Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 7

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

garanti şeysi nasılmış avrupadan alınanların, ben hiç araştırmadım

bu arada http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-7-128gb-cep-telefonu-on-siparis-P131514924?cid=604001&gclid=CML3iKbIsc8CFUMehgodNhYGbQ&gclsrc=aw.ds

n11, plus 32 e 3900 fiyat çekmiş, 64 (ki anca yeter) 4200 falan olacak demek ki aşağı yukarı
Sosyal ağlarda paylaş

garantisiz iphone almak afrikada rastgele korumasız sexlenmek gibi bir şey ya. servisin eline düştün mü ciğerini söküyor. servis ve parça değişim ücretleri astronomik. ondan ben avrupa veya amerikadan almaya çekiniyorum. baya şans işi çünkü. s7 aldım işte, 1 haftada ekranı gitti. aynı iphoneda da olabiliyor. ondan sonra uğraş dur yüzlerce tl her 6 ayda bir.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

garantisiz iphone almak afrikada rastgele korumasız sexlenmek gibi bir şey ya. servisin eline düştün mü ciğerini söküyor. servis ve parça değişim ücretleri astronomik. ondan ben avrupa veya amerikadan almaya çekiniyorum. baya şans işi çünkü. s7 aldım işte, 1 haftada ekranı gitti. aynı iphoneda da olabiliyor. ondan sonra uğraş dur yüzlerce tl her 6 ayda bir.

iPhone'da niye boyle bisey olsun abi, samsunk mu bu. garantisiz samsunk =/= garantisiz iPhone
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...