Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Arkadaş bu adamın hesabı mı hacklendi yada başka birileri mi yazmaya başladı?? Az önce yazdıklarıyla önceden yazdıkları tamamen alakasız. İlk okul seviyesinde yazılar çıkmaya başladı. Ne oluyor bu adama ? Fuat Avni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Bugün aklıma şöyle bi şey geldiydi, belki alakalıdır http://www.haberyazar.com/fuat-avni-cumhurbaskani-basyaveri-albay-ali-yazici-mi-fuat-avni-kimdir/78629.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 cidden 2016 yılında bu hesabın halen 1 kişi tarafından yönetildiğine ve bu kişinin rte'nin dibinde olduğuna inanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 arkadaş benim kafam karıştı ya!! ''En büyük bedeli sorgusuz sualsiz muhteris bir hırsızın, Narsist bir adamın peşine takılan 'zavallı' yığınlar ödeyecek. Yazık ki yazık (!) 15. Oyunun sonu geldiğinde, geriye ne Narsist kalacak ne de yalaka avaneleri. 14. Narsist ve avaneleri keyifle ellerini ovuşturuyorlar. Avaneler Narsist'e 'Başkanım, Başkanım' diye yalakanıyorlar. 13. Demokrasi yanlısı bütün gruplar ve muhalifler etkisizleştirilecek. Son ve en kolay hedef Narsist'i bitirmek olacak. 12. MİT ve askerin içindeki derinler asıl büyük oyunu kendisini en büyük oyuncu olarak gören Narsist'e oynadı. '' Bu yazdıkları biraz olsun içime umut yerleştirdi aklım karıştı arkadaş. Ne oluyor veya ne olacak şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 ya laik kesime fanservice fiction hesabı fuatavni. Ciddiye alma, fantezisini kur mutlu ol geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 ben bu adamın neden bu kadar önemsendiğini hiç anlamış değilim. daha önemli şeyler söyleyenler var, gençlerin hiç umrunda olmuyor, ama twitterda yazıyor diye "ooo fuat avni yazmış beyler koşun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 çünkü ilk zamanlarda söylediği baskınlar vs gerçek oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 gündemle alakalı konuları konu dışı'na açmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 ne kadar doğru bilmiyorum ama Fuat yakalandı yazıyor her tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Bir gazetede kimliği sonra açıklanacak yazıyorda, başka bir yerde de başbakanlık veri toplama birimi istihbarat şefi ve ekibi diye yazıyor. Hangisi daha doğru haber bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 fuat avniye bilgi veren yakalanmış diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 fuat avni tweet atti Yine mi yakaladınız beni (!) Görevimin başındayım. Narsist ile hesabımı kapattığımda bu hesabı kendim kapatacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 hulusi akar falan diyorlar tam corba oldu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 1-2 kaynağın yakalanmasıyla (ki doğruysa haberler) bitmez Fuat avni. Psikolojik savaş bu. Böle böle kanser edecekler adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Şimdi üzülüyor musun Hulusi @Odatv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar