

n11, plus 32 e 3900 fiyat çekmiş, 64 (ki anca yeter) 4200 falan olacak demek ki aşağı yukarı
Mesaj tarihi:
64 var mı?

32'den 128'e geçiyor normalinde, plusta değişiyor mu bilmiyorum.

Avrupa'dan alınanların normal garantisi var 2 yıl diye biliyorum.

Amerika'dan çok daha ucuza geliyor tabi.
Mesaj tarihi:
ekran nasıl patladı la..
neyse hevesini almışsındır.

http://www.belkin.com/resources/img/overview/f8j198/side.372.jpg
bunu 10 dolar'a satsak diyodum. Zor bi teknoloji olmasa gerek.
Mesaj tarihi:
garantisiz iphone almak afrikada rastgele korumasız sexlenmek gibi bir şey ya. servisin eline düştün mü ciğerini söküyor. servis ve parça değişim ücretleri astronomik. ondan ben avrupa veya amerikadan almaya çekiniyorum. baya şans işi çünkü. s7 aldım işte, 1 haftada ekranı gitti. aynı iphoneda da olabiliyor. ondan sonra uğraş dur yüzlerce tl her 6 ayda bir.
Mesaj tarihi:
Avrupadan alındığında normal 2 yıl garanti geçerliymiş.

said:
Hücresel kapsama alanı olan iPad aygıtları ve iPhone aygıtları ile ilgili olarak garanti, Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) ülkeleri ve İsviçre için servis kapsamı sağlar.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

garantisiz iphone almak afrikada rastgele korumasız sexlenmek gibi bir şey ya. servisin eline düştün mü ciğerini söküyor. servis ve parça değişim ücretleri astronomik. ondan ben avrupa veya amerikadan almaya çekiniyorum. baya şans işi çünkü. s7 aldım işte, 1 haftada ekranı gitti. aynı iphoneda da olabiliyor. ondan sonra uğraş dur yüzlerce tl her 6 ayda bir.

iPhone'da niye boyle bisey olsun abi, samsunk mu bu. garantisiz samsunk =/= garantisiz iPhone
Mesaj tarihi:
ben yıllardır iphone kullanıyorum abi zaten. hatta ofisteki herkes iphone kullanıyor samsung cihazların yanında. aşağı yukarı aynı arızalanma oranları. iphoneda yazılımsal sorunlar daha az ama donanımsal şeyler aşağı yukarı aynı.
  • Yeni Oluştur...